The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 3 Samenvatting: Chateau Get Down

The Real Housewives of Atlanta seizoen 10 aflevering 3 was een wilde! De dames gingen op bezoek bij Kandi in haar nieuwe huis, het kasteel, en het ging snel bergafwaarts. Kim begon ruzie met zowel Kandi als NeNe, wat leidde tot een enorme uitbarsting tussen hen drie├źn. Ondertussen begon Porsha het gedrag van Dennis te wantrouwen en nam ze het heft in eigen handen.

Familie komt op de eerste plaats.

Dat gevoel echode door The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 3 terwijl de dames probeerden ervoor te zorgen dat alles goed ging met hun dierbaren.The Real Housewives of Atlanta seizoen 10 Cast

Dat of de producers zijn heel erg goed in editen. Maar het was nog steeds een leuke aflevering die ons een aantal nieuwe verhaallijnen gaf voor de dames om mee te werken.

Porsha Williams zette het gezin op de eerste plaats en maakte zich op om samen met haar zus Lauren een salon te openen. Het paar kibbelde over de schaal van de salon, waarbij Lauren eerst een kleine wilde.

Aan de andere kant wilde Porsha de grootste die ze met haar geld kon kopen, maar in deze moet ik de kant van Lauren kiezen. Wat als de salon een enorme mislukking is? Hoe kleiner de locatie, hoe minder mensen er nodig zijn om het er tot de nok toe vol te laten uitzien.

De dames vroegen zich af hoe de stylisten zouden worden betaald, en het werd duidelijk dat er een hiaat was in Porsha's kennis over het runnen van een bedrijf. Hieruit kwam ze tot de conclusie dat het een goed idee zou zijn om iemand anders in te huren om dat allemaal af te handelen.

Porsha Williams-afbeelding

Aanvankelijk leek Porsha een frisse nieuwe uitdaging te willen om haar dag te vullen toen ze vrij was van Dish Network, maar als ze erover praat om iemand anders het te laten runnen, lijkt het alsof ze iets wil om op te scheppen tegen haar vriendinnen.

Lauren maakte bezwaar tegen het feit dat Porsha haar te weinig betaalde voor haar diensten.

Ik krijg betaald wat je kleine zusje betaald zou krijgen, zei ze. Niet wat een normaal mens betaald zou krijgen.

Porsha was het niet eens met de woordkeuze van haar zus en zei: ik zal er het meeste geld aan verdienen omdat ik mijn geld op het spel zet.

Porsha Williams glimlacht

Mijn hele leven draait om jou, reageerde Lauren voordat de twee vrouwen uit elkaar gingen. Wordt de salon wel werkelijkheid?!

Terwijl dat gaande was, swipete Cynthia nog steeds naar rechts op haar telefoon om wat dates voor haar te krijgen. Haar laatste verovering was een man die veel dichter bij haar leeftijd stond.

Ja, ze nam de woorden van haar dochter serieus toen ze zei dat Cynthia veel te oud was om met de jongere generatie om te gaan. De man met wie ze een date had, liet zijn telefoon thuis.

Weet je hoe een eerste date vol ongemakkelijke blikken gaat, en je hebt over het algemeen je telefoon voor iets om naar te staren? Die troostdeken had deze man niet. Hij is een blijvertje.

Cynthia Bailey GIF

Ondertussen begon ze in het leven van Nene Leakes over het in de buurt houden van haar man, Gregg. Blijkbaar wist ze niet wie zonder hem het gras zou maaien of het huis in goede staat zou houden.

Net toen alles goed leek te gaan, werd Gregg met pijn op de borst met spoed naar het ziekenhuis gebracht en werd duidelijk hoeveel Nene hem echt waardeert.

Hoewel zijn kwaal niets ernstigs was, probeerde Nene te suggereren dat het goed met haar ging. Je kon het zien aan de blik op haar gezicht.

Het grote evenement van de aflevering was een feest voor de 70e verjaardag van Sheree's moeder, maar het ging mis toen bleek dat de feestplanner enkele uren voordat het evenement begon, was gestopt.

Maak je een grapje? Haal dit van me af, schreeuwde Sheree terwijl ze haar microfoon uitdeed. Gelukkig slaagde ze erin om het feest zelf met een beetje tijd bij elkaar te krijgen.

Sheree Whitfield spreekt

Het feest was een succes en het diende als een geweldige plek voor wat roddels, terwijl Kenia bleef proberen te suggereren dat haar huwelijk een groot succes was, ondanks dat zij en haar man in verschillende staten woonden.

De conclusie vond Nene van streek omdat Gregg haar belde om hem te laten weten dat zijn operatie was vervroegd en dat hij niet zeker wist of ze het op tijd zou halen om hem te zien.

Aangezien er op het roddelfront geen woord is over eventuele complicaties, gaan we ervan uit dat Gregg de operatie doorstaat.

Wat vond je van al het drama?

Klik op de reacties hieronder.