The Real Housewives of Atlanta Seizoen 6 Aflevering 14 Samenvatting: Geef Kenya Moore de schuld!

Welkom terug bij weer een spannende aflevering van The Real Housewives of Atlanta! Deze week maken de dames een reis naar het thuisland van Kenia, en het gaat snel naar het zuiden. Kenia bevindt zich in de hete stoel nadat ze ruzie krijgt met een van de andere huisvrouwen. Zal ze de zaken kunnen gladstrijken of dreigt ze een confrontatie aan te gaan?

The Real Housewives of Atlanta Seizoen 6 Aflevering 14 was één gigantische hete puinhoop, zoals je zou verwachten na het epische gevecht dat afgelopen zondag uitbrak.

Deze week, op typische Bravo-manier (als je bekijk The Real Housewives of Atlanta online , je wist dat het eraan zat te komen), herhaalden de dames het hele gebeuren!De belangrijkste afhaalmaaltijd? Geef Kenia Moore 100 procent de schuld.

Bij de dames draait het allemaal om drama, maar met Kenia ligt het op een ander niveau. De vrouw houdt niet alleen van roddelen. Ze wil dat het overkookt tot bijna pathologische niveaus.

Cynthia en Kandi werkten hun problemen uit, terwijl Nene degene was die het probleem tot op de bodem uitvond, en voor een keer vormden de vrouwen een verenigd front!

Nou ja, Kenia niet. De rest was verenigd tegen Kenia.

Zoals mevrouw Leakes opmerkte, waren er nog anderen bij betrokken, maar de hele vechtpartij (zie video hieronder, we kunnen het echt geen recht doen) begon omdat Kenia overdreven reageerde.

Het duurde niet lang of alle andere dames beseften dat er hier echt een patroon zou kunnen zijn en dat Kenia bij elke drama centraal stond.

Hoe zal ze zich een weg uit dit gat graven? En denk je dat ze net zo schuldig is aan het gevecht als de rest van de dames het nu laten lijken?

Is ze gewoon een gemakkelijke zondebok voor een incident dat sneller zou verdwijnen als er een was? En hoe denk je dat ze zal reageren op deze reeks beschuldigingen?

Deel uw opmerkingen op The Real Housewives of Atlanta Seizoen 6 Aflevering 14 en voorspellingen voor de volgende keer hieronder ... en als je het gemist hebt, kijk dan naar het gevecht.

Serieus, dit was een van de meest krankzinnige dingen...