The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 16 Samenvatting: Driving Miss Kim

Velden De dames van Atlanta zijn terug en ze zijn beter dan ooit! In de aflevering van deze week maken de dames een trip down memory lane terwijl ze herinneringen ophalen aan hun ervaringen uit het verleden met Kim Fields. Maar de zaken nemen een wending wanneer Kim zich grillig begint te gedragen en de dames zich afvragen wat er werkelijk met haar aan de hand is.

Onthoud die tijd NeNe Leakes wenste dat een heckler bij haar comedyshow verkracht zou worden door haar Uber-chauffeur?

We zullen, The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 16 ging helemaal over die noodlottige comedyshow van NeNe, en jongen, het was te gek.

Het goede aan het zien van de nasleep op het scherm is dat Nene niet meer verontschuldigend had kunnen zijn.

Ze wist dat wat ze deed verkeerd was, en je kon zien dat ze zich vreselijk voelde vanwege de opmerkingen. Zoals je je misschien herinnert, bracht ze na de opmerkingen een betraande video op sociale media uit.

Toch vroegen velen zich af of haar ambtstermijn als huisvrouw zou eindigen als gevolg van haar grote mond.

Ik vecht zo snel terug. Ik moet leren om niet terug te vechten, zei ze tegen Marlo Hampton en Cynthia Bailey.

NeNe lekt op de luchthaven

Ik voel me zo slecht, zei ze terwijl ze in tranen uitbarstte.

Ik zou een andere vrouw nooit kwaad of misbruik toewensen, voegde NeNe eraan toe. Ik wou dat ik op dat moment iets anders had kunnen zeggen.

We weten zeker dat je dat doet, NeNe, maar het neemt niet weg dat je opmerkingen ronduit walgelijk waren.

Terwijl NeNe klaar was om verder te gaan met haar leven, was ze niet klaar om haar vete met Kim Zolciak naar bed te brengen.

NeNe had het gevoel dat Kim en Brielle 'racistisch afval' waren.

NeNe Leakes ziet er berouwvol uit

Kim was niet van plan NeNe de racekaart te laten spelen, dus wendde ze zich tot Sheree Whitfield over alles, en Sheree was Team Kim.

NeNe is ver onder de gordel gegaan, zei Sheree.

Ik ben zo boos. Ze heeft zoveel jaren geprobeerd mijn naam te saboteren, zei Kim over haar vroegere beste vriendin.

De ware omvang van het gevecht trof NeNe en ze verdedigde het racistisch noemen van Brielle door Gregg en Brentt te vertellen dat het een raciale ondertoon had.

Nu heeft Brielle nooit ronduit iets gezegd (waarvan we weten!) Tegen NeNe, dus het lijkt erop dat NeNe het verhaal probeert te veranderen om de hitte van zichzelf af te halen voor de dingen die ze zei.

NeNe lekt een glimlach

Het was gemeen. het was walgelijk. Geloof ik dat Kim racistisch is? Sommige dingen die ze heeft gezegd, doen me zeggen 'hmmm ...' zei NeNe.

Het montageteam van Bravo was op punt met de scènes die daarna kwamen. Het waren allemaal scènes uit het verleden waarin Nene zich afvroeg of Kim racistisch is.

Alles bij elkaar is deze vete nog lang niet voorbij en we hebben nog veel grote momenten om op het scherm te zien spelen.

Zal het paar ooit in staat zijn om dingen op te lossen?

Kim Zolciak knipoogt

We hebben geen idee, maar dit wordt allemaal een beetje belachelijk.

Wat vond je van al het drama?

Geluid uit hieronder.