The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 10 Samenvatting: NeNe vs. Claudia!

De laatste aflevering van The Real Housewives of Atlanta zat vol drama, toen NeNe Leakes en Claudia Jordan ruzie kregen! De twee vrouwen botsen het hele seizoen al met elkaar, en in de aflevering van deze week kwam het eindelijk tot een hoogtepunt. NeNe beschuldigde Claudia ervan een 'slang' te zijn en de twee gingen heen en weer totdat NeNe uiteindelijk wegstormde. Het was een explosieve aflevering en fans kijken nu al reikhalzend uit naar de aflevering van volgende week!

Zondagavond op The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 10 , bereidden de dames zich voor op hun uitstapje naar Puerto Rico, wat zeker een ontspannende reis zal worden.

Allemaal samen nu ... NIET!

als jij bekijk The Real Housewives of Atlanta online , of welke realityshow dan ook, je weet dat het ontspannende tropische toevluchtsoord dat nooit is.

The Real Housewives of Atlanta Seizoen 7 Aflevering 10 was geen uitzondering, aangezien de spanning gisteravond hoger was dan de stijgende San Juan-temperaturen.

Op gespannen voet? NeNe Leakes en Claudia Jordan, die met deze inspanning zeker haar reguliere status in de serie verdienden, botsten zelf met de koningin.

Toen NeNe een hatelijke opmerking maakte over Claudia die Kenia's kont kuste, reageerde Claudia in natura en riep ze de onvolwassen, bitchy en kattige 'Leakes' uit.

Oh het is nu AAN!

NeNe's reactie, na even verrast te zijn: je wilt de 'It-girl zijn, maar dat ben je niet. Je hebt misschien de 'I', maar je mist de 'T'.

Alleen omdat ik stil ben, wil nog niet zeggen dat ik dat vuur niet heb, vertelt Claudia later aan de Bravo-camera's. Teef. Ik ben geen marionet! Je staat op het punt om erachter te komen.

Nadat Jordan merkt dat de NBC-komedie van Leakes is geannuleerd, schiet NeNe terug: de cheque is niet geannuleerd. Je zou willen dat je had wat ik op de bank heb.

Claudia zegt dat ze haar eigen rekeningen betaalt en niet op de paal hoefde te staan, waardoor NeNe haar stripperverleden verdedigde en opmerkte dat ze naar de universiteit ging.

Jordan zegt dan dat Leakes er 20 jaar ouder uitziet dan zij als ze maar een paar jaar uit elkaar zijn, en zegt dat ze nieuw haar nodig heeft. NeNe's reactie daarop?

Vrij episch...

Je moet een nieuwe pu--y kopen... Ik ben misschien van een paal afgegleden om voor mijn kind te zorgen, voegt ze eraan toe, maar ik ben niet uitgegleden op die mannen [weet je wat.]

Daarna noemt ze Claudia een half ras, een hoer' en [een woord dat ik niet echt kan gebruiken op deze blog omdat het gaat om die plek daar beneden] heeft je lichaam verlaten.

Aan de positieve kant leidde deze intense aanval van verbaal sparren niet tot echt sparren, zoals toen Porsha Williams Kenya Moore versloeg.

Zilveren voeringen.