The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 4 Samenvatting: NeNe Leakes is Evil ... EVIL!!

The Real Housewives of Atlanta is terug en beter dan ooit! Dit seizoen was vol drama en we zijn nog maar met vier afleveringen bezig. De laatste aflevering was geen uitzondering, met NeNe Leakes als middelpunt van de aandacht. Zoals altijd zorgde NeNe voor problemen links en rechts. Eerst kreeg ze ruzie met Cynthia Bailey over hun wederzijdse vriend, Kenya Moore. Daarna ging ze achter Porsha Williams aan omdat ze haar niet had uitgenodigd voor haar liefdadigheidsevenement. En last but not least kreeg ze een fysieke woordenwisseling met de echtgenoot van Kenia, Marc Daly. Al met al was het weer een wilde aflevering van The Real Housewives of Atlanta. En we kunnen niet wachten om te zien wat volgende week in petto heeft!

In The Real Housewives of Atlanta, seizoen 7, aflevering 4, bleef Phaedra de gevolgen van Apollo's beslissingen onder ogen zien, terwijl Kenia probeerde een aantal hekken te repareren.

Natuurlijk, aangezien het Kenia is en ze door meer hekken is gescheurd dan ... iets dat door veel hekken is gescheurd, bleek dat gemakkelijker gezegd dan gedaan.Ondertussen stopte NeNe die geruchten dat ze haar A-game niet tot rust zou brengen.

Wanneer The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 4 begonnen, zagen kijkers de vrouwen deelnemen aan een spa-dag die al snel ijskoud werd.

Opknoping met Kandi Burruss, Phaedra Parks en Porsha Williams, NeNe Leakes scheurde in Cynthia Bailey en zorgde ervoor dat Bravo waar voor zijn geld kreeg.

'Toen we stopten met praten, miste ik haar vriendschap', zei Leakes. 'Nu ben ik er overheen. Cynthia probeert haar stempel te drukken. Het staat haar echt niet schattig.'

'Ik zal nooit meer vrienden met haar worden. Ooit!'

Ze komen nooit, nooit, nooit meer bij elkaar als vrienden, zo klinkt het. We gaan er ook niet van uit dat Kenya Moore NeNe dit seizoen naar de spa zal vragen.

als jij bekijk The Real Housewives of Atlanta online , dit was Hall of Fame smack talk achter iemands rug hier, zelfs volgens hun hoge (lage?) Normen.

'Ik geloof Apollo niet', zei Leakes in reactie op de bekentenis van Apollo Nida dat hij vorig seizoen had gelogen over Moore die seks met hem wilde hebben.

'Dus hij liegt over liegen?' vroeg een verwarde Kandi.

Ze beweerde dat Leakes een hekel heeft aan Kenia en dat ze daarom schaduw werpt, en voegde eraan toe: 'NeNe is de stad binnengewaaid ... spa-dag is een complottherapiefeest geworden.'

Porsha Williams, die Kenya Moore al eens eerder had verslagen, leek de kant van NeNe te kiezen, hoewel Burruss zijn excuses aanbood aan Moore tijdens een bokstraining.

'Ik geloofde ze meer dan ik jou geloofde ... Ik wil mijn excuses aanbieden', zei ze tegen haar, waarna Moore zei: 'Als ze bereid is mijn excuses aan te bieden, zeg ik:' Godzijdank!''

Toen gaf Burruss NeNe's schaduwwerpen door.

'Ik word er ziek van. Ik doe. Het is te veel,' zei Moore huilend, verward en ontroostbaar. 'De man heeft net bekend... ik rotzooi niet met iemands echtgenoot.'

Over Nida en Leakes klaagde Kenia: 'De man gaf eindelijk toe na twee jaar ... ik ben niet de leugenaar. Hij is de crimineel. We weten allemaal waarom NeNe boos op me is.'

'Je wilt niet dat mensen op een andere manier naar me kijken. Ze zijn slecht! Ik kan niet winnen met deze vrouwen. Ze willen dat ik wordt afgeschilderd als deze gekke, vreselijke persoon. Waarom?'

Zoek volgende week naar een behoorlijk epische confrontatie, samen met het einde van rapporten dat het netwerk boos is omdat NeNe dit seizoen niet genoeg drama brengt.