The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 7 Samenvatting: Rock the Boat

Welkom terug bij The Real Housewives of Atlanta! De aflevering van deze week was een wilde rit, vol drama en spanning. De dames vervolgden hun reis in Barcelona en het werd spannend tussen NeNe en Sheree. NeNe was niet blij toen Sheree besloot om met de rest van de groep te gaan sightseeën in plaats van tijd met haar door te brengen. De spanning kookte over tijdens het eten toen NeNe Sheree riep omdat ze een slechte vriend was. Sheree was hier niet blij mee en de twee kregen uiteindelijk een verhitte discussie. Porsha bevond zich ondertussen midden in een andere liefdesdriehoek. Haar knipperlicht vriendje Dennis vroeg haar ten huwelijk, maar ze wist niet zeker of ze klaar was om ja te zeggen. Later ontmoette Porsha haar andere man, Simon, en hij vertelde haar dat hij naar New York City zou verhuizen. Porsha werd verscheurd tussen de twee mannen en ze wist niet wat ze moest doen. Al met al was het weer een wilde aflevering vol drama en intriges. Stem volgende week af om te zien wat er daarna gebeurt!

De dames waren nog steeds niet blij met de manier waarop Kenya Moore de details van haar huwelijk geheim hield The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 7 .

Wat nog belangrijker is, Sheree en Porsha vonden het vreemd dat Cynthia ook in het ongewisse werd gelaten en pas achter het huwelijk kwam nadat ze er online over had gelezen.

Kun je je voorstellen dat je beste vriend achter je rug om gaat trouwen? Dat is precies wat Kenia deed, en het is duidelijk dat het drama zal blijven veroorzaken voor de dames.

Sheree en Porsha waren misschien op zoek naar mooie deuren, maar ze sleepten Kenia zoveel mogelijk mee.

Dan was er de arme Cynthia die zich leeggelopen voelde door het feit dat ze Marc nog niet had ontmoet, maar Kenia wilde de vrede bewaren en zei dat ze hem niet had ontmoet omdat hij zelden in Atlanta was.

Er zijn tegenstrijdige berichten dat de Keniaanse man niet geamuseerd is door de manier waarop de show mannen vertegenwoordigt, en dat zou de reden kunnen zijn waarom hij ver weg blijft van de Bravo-camera's.

Kenia Moore op de rode loper

Cynthia leek klaar met het in twijfel trekken van de motieven van Kenia en besloot in plaats daarvan over Sheree te praten. Ja, Sheree kwam dichtbij en persoonlijk met Tyrone Gilliams, en de kerel zit opgesloten.

Door al het gepraat over liefde raakte Porsha geïnteresseerd in het vinden van een man voor zichzelf, dus sloot ze zich aan bij een matchmaking-service.

Ik wil me concentreren op iemand die ondersteunend, zelfverzekerd en succesvol is, zei ze voordat ze zei dat ze kinderen wilde hebben. Ze pronkte vervolgens met twee kinderkamers in haar huis.

De matchmaking-service leek in de war omdat Porsha nog geen kinderen heeft, dus het was duidelijk dat ze een beetje op de zaken vooruit liep.

Ondertussen besloot Sheree dat dit het juiste moment was om zich open te stellen voor haar kinderen over het huiselijk geweld.

Sheree Whitfield spreekt

Je moet weten dat niemand het verdient om mishandeld te worden, zei ze met een traan in haar oog.

Haar kinderen waren geschokt door alles, maar ze sloten de scène af met een knuffel die bevestigde dat Sheree op een gelukkige plek was omdat het verleden haar aan het vreten was.

Elders bereidde Cynthia zich voor op een nieuwe date met Will Jones, en Kandi en Todd leken bang dat er iets vreselijks zou gaan gebeuren.

Kandi had het gevoel dat hij het gebruikte als een ander platform om erkenning te krijgen en wilde niet dat haar vriend daaraan werd onderworpen.

Als hij de tand des tijds doorstaat, zullen we weten dat hij de real deal is, zei Kandi met een glimlach tegen de camera.

Porsha Williams glimlacht

Porsha's eerste blind date was met ene Patrick. Ze was niet onder de indruk en leek op zoek naar een gelegenheid om snel te ontsnappen.

Ze bleef een tijdje en de spanning kon met een mes worden gesneden, dus maakte ze een ontsnapping en gebruikte het verblijf van haar moeder als excuus.

Het grote afsluitende segment concentreerde zich op Sheree die een telefoontje kreeg van haar vriend uit de gevangenis. Haar levenscoach was gevloerd door de onthulling dat ze met een gedetineerde man was,

Tyrone vervult me ​​meer dan welke man dan ook, zei Sheree tegen de camera. Ik weet wat we delen, zei ze tegen de levenscoach. Hij is mijn soulmate.

Oké dan, Sheree!

Sheree Whitfeield-afbeelding

Wat vind je van alle gekke ontwikkelingen?

Geluid uit hieronder.