The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 19 Samenvatting: Is Porsha Williams een schurk?

Welkom bij mijn samenvatting van The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 19! Porsha Williams heeft het hele seizoen in de pot geroerd en in deze aflevering bereikte ze eindelijk haar breekpunt. Haar mede-huisvrouwen hebben genoeg van haar capriolen en ze zijn klaar om haar op haar plaats te zetten. Het is tijd voor Porsha om de muziek onder ogen te zien en te leren dat ze niet altijd in het middelpunt van de belangstelling kan staan.

We denken dat het eerlijk is om dat te zeggen De echte huisvrouw seizoen 10 is een van de meest giftige in de franchisegeschiedenis geweest.

We hebben enkele van de grootste bust-ups tot nu toe gehad, veranderende allianties en sommige castleden waren gewoon vreselijke mensen (we kijken naar jou NeNe Leakes.)

Op The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 19 , was het tijd om met de cast en gastheer Andy Cohen te gaan zitten om het wilde seizoen uit te pakken.

als jij bekijk The Real Housewives of Atlanta online , zul je weten dat Porsha is ondergedompeld in enkele van de grootste gevechten van het seizoen.

Als zodanig werd ze door vrijwel de hele cast opgeblazen. Serieus, we voelden een beetje voor haar.

Kandi begon over hoe giftig de dingen waren geworden tussen haar en Porsha en hoe ze nooit vrienden met haar zou kunnen worden.

Kandi Burruss komt weer bij elkaar

Het gerucht over de date rate betekende een enorm keerpunt voor hun vriendschap. Het was het ding dat het deed zinken en bewees dat ze nooit vrienden konden worden.

Kandi had het gevoel dat Porsha's talloze excuses gedurende de serie een beetje te veel waren. Kandi leek alleen een verontschuldiging van Porsha te willen die iets betekende.

Porsha had het gevoel dat ze een keer te vaak in de lucht was gezet en dat ze er niet klaar voor was om dat allemaal nog een keer mee te maken.

Sheree was ook tegen Porsha vanwege wat er gebeurde tussen Shamea. Porsha verontschuldigde zich eerder bij Sheree omdat ze Shamea had verteld dat ze niet te vertrouwen was.

Maar Porsha probeerde excuses te bedenken waarom ze het zei. Dit was een schril contrast met toen de camera's aan het rollen waren, en zij was de eerste die zich verontschuldigde.

Porsha Williams-afbeelding

Terwijl Porsha als zondebok in de situatie werd gebruikt, werd Sheree ook opgeblazen voor alles wat er gebeurde.

Voorbeeld: Sheree was al op de hoogte van de kakkerlakvideo die Kim in haar inventaris had staan, klaar om tegen NeNe te gebruiken.

Maar Andy leek haar het zwijgen op te leggen omdat hij Kim bewaart voor de tweede week van de reünie.

Dan was er Kenia die haar rol in de show misschien wel heeft gered. Ze is zo onvermurwbaar geweest om haar man, Marc Daly, weg te houden van de camera's.

Ze onthulde dat ze een kind verwacht. Het is grappig, want er was een goede kans dat Kenia na dit seizoen werd losgelaten.

We zullen eind dit jaar zeker een jongen of een meisje verwelkomen, zei Moore in een gesprek met Andy.

Kenia Moore bij de Reünie

Oh mijn God, dat zei ik! Ik wil niet over de details praten, want ik ben nog steeds erg nerveus over alles, dus ik wil langs een veilige plek komen, vervolgde ze.

Nu is haar terugkeer vrijwel gegarandeerd. Hoewel iedereen dol was op de twist over de zwangerschap, gaf Kenia toe dat ze Marc weg wilde houden van de camera's om de bruiloft te behouden.

Eerlijk gezegd was deze eerste aflevering ingehouden en waren er geen grote evenementen behalve de onthulling van de zwangerschap.

Wat vond je van de aflevering?

Geluid uit hieronder!

The Real Housewives of Atlanta gaat aanstaande zondag verder.