The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 19 Samenvatting: Detoxing Off Drama

Welkom terug bij weer een spannende aflevering van The Real Housewives of Atlanta! Deze week ontgiften de dames van al het drama en proberen samen te genieten van wat ontspannende tijd. Zoals altijd duurt de vrede echter niet lang voordat iemand problemen veroorzaakt. Blijf lezen voor alle sappige details!

In The Real Housewives of Atlanta, seizoen 7, aflevering 19, stopte een van de vrouwen tijdens de laatste groepsreis en volgde een diner vol drama in de Filippijnen.

Wie is er uit, en om welke reden? En welke spanning ging er in de eilandenketen naar beneden?Zelfs het achterlaten van de ultieme bagage - NeNe - zou kunnen zorgen voor een totaal drama-vrije reis The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 19 .

NeNe Leakes bleef achter om de creatief directeur van te ontmoeten Assepoester , die niet onder de indruk was van haar lezing voor een rol in de nieuwe film.

'Ik wil het meenemen', zei Leakes nadat haar idee voor 'twee accenten' niet goed aansloeg.

'Je kunt het maar beter meebrengen,' zei haar aanstaande baas. 'Uw naam staat op de feesttent.'

In de Filippijnen gingen de andere dames naar een detox-spa in de jungle.

Het was eigenlijk min of meer succesvol, ook al was yoga geen groot succes voor Kandi Burruss, die aan het begin zei: 'het lijkt me niet gemakkelijk, en dat is het ook niet.'

Toch zou niemand hebben geraden wat er midden in de klas zou gebeuren.

'Oké, Kandi viel in slaap tijdens de yogales,' zei Kenya Moore, en het was waar. Kandi vroeg of iemand anders haar had horen snurken.

Phaedra Parks overwoog een koffieklysma en zei tegen de camera's: 'Ik drink geen koffie, maar ik weet zeker dat mijn kont een slok niet erg zou vinden.' Nog gekker dan dat?

De strijdbijl begraven met Claudia Jordan, de nieuwste brandweerman van de cast.

als jij bekijk The Real Housewives of Atlanta online , je weet dat Jordan het heeft gedaan met Parks and Leakes, en neemt geen blad voor de mond of houdt zich niet in.

Tijdens de lunch met Phaedra probeerde Claudia het goed te maken en bekende ze dat ze een beetje weet wat haar co-ster doormaakt met Apollo Nida.

'Ik heb zelf een rommelige scheiding en nietigverklaring doorgemaakt', zei Jordan.

'Ik ging door een zware depressie' als gevolg daarvan, gaf ze toe, en 'ik had zelfmoordgedachten ... als zwarte vrouwen proberen we te doen alsof alles in orde is.'

Dat oprechte gevoel en bereik raakten een snaar bij Phaedra.

'Ik waardeer Claudia's bereidheid om me te steunen in alle moeilijkheden die ik doormaak', zei Parks. 'Het zijn de simpele dingen die zoveel betekenen.'

Zal ze net zoveel geluk hebben, en evenzo opbeurende resultaten, als ze gaat zitten met oude aartsvijand Kenia, zoals geplaagd in promo's voor de aflevering van volgende week?

Hier is hoop ... maar we houden onze adem niet in.