Prison Wives Club Seizoen 1 Aflevering 5 Samenvatting: geheimen, leugens en meer geheimen

De laatste aflevering van Prison Wives Club zat vol met drama, terwijl de dames bleven omgaan met de uitdagingen van het hebben van een echtgenoot achter de tralies. Geheimen werden onthuld, leugens werden onthuld en er werd veel achterbaks geroddeld en geroddeld. Hier is een samenvatting van alle actie van aflevering 5.

Prison Wives Club seizoen 1, aflevering 5 bevatte geheimen, leugens, meer geheimen en nog meer leugens. En meer ... nou, je begrijpt waarom het de titel 'Secrets and Lies' had.

Zoals het geval is met de meeste afleveringen van het Lifetime-drama, Prison Wives Club Seizoen 1 Aflevering 5 gaf ons inzicht in de levens van mensen op ongebruikelijke plekken.Deze keer bevonden ze zich ook op een ongebruikelijke plek in geografische zin.

De castleden gingen op weg naar een retraite in de bergen, onthulden enkele zeer diepe geheimen en deelden enkele gedachten die we nog moesten horen over het realityprogramma.

Wat waren dat en hoe liet de cast het deze week achter?

Kate wilde LaQuisha in vertrouwen nemen omdat ze mogelijk zwanger was. Hoe zou dat mogelijk zijn, vraag je, met haar man opgesloten? Nou, je zou het niet geloven.

Hoe ver ze bereid zijn te gaan in valse verhaallijnen, dat wil zeggen. Kan zijn.

Wat Jhemini betreft, de nieuwe trouwring werd uiteindelijk een bliksemafleider voor controverse met de rest van de vrouwen, terwijl Ana een te veel leugentjes om bestwil vertelde.

Wat deden en/of zeiden ze waardoor de anderen vervreemd raakten?

Volg de link naar bekijk Prison Wives Club online En uitvinden. Bereid je gewoon voor op een aantal serieus ongemakkelijke, ineenkrimpende uitwisselingen voor de volledige aflevering.