Rachel Bush: 13 heetste foto's van LeBron's favoriete Instagram-model!

Rachel Bush is de LeBron James onder de Instagram-modellen. Ze heeft het uiterlijk, het lichaam en de persoonlijkheid om van haar een van de meest populaire meisjes op het socialemediaplatform te maken. Rachel heeft meer dan 1,3 miljoen volgers op Instagram en het is gemakkelijk in te zien waarom. Ze plaatst regelmatig foto's van zichzelf in bikini's, lingerie en andere sexy outfits, waarmee ze pronkt met haar ongelooflijke figuur. Rachel is ook een getalenteerde fotograaf en deelt vaak haar eigen foto's en video's op haar account. Behalve dat ze mooi en getalenteerd is, is Rachel ook grappig en nuchter, waardoor ze nog aardiger wordt voor haar fans. Als je Rachel Bush nog niet volgt op Instagram, mis je iets!

Gisteren gonsden de roddelwerelden over sport en beroemdheden van de geruchten over LeBron James en Rachel Bush.

Volgens sommige rapporten woonde Rachel maandagavond een wedstrijd van Cleveland Cavaliers bij en schreeuwde LeBron de volgende dag naar haar op Instagram.Dat zou prima zijn, ware het niet dat LeBron getrouwd is en Rachel aan het daten is met Cleveland Browns veiligheid Jordan Boyer.

Dus waarom zou de grootste naam in het basketbal (naar verluidt!) Zijn reputatie als een van de meest oprechte megasterren van de sport op het spel zetten?

Nou, nadat je onze verzameling van Rachel's meest memorabele IG-foto's hebt bekeken, begrijp je het misschien:

1. Rachel Bush-selfie

Rachel Bush-selfieRachel Bush poseert voor een selfie. Zoals alle succesvolle Instagram-modellen kent het meisje haar beste hoeken.

2. Rachel Bush-foto

Rachel Bush-fotoRachel Bush in bikini. Zwemkleding lijkt haar favoriete kleding te zijn. Het is niet moeilijk om te zien waarom.

3. Rachel Bush kont-selfie

Rachel Bush Kont SelfieRachel pronkt met haar beroemdste selfie. Het is niet moeilijk om te zien wat LeBron (naar verluidt!) in dit meisje zag.

4. Rachel Bush in haar ondergoed

Rachel Bush in haar ondergoedRachel rockt een beha en ondergoed. En toch is ze op de een of andere manier nog steeds meer bedekt dan normaal.

5. Rachel Bush presenteert: dat is het

Rachel Bush stelt voor: Dat isMevrouw Bush heeft een goed begrip van hoe het internet werkt. Maak foto's van je billen, trek aandacht van professionele atleten.

6. Rachel Bush: De zon komt ook op... Op mijn kont

Rachel Bush: De zon komt ook op ... op mijn kontRachel geniet van de natuur. We willen haar kont nomineren als het achtste wereldwonder.

7. Rachel Bush zegent Amerika

Rachel Bush zegent AmerikaIs er iets meer Amerikaans dan Rachels kont in bikini? Waarschijnlijk, maar wat maakt het uit?

8. Rachel Bush in een bikini

Rachel Bush in een bikiniHebben we al gezegd dat Rachel van bikini's houdt? Hier pronkt ze met de troeven die haar semi-beroemd hebben gemaakt.

9. Rachel Bush-close-up

Rachel Bush-close-upDe zeldzame foto van Rachels gezicht. Het meisje doet het vanuit elke hoek.

10. Rachel Bush pronkt met buikspieren

Rachel Bush pronkt met buikspierenRachel is weer in bikini. Net als een zonsondergang gebeurt het elke dag, maar het is altijd adembenemend.

11. De kont van Rachel Bush alweer

Rachel BushHet meisje pronkt graag met haar kont. We betwijfelen of een van haar Instagram-volgers klagen.

12. Rachel Bush: konijnenkostuum

Rachel Bush: konijnenkostuumRachel als een konijn. We denken dat Hef het zeker zou goedkeuren.

13. De favoriete pose van Rachel Bush

Rachel BushRachel houdt van deze 'kont op de toonbank'-houding. We denken dat we kunnen zien waarom.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: