The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 21 Samenvatting: Kim Zolciak beweert dat racisme 'niet echt' was en wordt uitvergroot door sociale media

The Real Housewives of Atlanta seizoen 10 aflevering 21 werd gisteravond uitgezonden en het was vol drama. Kim Zolciak was terug en ze baarde opzien. Ze beweerde dat racisme niet echt was en dat het wordt uitvergroot door sociale media. Dit veroorzaakte veel terugslag van de andere huisvrouwen en zelfs van sommige kijkers.

Kim Zolciak nam haar laatste standpunt tegen haar vijanden in The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 21 , en we denken dat het eerlijk is om te zeggen dat ze niet zal worden gemist.

Van betreurenswaardige opmerkingen tot nog meer betreurenswaardige opmerkingen, Kim ging naar buiten door het kleine beetje geloofwaardigheid dat ze nog had vrijwel te verbranden.als jij bekijk The Real Housewives of Atlanta online , weet je al dat Kim het hele seizoen bezig is met de meeste andere huisvrouwen.

De meeste huisvrouwen namen echter aanstoot aan Kim die Leakes bestempelde als 'ziek en walgelijk' omdat ze in een kakkerlaknest woonde.

De huisvrouwen vonden dat deze beoordelingsfout racistisch was en dat Kim moest toegeven wat ze verkeerd had gedaan.

Je bereikt. Zolciak-Biermann reikte en schoot terug toen ze besefte dat haar woorden niet bij de dames terechtkwamen. Probeer het niet. Het heeft niets te maken met de projecten of niets van dat alles. Een kakkerlak is een kakkerlak.

Maar het echte drama werd bewaard voor toen Kim, toen Kim een ​​besloten bijeenkomst hield nadat de show voorbij was.

Andy was echter niet klaar om zijn nederlaag toe te geven en drong er bij Kim op aan haar opmerkingen kenbaar te maken.

Kim Zolciak knipoogt

Die teef weet dat ik geen racist ben. NeNe weet dat ik geen racist ben, zei Zolciak-Biermann tegen Cohen.

Weet je waarom je geen andere blanke vrouw hebt gevonden om [bij de cast te komen]? Want niemand is dom genoeg om dat te doen!'

'Plaats jezelf in mijn schoenen - vijf Afro-Amerikaanse vrouwen - zojuist gehamerd! Ik kon niet eens praten, mijn geest is een wervelwind!

Kim ging toen een stap te ver door te klagen dat racisme alleen maar iets was dat groter werd gemaakt door sociale media.

Dit hele racisme-gedoe in deze tijd is b——. Iedereen van die m———— op die bank is deze wereld een f—— verontschuldiging verschuldigd voor dit racisme s—, zei ze.

Kim Zolciak reactiebeeld

Dat hebben ze lang geleden al geprobeerd te beweren. Niemand kocht het toen omdat de sociale media er niet waren en racisme niet zo echt was. Je weet het.

We zouden willen dat we een grapje maakten over wat ze zei, maar ze trok een grens en sprong er hoog overheen.

Het is logisch nu Kim van de show is omdat ze nooit wilde toegeven dat ze ongelijk had, en de andere huisvrouwen leken allemaal de gevoelens van Leakes over haar te herhalen.

Hoeveel kan een mens hebben? vroeg Kim aan Cohen tijdens de laatste momenten van de show.

Er was niet eens één positieve vraag voor mij. Ik was gehamerd! … Er was geen positieve vraag. Ik heb een zeer succesvol huwelijk, ik heb prachtige kinderen, er was niets positiefs.

Andy Cohen is knap

Maar Andy wist dat Kim haar bed had opgemaakt, en hij of de producers waren niet verantwoordelijk voor de manier waarop ze handelde.

Er was helaas niets positiefs in je verhaal van het seizoen, vertelde hij haar. Het was allemaal strijdlustig, dat was het ook. Omdat je hele tijd in de show strijdlustig was.

Ja, we denken dat het twijfelachtig is of Kim ooit weer in de serie zal verschijnen, maar ze heeft nog steeds Don't Be Tardy, en we weten niet zeker hoe dat zal uitpakken.

Oké, wat vond je van de laatste aflevering van het seizoen? Ging Kim te ver? Moet ze terugkeren naar reality-tv?

Klik op de reacties hieronder.