The Real Housewives of Atlanta Seizoen 6 Aflevering 17 Samenvatting: Eet geen pizza op Kordell's Couch!

Welkom terug bij weer een spannende aflevering van The Real Housewives of Atlanta! Deze week zijn de dames nog steeds in Puerto Rico en ze zijn klaar om te feesten! Maar eerst moeten ze omgaan met de nasleep van het drama van vorige week. Kordell is nog steeds boos op Porsha omdat hij pizza op zijn bank eet, en hij is niet bang om haar dat te laten weten. Ondertussen probeert Kenia nog steeds te achterhalen wat er met Apollo is gebeurd en daar is ze niet blij mee. De dames gaan naar de stad voor wat broodnodige lol, maar de nacht neemt een wending wanneer Porsha dronken wordt en voor problemen begint te zorgen. Zal ze haar kalmte kunnen bewaren of zal ze uiteindelijk de reis voor iedereen verpesten? Ontdek het in de aflevering van The Real Housewives of Atlanta van deze week!

The Real Housewives of Atlanta Seizoen 6 Aflevering 17 zag de bende naar het zuiden van de grens trekken voor een vakantie georganiseerd door de onvergelijkbare Kenya Moore.

Wat een ontspannen uitje was het ook ... of niet.

Verbazingwekkend genoeg, temidden van alle poncho's, sombrero's en pogingen om drama op te wekken, kwam het vuurwerk deze week van een van de laatste mensen die je zou verwachten:

Peter Thomas, de echtgenoot van Cynthia Bailey, bewees dat hij het kan verwarren met de beste van hen als het gaat om roddels over beroemdheden en praten achter de rug om.

Het onderwerp aan de orde? Porsha en Kordel Stewart.

Tijdens de thee met Kordell (ja, thee) gaf Peter zijn vriend Kordell de kans om zich uit te spreken over zijn mislukte huwelijk met Porsha, en het resultaat daarvan was verrassend.

Wat voor vuil heeft de ex-NFL-ster precies gemaakt?

We zullen niet te veel spoilen voor het geval je dat wilt bekijk The Real Housewives of Atlanta online , maar eigenlijk beweerde hij dat Porsha's familie de oorzaak was van hun scheiding.

Hij noemde op de een of andere manier eerlijk Porsha's moeder die pizza at op een crèmekleurige bank als een van de redenen waarom hij uiteindelijk dingen afzegde.

Porsha en Kordel Cynthia Bailey en Peter Thomas

Sorry, elke kijker van The Real Housewives of Atlanta Seizoen 6 Aflevering 17 hier thuis naar kijken. Het werkt niet tussen jou en Kordell Stewart.

Zijn verlies, eerlijk gezegd. Kan deze man echt zijn?

Kordell suggereerde ook in deze aflevering, met de titel 'He Said, She Said', dat Porsha waardeloos is met geld en het enige bezit verloor dat ze ooit bezat voordat ze trouwde.

Peter Thomas besloot natuurlijk dat de beste plaats om hierover te praten in Mexico was, waar hij onnodig naar Porsha kwam over de kwestie en zij in de verdediging ging.

We kunnen ons niet voorstellen waarom voor het leven van ons.