Rain Brown haalt depressie aan en stuurt een bericht naar fans van Bush People in Alaska

Het is geen geheim dat de Alaskan Bush People moeilijke tijden hebben gehad. Maar in een recent bericht op haar Instagram-account heeft Rain Brown verteld hoe moeilijk het de afgelopen jaren voor haar is geweest. Rain noemt depressie als een van de belangrijkste redenen waarom het zo moeilijk voor haar is geweest. Ze vermeldt ook dat ze te maken heeft gehad met angst en zelfmoordgedachten. In de post zegt Rain dat ze zich de laatste tijd beter voelt en wil ze haar fans bedanken voor hun steun.

Rain Brown heeft de afgelopen maanden veel meegemaakt.

Zoals uitvoerig gerapporteerd, worden de Alaskan Bush People-ster en haar broers en zussen geconfronteerd met de grote mogelijkheid dat hun moeder binnenkort zal overlijden, aangezien De diagnose longkanker van Ami Brown .

Als reactie hierop gebruikt de 14-jarige vaak sociale media, waar ze eigenlijk te maken heeft met trollen die het haar moeilijk maken over de manier waarop ze met deze moeilijke situatie omgaat.

Gelukkig heeft Rain zich niet teruggetrokken.

In een nieuwe Instagram-post opende de tiener als nooit tevoren over haar huidige gemoedstoestand, haar verleden en hoe niemand ooit de hoop mag verliezen.

Scroll naar beneden voor het laatste nieuws van Rain Brown...

1. Wat achtergrondinformatie:

Wat achtergrond:Rain speelt sinds de allereerste aflevering een hoofdrol in Alaskan Bush People. Ze is eigenlijk opgegroeid in de schijnwerpers, vanwege de populariteit van deze Discovery Channel-serie.

2. Ze noemt haar volgers op sociale media 'Rainbows'

Ze noemt haar volgers op sociale mediaSnap je? We houden er min of meer van. En Brown is altijd heel open geweest over zichzelf en haar familie op Instagram.

3. Tragediehits

Tragedie HitsMoeder Ami Brown heeft longkanker in stadium vier. Haar overlevingskansen op de lange termijn zijn erg laag. Rain heeft niet vaak specifiek over deze trieste situatie gesproken, maar ze heeft er in het algemeen naar verwezen en fans bedankt voor hun steun door op een gegeven moment te zeggen: 'Liefde is nooit verkeerd... wees gewoon en hou van jezelf, de rest zal op zijn plaats vallen... Allemaal van jullie steun en liefde is geweldig en het is geweldig om te weten dat er zoveel regenbogen zijn.'

4. Dat brengt ons bij deze meme

Dat brengt ons bij deze memeRain deelde het op 28 september 2017 en gebruikte het als startpunt om haar volgers een belangrijk bericht te sturen.

5. Take It Away, regen:

Neem het weg, regen:Zo opende Rain haar emotionele noot: 'Dit spreekt waarschijnlijk veel van jullie aan en ik wilde je laten weten dat je niet alleen bent en dat je gevoelens ertoe doen!...'

6. Ik voel je pijn:

Ik begrijp je pijn:'De manier waarop je je voelt is niet stom, ik heb de afgelopen jaren veel met depressies geworsteld, ik kreeg te horen dat het de puberteit was. ontwikkeld zodat mijn hersenen niet echt depressief kunnen zijn geweest' een van de belangrijkste dingen waar ik mee worstel is mijn leeftijd.

7. Wie is iemand om over mij te oordelen?

Wie is iemand om over mij te oordelen?'Mijn hele leven is mij altijd verteld dat ik dit of dat niet kon doen vanwege mijn leeftijd en meer recentelijk heb ik een heleboel mensen gehad die me vertelden dat ik niet weet wat ik wil en dat ik een fout maak. Wat ik ook deed, mensen vertelden me dat ik te jong en dom was. Maar ze hebben ongelijk, ik weet wat ik wil, ik weet wat goed en fout is, en dit is MIJN leven, niemand anders heeft alleen controle over mij.

8. Proberen te helpen:

Proberen te helpen:'Nu weet ik niet of jullie dit probleem ooit hebben gehad, maar ik weet zeker dat jullie allemaal problemen hebben gehad, en ze verdienen het om gehoord te worden, gebruik deze hashtag #speakoutagainstdepression in de reacties en spreek je uit, iedereen verdient het om gehoord te worden .'

9. Niets dan dankbaarheid:

Niets dan dankbaarheid:'Ik hou van jullie, het wordt echt beter, en je komt hier doorheen.'

10. Tot slot:

Ten slotte:Rain beƫindigde haar notitie met deze hashtags: '#staysrong #stayhappy #speakout.'

11. Positieve antwoorden in overvloed:

Positieve antwoorden zijn er in overvloed:Veel volgers van Rain hadden hun eigen verhalen om te delen. Dit was er een van.

12. Amen, regen

Amen, regenFans waren ongelooflijk dankbaar en steunden Rain nadat ze zich op zo'n persoonlijke manier had opengesteld.

13. We sturen alle Alaskan Bush-mensen onze beste wensen tijdens deze moeilijke tijd

We sturen alle Alaskan Bush-mensen onze beste wensen tijdens deze moeilijke tijdWe houden ze in onze gedachten terwijl ze worstelen met Ami's tragische diagnose.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: