The Real Housewives of Atlanta Seizoen 6 Aflevering 22 Samenvatting: A Mother's Love

Welkom terug bij The Real Housewives of Atlanta! De aflevering van deze week zat vol met het gebruikelijke drama, maar we kregen ook een kijkje in de liefdevolle relatie tussen Kandi Burruss en haar Mama Joyce. Mama Joyce is altijd een grote aanwezigheid geweest in de show, maar deze week zagen we een andere kant van haar. Ze steunde en hield van Kandi en gaf zelfs advies over haar relatie met Todd Tucker. Het is duidelijk dat Kandi en Mama Joyce een heel speciale band hebben, en het was leuk om te zien dat ze in deze aflevering enkele ontroerende momenten deelden.

The Real Housewives of Atlanta Seizoen 6 Aflevering 22 bracht zondagavond een einde aan het dramatische seizoen 2014, en het middelpunt was 'A Mother's Love'.

Zoals in het debuut van de gelijknamige musical van Kandi Burruss.Mama Joyce, de aartsvijand van Todd Tucker, zou vanuit het publiek toekijken, en het gaat helemaal om haar, dus Kandi zweette het zeker uit.

Wat we haar reactie? Jij kan bekijk The Real Housewives of Atlanta online om het zelf te zien (het was hilarisch), maar hier waren de belangrijkste punten van gisteravond ...

Sprekend over Kandi's nu-echtgenoot, zou Todd Tucker geen huwelijkscontract tekenen, en Burruss begrijpt niet wat hem tegenhoudt of waarom hij zo moet zijn.

Kandi zegt dat geen van haar vrienden te maken had met een onderhandelingsverloofde en dat ze niet begreep waarom Todd het proces voor iedereen moeilijk maakte.

Ook had Kenya Moore een begrafenis voor haar hond Velvet, tenzij het allemaal deel uitmaakte van haar list om de dood van haar hond te vervalsen en het evenement uit te melken voor kijkcijfers en sympathie.

RUST IN VREDE. Flueel. Wij denken.

Cynthia Bailey probeerde, met de hulp van haar zus Malorie, helemaal sexy te worden voor haar man Peter, die eerst lachte om de inspanning maar later in de stemming kwam.

Porsha Stewart tekende officieel haar scheidingspapieren, kreeg haar kont aan haar overhandigd door Kordell Stewart en werd toen emotioneel terwijl ze erover sprak.

Ze beëindigde haar scène door haar trouwring af te doen en in een glas champagne te laten vallen, want dat is normaal en helemaal niet door Bravo geschreven.

NeNe Leakes werd opgenomen in het ziekenhuis nadat ze klaagde over pijn op de borst na haar reis door het land, waardoor ze de grote musical van Kandi miste.

Alle anderen waren er echter, en verrassend genoeg deed Porsha Williams haar ding met de rol die ze kreeg. Zelfs Mama Joyce leek de productie leuk te vinden

We denken dat het moeilijk is om het echt te weten.

Waar dacht je aan The Real Housewives of Atlanta Seizoen 6 Aflevering 22 ? Wat zal de reünieshow inhouden (naast een massale mishandeling van Kenia?

Deel uw opmerkingen hieronder!