The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 12 Samenvatting: Peaches Be Trippin'

Welkom terug bij weer een spannende aflevering van The Real Housewives of Atlanta! Deze week zijn de dames nog in Jamaica en zijn ze helemaal klaar om te feesten! De dingen veranderen echter wanneer NeNe Leakes ruzie krijgt met Marlo Hampton. NeNe is niet blij als Marlo dreigt een drankje in haar gezicht te gooien. Het wordt alleen maar erger als de dames erachter komen dat Porsha Williams zwanger is. Porsha is niet klaar om haar nieuws met de groep te delen en ze stormt weg. De aflevering eindigt met een cliffhanger en we kunnen niet wachten om te zien wat er daarna gebeurt!

Met deze huisvrouwen is het nooit saai!

Op The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 12 , Bij Porsha Williams draaide het allemaal om het opvoeren van het drama, en het resulteerde in een leuk uur van deze Bravo-hit.Toen de aflevering van start ging, was Porsha druk bezig met doen waar ze goed in is: haar mond laten lopen over dingen die niets met haar te maken hebben.

Ze kon het niet laten om twijfels over Will in Cynthia's hoofd te zaaien. Cynthia verspilde geen tijd om haar man te confronteren om te controleren of hij haar gebruikte.

Cynthia was meer in de war dan ooit omdat ze geen idee had wat ze moest geloven. Als Cynthia op dit moment twijfelt, zou ze waarschijnlijk uit de relatie moeten stappen.

Elders nam Mama Joyce contact op met Porsha omdat ze een manier wilde vinden om het goed met haar te maken. Joyce's probleem met Porsha kwam voort uit het feit dat ze alles geloofde wat Phaedra zei.

Porsha Williams-afbeelding

Porsha wilde weten wat er aan de hand was, en de spanningen laaiden op toen Porsha antwoordde dat Phaedra beter had moeten weten.

Het heeft in ieder geval met succes een brug geslagen tussen de twee vrouwen. Maar hoe lang zou het duren voordat er meer drama losbarstte?

Daarmee organiseerde ze een etentje om te proberen meer mensen tot veganisme te bekeren. Het 'No Beef'-aspect van dit alles was behoorlijk hilarisch.

Het betekende dat alle vrouwen eindelijk vrienden met elkaar waren. Marlo, Sheree en Kim begonnen te praten over Cynthia en haar giftige relatie met Will.

Sheree Whitfeield-afbeelding

Het drama bleef echter niet ver achter en Cynthia bracht de reis naar Barcelona ter sprake. Iedereen leek ermee akkoord te gaan, behalve Kim.

Kim wilde Kroy bij hen uitnodigen, en dat viel niet in goede aarde. Uiteindelijk besloot Kim te stoppen met praten over de reis omdat ze haar zin niet kreeg.

Kim zei toen dat ze niet op reis ging. Ja, we zijn er vrij zeker van dat Kim het nu tegen de dames gaat houden.

Het andere grote evenement van de aflevering was gericht op Kenya Moore. Ze was opgetogen omdat ze dacht dat ze zwanger zou kunnen zijn.

Zij en haar man hadden de hele tijd seks gehad, dus het was een natuurlijke aanname. Ze leek echter boos toen ze hoorde dat de test geen uitsluitsel gaf.

Kenia Moore op de rode loper

Het lijkt erop dat het voor Kenia moeilijk zou zijn om zwanger te zijn en op de show te zijn. Haar man heeft zich uitgesproken over het vermijden van de Bravo-camera's.

Het heeft Kenia blijkbaar in een problematische situatie gebracht met de producenten. Zou ze zich kunnen voorbereiden op een vertrek uit de show waardoor ze een begrip werd?

Het is een mogelijkheid. Deze vrouwen zouden elk detail over hun leven aan het publiek moeten onthullen.

Wat vond je van al het drama?

Klik op de reacties hieronder!

The Real Housewives of Atlanta gaat zondag verder op Bravo.