The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 10 Samenvatting: Storming Out

Welkom terug bij The Real Housewives of Atlanta! De aflevering van deze week was een doozy, dus laten we meteen naar de samenvatting gaan. De dames zijn nog steeds in Puerto Rico en het is gespannen tussen NeNe en Kenia. NeNe is nog steeds boos over de opmerkingen van Kenia over haar man, en ze is niet klaar om te vergeven en te vergeten. Kenia probeert het op te lossen met NeNe, maar dat gaat niet goed. NeNe stormt de kamer uit en Kenia volgt haar. De twee eindigen in een schreeuwende wedstrijd en de beveiliging moet tussenbeide komen om het uit elkaar te halen. De rest van de dames probeert te genieten van hun tijd in Puerto Rico, maar de spanning tussen NeNe en Kenia hangt als een onweerswolk boven hen. Het wordt een interessante rit naar huis in het vliegtuig!

Kenya Moore staat graag in het middelpunt van de belangstelling.

Voorbeeld: aan The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 10 , sloot ze een liefdadigheidsevenement af om een ​​van haar eigen evenementen te headlinen en vertelde ze het haar vrienden niet.Toen de aflevering van start ging, werd onthuld dat Porsha Williams en Cynthia Bailey elk hun eigen evenementen voor Houston headlinen om te helpen bij de hulpverlening na de orkaan Harvey.

Kenia sloot Cynthia snel af en zei dat ze haar evenement niet kon bijwonen, maar vergat te vermelden dat ze er zelf een deed.

Sheree bleef thuis vanwege een rugblessure die ze opliep als gevolg van een auto-ongeluk. Sheree was nog steeds boos op Nene Leakes omdat ze haar vriend een oplichter noemde.

Sheree gaf de informatie telefonisch door aan haar man, want hij zit vast.

Sheree Whitfield spreekt

Nene zou nooit iets negatiefs over mij willen zeggen. Ze wil die weg niet inslaan, zei hij.

Betekent dat dat er een geschiedenis is tussen Nene en Tyrone?

Wat ik wel weet, is dat Sheree, toen ik Tyrone ontmoette, hem probeerde te achtervolgen, voor de camera toegaf voordat ze zei dat Tyrone niet van Nene hield en sneed haar af.

Zou dit kunnen verklaren waarom Nene zo tegen Tyrone is geweest en hem heeft uitgescholden terwijl hij zichzelf niet kan verdedigen? Heel waarschijnlijk.

Nene zou moeten stoppen met jaloers te zijn en haar eigen leven op orde moeten brengen voordat ze probeert een andere vrouw neer te halen.

NeNe lekt op de luchthaven

Terug in Houston was Cynthia's evenement voorbij en ze zou naar Porsha's evenement gaan.

Dat gebeurde niet en ze besloot in plaats daarvan Kenia's Habitat for Humanity-evenement te gaan steunen.

Toen de dames elkaar ontmoetten voor het avondeten, wees Lauren er snel op dat Cynthia's verhuizing duister was en dat ze het niet zal vergeten.

Zaterdag was de belangrijkste reden dat ik jullie wilde laten komen, klaagde Porsha terwijl Cynthia haar bases probeerde te dekken door te zeggen dat ze niet besefte dat het zo belangrijk voor haar was.

Het punt is dat het waarschijnlijk niet cruciaal voor haar was, maar Porsha probeert wanhopig het drama een boost te geven, zodat ze niet wordt gedegradeerd tot de gevreesde status van 'Vriend van huisvrouw'.

Porsha Williams glimlacht

Alsof dat nog niet erg genoeg was, begon Shamea Kenia mee te sleuren. Kennelijk was Kenia onbeleefd tegen Shamea toen ze kwam opdagen om te helpen bij het evenement in Kenia.

Ik had gewoon het gevoel dat je behoorlijk afwijzend was, zei Shamea voordat ze beweerde dat Kenia haar had opgedragen.

In een verbluffende gang van zaken koos Cynthia de kant van Shamea en zei dat Kenia onbeleefd was tegen iedereen.

Kenya stormde naar de badkamer en begon tegen een showproducent te schreeuwen.

Kenia Moore op de rode loper

Ik geef geen fuck om die teven! Kenia begon. De hele tafel is stom als s-t.

Oke dan.

Zal Kenia in staat zijn om weer in goede gratie te komen bij haar vrienden?

Ontdek het aanstaande zondag wanneer RHOA doorgaat op Bravo!