The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 18 Samenvatting: Nightmare on Peach Street

Het is officieel, jullie allemaal: de Real Housewives of Atlanta zijn terug en beter dan ooit! De aflevering van deze week was een doozy, dus laten we er meteen in duiken, zullen we? De dames beginnen de aflevering door het housewarmingfeest van Porsha bij te wonen, waar het snel zuur wordt tussen Porsha en Kandi. Kandi roept Porsha uit omdat ze haar niet heeft uitgenodigd voor haar vrijgezellenfeest, en Porsha vuurt terug door Kandi ervan te beschuldigen een 'slang' te zijn. Verdomd! Later gaan de dames naar het huis van Cynthia voor een etentje. Maar nogmaals, er ontstaat drama wanneer Kenia ter sprake brengt dat ze niet was uitgenodigd voor Porsha's bruiloft. De twee krijgen een verhitte discussie die eindigt met Kenia dat het huis uit stormt. Jakkes! Al met al was het weer een wilde aflevering van de Real Housewives of Atlanta. Zorg ervoor dat je volgende week afstemt om te zien wat deze dames van plan zijn!

Er zit weer een seizoen van The Real Housewives of Atlanta in de bus, en we kunnen niet anders dan het gevoel hebben dat de serie bijna leeg is.

Op The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 18 , keken de dames allemaal naar de toekomst na een seizoen van gekke ontwikkelingen.Toen de aflevering begon, was Sheree enthousiast over een heleboel dingen: ze had een vriend die in de gevangenis zat, en ze kreeg eindelijk haar kelder af, dus ze had een plek om hem te verbergen als een van haar vrienden langskwam.

We maken een grapje over het 'verbergen'-gedeelte, maar serieus, het is gek dat Sheree ondanks alle onzekerheid nog steeds doorgaat met deze relatie.

Ik ben super opgewonden om eindelijk gewoon te kunnen pronken met mijn kelder, zei Sheree tegen het publiek over haar kelder.

als jij bekijk The Real Housewives of Atlanta online , je zult heel goed weten dat deze vrouwen een talent hebben om met hun huizen te pronken.

Dat is wat er gebeurt als je regelmatig op tv verschijnt. Het wordt een wedstrijd wie het mooiste huis heeft.

Ja, deze huisvrouwen zijn zo oppervlakkig, maar misschien is dat wat de producenten (en kijkers!) leuk vinden, of graag haten.

Sheree Whitfeield-afbeelding

Een persoon die waarschijnlijk niet wordt uitgenodigd in de kelder is Porsha. Sheree ontdekte dat Porsha haar mond liet lopen over alle vrouwen naar Shamea toen ze Spanje verliet.

De grote kicker voor Sheree was dat Porsha naar verluidt zei dat ze geen van de andere vrouwen in de show kon vertrouwen, en dat gold ook voor Sheree.

Sheree was verblind omdat ze het gevoel had dat het goed ging met hen als vrienden. Sheree besloot als vergelding Porsha's optreden tijdens een tour over te slaan.

Cynthia en Kenya waren de enige vrouwen die haar gingen steunen, maar Kim kon niet ophouden haar mond te houden over zowel Porsha als Vivica.

Ik kan je niet vertellen hoeveel het mijn hart verwarmde, zegt Porsha. Weten wat we in het verleden allemaal hebben meegemaakt, en dat ze hier zijn, wist dat allemaal uit.

Porsha Williams-afbeelding

Ja, we durven te wedden dat dingen zullen veranderen tijdens de reünie, want dit is nogal louche van Kim.

Het laatste grote evenement van de aflevering was gericht op Eva en Kandi die een band kregen en samen een Halloween-feest gaven.

Het drama ging een tandje hoger toen Porsha van Kim en Sheree hoorde dat Shamea 'de opmerkingen van Porsha verklapte'.

Na te hebben gehoord wat Porsha zei, denk ik niet dat ze echt weet hoe ze een vriend moet zijn, zei Sheree in een biechtstoel. Het is logisch, want Porsha lijkt niet te kunnen stoppen met haar mond te laten lopen.

NeNe probeerde Porsha te rekruteren voor haar kant van de divisie onder de huisvrouwen toen ze wegliep.

NeNe lekt op de luchthaven

'Stel dat alle meisjes hier zouden komen staan ​​en jij je verontschuldigde en volledige verantwoordelijkheid nam voor wat je ook hebt gedaan,' vroeg NeNe haar. Nee, omdat ze nep zijn.

Ja, we gaan de reünie in de gaten houden, want de dingen gaan gek worden!

Wat vond je van de aflevering?

Klik op de reacties hieronder.