Rain Brown: bekijk de selfies van de Alaskan Bush People Star die zoveel haat krijgen!

Hallo allemaal, Het is een tijdje geleden dat we een goed roddelverhaal over beroemdheden hebben gehad, maar gelukkig voor ons is Rain Brown weer in het nieuws. De Alaskan Bush People-ster krijgt de laatste tijd veel luchtafweer vanwege haar selfies, en eerlijk gezegd zie ik niet in wat het probleem is. Rain is net als elke andere tiener, ze onderzoekt haar identiteit en probeert erachter te komen wie ze is. En wat is een betere manier om dat te doen dan door een aantal selfies te maken en deze met de wereld te delen? Ik bedoel, natuurlijk, sommige zijn een beetje riskant, maar wat dan nog? Laat het meisje leven! Uiteindelijk is Rain gewoon een normaal persoon die toevallig in de openbaarheid staat. Dus laten we haar wat speling geven en genieten van deze foto's voor wat ze zijn: een herinnering dat beroemdheden net als wij zijn!

Alaskan Bush People boeit kijkers en fans al jaren en jaren.

Voor het jongste lid van de Brown-familie, Rain, duurt de serie al de helft van haar leven.Ondanks haar jeugd werkt Rain of 'Rainy's' aanwezigheid op sociale media er echter snel aan om haar tot een van de meest herkenbare leden van de Brown-familie te maken.

Haar volledige naam is Merry Christmas Katherine Raindrop 'Rainy' Brown, wat echt geweldig is... vooral gezien het feit dat ze in november is geboren. Het was nog niet eens Thanksgiving toen ze werd geboren, op 23 november 2002.

Rain's Instagram die haar 'Rainbows' volgt - wat ze haar fans noemt - is booming. Ze heeft helaas wat haat gekregen, maar ze is niet de enige van haar broers en zussen die het doelwit is van trollen.

Veel van die haat had te maken met haar selfies tijdens de strijd van haar moeder tegen longkanker, maar als je door deze foto's kijkt, zie je dat er niets aanstootgevends in zit. Helemaal niet.

Rain Brown is een schat en, eerlijk gezegd, het internet heeft geluk dat ze haar heeft.

1. Ze is zo populair!

ZeOp 1 augustus gaf Rain Brown een shout-out na het bereiken van de mijlpaal van 2.000 fans of 'Rainbows', zoals ze ze noemt. Ze heeft NU meer dan 21.000 Instagram-volgers.

2. Kun je geloven dat mensen haar hatelijke opmerkingen sturen?

Kun je geloven dat mensen haar haatdragende opmerkingen sturen?Rain maakt selfies en mensen verzamelen de moed om haar te trollen in haar Instagram-opmerkingen. Laat haar haar leven leiden!

3. Stop altijd en ruik aan de bloemen!

Stop altijd en ruik de bloemen!Het aantal volgers van Rain is deze zomer explosief gestegen en is in minder dan twee maanden tijd meer dan tien keer gegroeid.

4. Rain houdt ervan om met haar broers en zussen om te gaan!

Rain houdt ervan om met haar broers en zussen om te gaan!Gabe en Bird zijn de oudere broers en zussen van Rain, maar ze zijn niet zo cool om met haar om te gaan. Zelfs als 'rondhangen' gebeurt bij een doelwit in Santa Monica.

5. De enige dochters in de hele familie

De enige dochters in de hele familieRain en Bird hebben elk een hele bende broers, maar ze hebben maar één zus. Dat is een belangrijke band.

6. Regenbruin en Gabe Brown

Rain Brown en Gabe BrownHoewel Gabe de laatste tijd cameraschuw lijkt te worden in termen van Alaskan Bush People, zijn hij en Rain twee van de meest zichtbare Browns op de interwebs.

7. Rain, Gabe en Bird... Squad goals!

Rain, Gabe en Bird... Squad goals!Als jij en je broers en zussen geen gekke foto's samen kunnen maken, wat doe je dan eigenlijk?

8. Rain Brown, Manische maandag-selfie

Rain Brown, Manische maandag-selfie'Rainy' bestempelde dit als een 'Manic Monday'-selfie, maar met of zonder enige manie, het is een geweldige look!

9. Ze verdient haar kroon

Ze verdient haar kroonBloemenkronen waren een groot ding in 2014 en Snapchat-filters houden ze in leven, maar Rain kan ze terugbrengen! Wij geloven in haar.

10. Koesteren in het zonlicht

Koesteren in het zonlichtAlleen omdat ze 'Rainy' heet, wil nog niet zeggen dat Rain niet van zonlicht houdt!

11. Leuk haar, geef erom!

Leuk haar, zorg ervoor!Vergeleken met bijvoorbeeld haar broer Gabe, ziet het haar van Rain er meestal goed uit. Dat betekent echter niet dat het altijd netjes is.

12. Een leuke throwback-foto! Ze was zo schattig! (Dat is ze nog steeds)

Een leuke throwback foto! Ze was zo schattig! (Dat is ze nog steeds)Toen Rain Brown klein was, kleedde haar zus Bird haar aan en hun moeder, Ami, maakte foto's van Rain helemaal opgedirkt. Schattig!

13. Regen kreeg een hekel aan zingen, van alle dingen

Regen kreeg een hekel aan zingen, van alle dingenRain Brown is zo lief voor haar Rainbows, maar soms wordt ze bedrogen door dingen als zingen. Dit keer was het een nummer van Sam Smith.

14. Haar allereerste concert!

Haar allereerste concert ooit!Rain Brown ging heel recent naar haar eerste concert (ze is 14, weet je nog). En het was een concert van Eric Clapton. Hé, als je van pre-Britney-muziek houdt, meer kracht voor jou.

15. Trainingstijd!

Trainingstijd!Rain praat niet alleen over gezond leven, ze laat ook zien dat ze sport: ze doet sit-ups en squats voor haar Instagram-volgers.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: