The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 7 Samenvatting: Ladies Love Cool B

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van The Real Housewives of Atlanta! Deze week zijn de dames nog steeds in Anguilla om de verjaardag van Kandi te vieren. Het begint met een klein drama wanneer Kenia Porsha confronteert met liegen over hun gesprek van de vorige nacht. Het drama duurt echter niet lang, want de dames gaan al snel naar het strand voor wat plezier in de zon. Later die avond geeft Kandi een uitbundig etentje, compleet met een live band en vuurwerk. De dames lijken allemaal een geweldige tijd te hebben totdat Porsha dronken wordt en een scène begint te veroorzaken. Ze valt uiteindelijk flauw in haar stoel en wordt meegesleept door de beveiliging. Al met al was het weer een wilde aflevering vol drama en plezier. Zorg ervoor dat je volgende week afstemt om te zien wat er daarna gebeurt!

Newcover Demetria McKinney liet haar aanwezigheid voelen The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 7 , maar ze was verre van de enige roerder in de ATL.

Het nieuwste castlid, een gevestigde actrice en zangeres, is geen onbekende in de entertainmentwereld en -cultuur van Atlanta of in het brengen van drama op het scherm.

Toch heeft ze het nog nooit zo gedaan.

Wanneer ze Cynthia Bailey bij haar bureau bezoekt om een ​​model voor haar videoclip te casten, brengt Demetria McKinney haar manager en Cynthia's vriend, Roger Bobb, ter sprake.

Demetria en Roger zijn een item. Op de DL.

Peter [Thomas] en ik kennen Roger Bobb al jaren, en we hebben hem nog nooit horen praten over het hebben van een vriendin, zei Cynthia in haar biechtstoel.

Demetria vond dat ze de zevenjarige romance met Roger geheim moest houden, maar wat is een beter moment dan The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 7 om het openbaar te maken?

Ik ben er klaar voor dat mensen het weten, kondigt ze aan, en met haar muziekvideofeestje in aantocht, kan hij maar beter zijn reet daar hebben als mijn man en mijn manager!

Deed hij dat echter?

Toen een foto van Kenia Moore, Cynthia, Peter en Roger op het internet rondging, was Demetria niet blij - vooral gezien de reputatie van Kenia.

Ze mag dan het gevoel hebben dat ze in het gelijk is gesteld door de recente gebeurtenissen, maar alle anderen lijken te denken dat Kenya Moore louche is. Hoe louche is ze in dit specifieke geval?

Tja, hangt ervan af hoe je het bekijkt. Cynthia vertelt Kenia en Claudia Jordan dat hoewel Roger Bobb een goede vangst is, hij al is ingenomen door Demetria.

Kenia vindt dat moeilijk te geloven en zegt dat hij met verschillende van haar vrienden is uitgegaan. Hij houdt van de dames en de dames houden van hem. LL Cool B, ze kraakte.

Moore, die Roger kent, komt later bij zijn kantoor langs en vraagt ​​ernaar. Ze is zangeres, ze is actrice. Ze is ook mijn dame, zegt Roger over Demetria McKinney.

Kenia doet alsof ze blij voor hem is, maar haar intuïtie vertelt een ander verhaal. We hebben een vermoeden dat ze dit seizoen niet veel langer 'Nice to Metria' zal zijn.

Ondertussen liggen Mama Joyce en Kandi Burruss opnieuw op gespannen voet, en nog niet voorbij Todd Tukker voor een keer. Dit keer is het onderwerp Joyce's vriend, Benny.

Ze hebben ruzie over de problemen bij de renovatie van het huis waar Benny de schuld van had. Tante Nora bemiddelt. Joyce beweert dat ze ziek is geweest. Ze maken het goed. Todd is sceptisch.

Als ze iets doet, wordt ze moe en krijgt ze aneurysma's. Als ze iedereen op de hielen zit, is ze goed. Ze speelt met jullie allemaal! roept Todd Tucker uit.

Over mensen gesproken die overal zijn... Als hij besluit te kletsen, kletsen we. Als hij dat niet doet, doen wij het niet... het is gewoon humeurig, zegt Phaedra Parks over Apollo Nida.

Phaedra weet niet hoe ze haar kleine kinderen moet vertellen dat Apollo opgesloten gaat worden. Ze raadpleegt Kandi over het onderwerp, maar komt net zo verward weg.

Later, op het muziekvideofeest ... Roger Bobb komt niet opdagen! Maar Apollo laat het wel zien, tot grote verbazing van iedereen! Wat voor soort s--t raakt de ventilator dan?

Apollo vertelt Phaedra dat hij nog steeds [haar] echtgenoot is ... vergeet dat niet en dat hij in vrede komt. Ze herinnert hem eraan dat hij thuis met haar kan praten... waar hij woont.

Apollo omhelst Phaedra, die er erg ongemakkelijk uitziet. Kenia barst, wie heeft Demetria's video nodig als ik deze aflevering van Lockdown kan bekijken?

Over Metria gesproken, Kenia zegt tegen haar: 'Laat me je geruststellen: ik wil je man niet. Ik hou van geld, ik hou van een succesvolle carrière... jouw man kan me daarbij helpen.

Crisis afgewend ... voor nu. Volg de link naar bekijk The Real Housewives of Atlanta online en kijk hoe lang je denkt dat het duurt voordat de klauwen eruit komen.