ProJared: YouTuber beschuldigd van valsspelen, gaslighting, ruilen van naaktfoto's met minderjarigen

ProJared is een YouTuber die is beschuldigd van bedrog, gaslighting en het ruilen van naaktfoto's met minderjarigen.

Jared Knabenbauer is beter bekend als ProJared.

Hij is een YouTuber met een solide fanbase, bekend om gaming en een geliefde Kerkers en draken serie.Deze week kondigde Jared aan de wereld aan dat hij en zijn vrouw, na tijd en therapie, besloten hebben om hun huwelijk te beëindigen.

Ze zegt dat hij niet het hele verhaal vertelt, en onthult dat ze geen rol in de zijne speelde

Zijn vrouw, Heidi O'Ferrall, beschuldigt hem ervan haar te hebben bedrogen met hun goede vriend, Holly Conrad - een ander gezicht dat bekend is bij hun fans.

Maar het wordt erger. Ze beschuldigt hem van gaslighting, emotioneel misbruik en het achter haar rug om naakten van fans zoeken.

Het ergste is wat Heidi pas leerde toen ze naar buiten ging - de dingen die fans haar bekenden.

Jared zou naaktfoto's hebben uitgewisseld met zijn minderjarige fans.

1. Dit is ProJared

Dit is ProJaredZelfs als je extreem online bent, heb je misschien nog nooit van hem gehoord tot dit explosieve schandaal. Hij is een YouTuber. Hij had veel fans ... tot deze week.

2. Jared en zijn vrouw Heidi gaan scheiden

Jared en zijn vrouw Heidi gaan scheidenJared plaatste deze verklaring voor zijn fans en ontving een vloedgolf van felicitaties. Wensen die, zo blijkt, wild onverdiend waren.

3. Het blijkt dat hij vals speelde

Het blijkt dat hij vals speeldeZijn vrouw, Heidi, beschuldigt hem ervan een affaire te hebben gehad met een bekende van hun fans: Holly Conrad. Nog schokkender dan de beschuldiging van bedrog was het nieuws dat Jared Heidi had GEBLOKKEERD.

4. Er is bewijs

Er is bewijsHeidi zal later meer direct verwijzen naar het bewijs dat ze heeft dat Jared vals speelde. Maar toen ze dit tweette, wist ze zelf niet van de meer schrijnende dingen waarvan haar ex werd beschuldigd.

5. En er was gaslighting

En er was gaslichtLiegen tegen je partner is geen gaslighting, maar het ontkennen van bewijs voor je ogen en proberen je partner ervan te overtuigen dat ze de werkelijkheid verkeerd begrijpen? Dat is.

6. Hij loog tegen veel mensen

Hij heeft tegen veel mensen gelogenZoals je later in dit bericht zult zien, veranderden zowel zijn vrienden als fans snel hun reacties op het scheidingsnieuws na het zien van Heidi's tweets.

7. Hij had duidelijk gehoopt dat ze zou zwijgen

Duidelijk, hijMisschien dacht hij dat hij het verhaal kon beheersen door een verklaring af te leggen en veel sympathie te krijgen van zijn aanbiddende fans. Het is duidelijk dat hij ongelijk had.

8. Fans veranderden snel van mening over Jared

Fans veranderden snel van mening over JaredDit is... misschien wel de beste tweet als reactie op dit hele schandaal. Helaas deed Jared veel meer dan één lopende affaire.

9. Denk eraan, dit gaat over ProJared en niemand anders

Denk eraan, dit gaat over ProJared en niemand andersProzd is een stemacteur, YouTuber en (voormalig) Viner, die dol is op zijn vrouw. Hun merknamen zijn zo dichtbij dat hij waarschijnlijk een hele reeks per ongeluk verkeerd geadresseerde tweets heeft ontvangen.

10. Hier wordt het erger

Dit is waar het erger wordtVreemdgaan is slecht, maar hoewel er gevallen kunnen zijn van eerlijke uitwisseling van naaktfoto's, is een YouTuber met veel jonge, beïnvloedbare fans die om naaktfoto's vragen ... heel erg niet goed. Toch deed hij in eerste instantie alsof hij het goed bedoelde.

11. Dan was er de geheime Snapchat

Dan was er de geheime SnapchatSnapchat is meer privé dan Tumblr (zelfs de nsfw-vriendelijke Tumblr van weleer) en richt zich, nog meer dan Tumblr, op een jonger publiek.

12. En leugens

En leugensSimpelweg beweren dat je een account hebt gedeactiveerd, is niet hetzelfde als het doen. Gezien wat klinkt als emotioneel misbruik en manipulatie tijdens hun relatie, kunnen we begrijpen waarom Heidi het misschien niet heeft gecontroleerd.

13. Ze geeft de fans niet de schuld!

Dat doet zeOf het ontvangen van naakten vals spelen is of niet, is aan elk individueel koppel. Trouwens, Heidi weet als geen ander wat voor soort invloed Jared kan uitoefenen.

14. Zelfs Heidi kende niet het hele verhaal

Zelfs Heidi deed hetNadat ze hem had ontmaskerd, kwamen fans naar voren om te delen wat hij had uitgespookt op Tumblr en op Snapchat - dit jaar, maar ook jaren geleden. Hij heeft niet alleen zijn vrouw verraden, hij heeft het vertrouwen geschonden van misleide fans. Een beetje zoals zijn vrienden waren.

15. Zelfs de vrienden van Jared beseffen wat hij was

Zelfs JaredMede-YouTubers die hem in eerste instantie verdedigden, beseften al snel dat ze waren misleid en verontschuldigden zich in het openbaar.

16. Heidi is boos op meer dan alleen Jared

HeidiZe is niet boos op fans, maar Holly kende haar persoonlijk. Dat is geen vreemdgaan met een vreemde. (Het is ook vermeldenswaard dat Holly de ex van Jared's beste vriend is)

17. Heidi legt haar woede uit

Heidi legt haar woede uitHolly werd niet onbewust verleid -- Heidi zegt dat Holly een actieve rol speelde in het proberen haar relatie kapot te maken. Het enige dat Holly te zeggen had, is dat ze 'nooit iemand pijn zou doen'. Ze zette toen prompt haar Twitter-pagina op privé.

18. ZO dichtbij waren ze

DIT is hoe dichtbij ze warenDat is... zo hartverscheurend.

19. Heidi legt uit waarom deze oproep terecht is

Heidi legt uit waarom deze oproep terecht isZe legt het gewicht van YouTube-faam niet op een willekeurige persoon - Holly is net zo goed een publieke figuur als zij.

20. Daarom moest Heidi zich uitspreken

Daarom moest Heidi zich uitsprekenZe heeft mensen nodig die de waarheid weten - voor haar eigen bestwil, maar ook voor eerlijkheid. We zouden het allemaal liever weten, zodat we onze aandacht kunnen besteden aan iemand die het meer verdient.

21. Hier wordt het nog erger

HierEen man genaamd Chai vertelt hoe hij werd gemanipuleerd toen hij nog maar 15 was. Chai is met name trans, maar gebruikte op dat moment geen hormonen, en had ook borsten. Chai legt uit dat Jared hem heeft gecoacht om meer van zijn borsten en de rest van zijn lichaam te laten zien, allemaal onder het mom van positiviteit van het lichaam en positieve bekrachtiging. En Jared zou natuurlijk zijn eigen naaktfoto's hebben gedeeld.

22. Chai was niet de enige

Chai wasChai's vriend heeft een soortgelijk verhaal dat hij ook 15-16 was toen dit gebeurde. Dit is het punt: als twee minderjarigen die toevallig vrienden waren dezelfde ervaring hadden zonder het te weten, hoeveel anderen beseffen dan dat hetzelfde met hen als minderjarigen is gebeurd, maar in de veronderstelling dat zij de enigen waren.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: