The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 13 Samenvatting: It's The Final Countdown

De laatste aflevering van seizoen 7 van The Real Housewives of Atlanta is eindelijk hier en stelt niet teleur! De dames brengen het drama en de lach terwijl ze aftellen naar de trouwdag van NeNe Leakes. We zien enkele oude gezichten, enkele nieuwe gezichten en veel drama daartussenin. Blijf lezen voor onze volledige samenvatting van de aflevering!

The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 13 zag Kandi ongelukkig nieuws ontvangen dat een van de belangrijkste castleden van de Bravo-show schokte.

Wat was dat nieuws? En welk ander drama gebeurde er in de ATL?

Wanneer The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 13 begonnen, zagen we ook Kenya Moore ideeën voor tv-programma's pitchen voor Roger Bobb.

Meestal wil ze gewoon dat Roger op haar let. Hij heeft het te druk.

Phaedra Parks sprak ondertussen met Dr. Gregory van Getrouwd met geneeskunde over de situatie met Apollo Nida, die we zagen praten met zijn advocaat.

Hun arme kleine jongens. Meer kunnen we niet zeggen over dit duo.

Phaedra, die zegt dat Apollo suïcidaal is, praat veel over hem voor de camera. Ja, hij is een misdadiger en we snappen het, maar slechts tot op zekere hoogte.

De kinderen zullen opgroeien met een hekel aan hem, wat niemand helpt, en misschien een onbedoeld bijproduct is van zijn gevangenisstraf die Parks niet overweegt.

Haar focus lijkt vooral te liggen op het straffen van Apollo - zelfs de mentale toestand van haar twee kleine jongens - en je kunt er zeker van zijn dat die houding gevolgen zal hebben.

Elders hangen NeNe Leakes en Porsha Williams blijkbaar rond, wat mogelijk te wijten is aan het feit dat niemand anders bij hen in de buurt wil zijn.

als jij bekijk The Real Housewives of Atlanta online , je weet dat ze allebei in het centrum van episch drama hebben gestaan, dus misschien is dit een de facto steungroep.

Dan de bom van de avond: Todd Tucker laat Kandi Burruss weten dat de tournee van haar musical is afgelast omdat er geen kaartjes zijn verkocht.

Kandi huilt, niet alleen vanwege de verlegenheid die ze zal moeten doorstaan ​​als onderdeel van deze tegenslag, maar ook omdat mensen hierdoor hun baan verliezen.

Het is eigenlijk heel emotioneel. Todd haar knuffelen? Niet zo veel.

Misschien zijn het de camera's en het feit dat ze waarschijnlijk re-enactments van deze levensgebeurtenissen scripten, maar het lijkt alsof hij allemaal zaken doet, en het is bizar.

Ook ongemakkelijk en een beetje grappig, op een onbedoelde manier? Wanneer Kandi het personeel vertelt dat de tour niet doorgaat, lijkt geen van hen in het minst geschokt.

Het personeel wijst ook met de vinger naar Todd. Een beetje hilarisch.

Terwijl dit aan de gang is, besluit Kenia dat ze haar piloot gaat maken met of zonder Roger Bob . Ga je gang en doe dat, meid! Veel succes ermee!

Op het feest ter ere van Porsha (nee, Kordell Stewart was er niet), gaat Claudia Jordan in op haar re: alles onder de zon. Kat. Gevecht. Alarm.

Porsha heeft de lijn van de nacht als ze volhoudt dat niets nep aan haar is ... minus alle nepdingen die natuurlijk naamloos zullen blijven.