The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 1 Samenvatting: NeNe Leakes is terug!

Welkom terug bij een nieuw seizoen van de Real Housewives of Atlanta! We beginnen met een knaller als NeNe Leakes haar terug laat keren naar de show. NeNe is terug en ze is klaar om wat drama op gang te brengen. We zullen Sheree Whitfield ook volgen terwijl ze haar nieuwe leven als alleenstaande vrouw navigeert. Bereid je voor op wat catfights, roddels en veel drama!

NeNe Leakes heeft op dit moment misschien niet de beste tijd dankzij enkele keuzewoorden tijdens een recente comedyshow, maar ze keerde terug naar de show die haar beroemd maakte op The Real Housewives of Atlanta Seizoen 10 Aflevering 1 .

NeNe Leakes en Porsha Williams Bicker

Toen de aflevering begon, nodigde Cynthia Bailey NeNe en Kenya Moore uit voor wat drankjes en snacks. NeNe was er als eerste om haar zorgen over Kenia te uiten.

Ze wilde alles weten over de bruiloft en vond het vreselijk dat geen van de vrouwen was uitgenodigd. Toen Kenia arriveerde, bevestigde ze het nieuws, maar benadrukte ze dat ze was weggelopen, dus niemand was uitgenodigd.

Vervolgens vertelde ze het publiek dat ze haar man in New York in een restaurant had ontmoet en dat het meteen klikte. De dames namen direct aanstoot aan het feit dat Kenia de naam van haar man niet voor de camera wilde onthullen.

Kenia Moore op de rode loper

Is dat niet wat mensen over het algemeen uit deze shows laat ontslaan? Zouden ze niet alle aspecten van hun leven met kijkers moeten delen? Misschien waren de geruchten dat de andere huisvrouwen boos zijn dat Kenia nep is waar.

Toen NeNe Sheree later over het huwelijk vertelde, kon Sheree niet anders dan zeggen dat het goed was dat Kenia niet langer mensen betaalde om haar vriendje te zijn. Ja, dat was laag.

We schakelden toen van versnelling om Porsha in te halen die haar vriendenlijst tot een minimum beperkte. Ze was nog steeds in de war over alle dingen die gebeurd waren met Phaedra Parks en Kandi Burruss.

Porsha Williams-afbeelding

Porsha onthulde aan haar zus dat Phaedra meerdere keren contact met haar had opgenomen om te proberen weer in haar goede boeken te komen, maar ze was niet geïnteresseerd om weer bevriend met haar te worden.

Kenia's vader belde haar toen om meer te weten te komen over de bruiloft, omdat hij er alles over had gehoord op Facebook. Kenia onthulde dat ze was weggelopen en dat ze daar niemand wilde hebben omdat ze alle negatieve opmerkingen beu was.

Het spijt me dat je het gemist hebt, want ik wilde je er heel graag bij hebben, zei ze.

Heb ik er spijt van dat mijn vader me niet door het gangpad heeft geleid? Ja, zei ze tegen de camera. Elk klein meisje wil dat hun vader met ze door het gangpad loopt.

Cynthia Bailey en haar haar

Het grote evenement van het feest was het verjaardagsfeest 'Fifty Shades of Cynthia' van Cynthia Bailey. Ze wilde dat iedereen zich als haar zou kleden en dat de best geklede persoon een prijs zou krijgen.

Het bewees in ieder geval hoeveel Cynthia van zichzelf hield. Het was gek, maar de dames maakten gebruik van de gelegenheid en Kandi kwam met de onderscheiding naar voren.

Kandi was niet onder de indruk van de geheime bruiloft toen ze kwam opdagen.

Toen ik voor het eerst hoorde over de geheime bruiloft van Kenia, dacht ik echt dat het BS was, zei Kandi tegen de camera. Ik zou deze informatie echt van jou moeten kunnen krijgen, en niet van de blogs.

Sheree Whitfield in Atlanta

Sheree probeerde vervolgens NeNe en Porsha bij elkaar te brengen, maar het was duidelijk dat er veel vijandigheid tussen hen was.

Er zijn veel dingen die moeten worden besproken, zei NeNe. De laatste dingen die zijn gedaan en geen vriend zijn, waren ongeveer drie weken geleden, zei Porsha.

De dames gingen ervoor, maar het was nogal ingetogen. Ze zouden het niet met elkaar eens worden. Ze gingen toen uit elkaar, maar er was geen indicatie of ze hun vete voortzetten.

Wat vond je van alle actie?

Geluid uit hieronder!