Prins William: was hij ECHT betrapt op vreemdgaan op Kate Middleton? Hier is alles wat we tot nu toe weten

Hé daar, het is je favoriete koninklijke correspondent die op je afkomt met de nieuwste thee over prins William. De hertog van Cambridge is de laatste tijd getroffen door behoorlijk ernstige beschuldigingen, namelijk dat hij betrapt werd op het bedriegen van zijn vrouw Kate Middleton. Het verhaal gaat dat William werd gefotografeerd terwijl hij gezellig aan het knuffelen was met een andere vrouw tijdens een skireis in Zwitserland, en Kate zou 'diepbedroefd' zijn over het incident. Wat is er echt gebeurd? Werd William daadwerkelijk betrapt op vals spelen of is dit allemaal gewoon een groot misverstand? Hier is alles wat we tot nu toe weten over de vermeende affaire:

Als je de laatste koninklijke roddels hebt gevolgd, weet je waarschijnlijk dat er iets ongewoons aan de hand is met de meest recente geruchten rond Kensington Palace.

Het begon allemaal met berichten over een vete tussen Kate Middleton en Rose Hanbury, de markiezin van Cholmondeley en vroeger een van Kate's beste vrienden.Dit ontwikkelde zich tot een gerucht dat Prins William was betrapt op een affaire met Hanbury terwijl Kate zwanger was met haar derde kind.

Het klonk te schandalig om waar te zijn, maar opmerkelijk genoeg heeft William's gedrag in de week sinds het uitbreken van het schandaal alleen maar gediend om beweringen te ondersteunen dat hij in de modus voor schadebeheersing zit nadat hij op heterdaad is betrapt.

Hier is een kort overzicht van alles wat we tot nu toe over de situatie weten:

1. Cholmondeley-vrienden

Cholmondeley ChumsTot voor kort waren Will en Kate goede vrienden met Hanbury en haar veel oudere echtgenoot, David Rocksavage, Markies van Cholmondeley. (Omdat de Britten het leuk vinden om de rest van de wereld te irriteren, wordt dat woord uitgesproken als 'Chumley'.)

2. De ruzie in Norfolk

De ruzie in NorfolkTot voor kort waren Cholmondeleys belangrijke figuren in het maatschappelijke leven van het landelijke Norfolk, Engeland. Dat veranderde toen Rose een mysterieuze ruzie met Kate kreeg die haar persona non grata achterliet.

3. Het dwalende oog van Will

ZullenDe Cambridges leken erg gretig om deze vete stil te houden, wat leidde tot gefluister dat Will betrapt was op een affaire met Rose terwijl Kate zwanger was van haar derde kind.

4. Mama houden

Mama houdenDe vermeende affaire is blijkbaar al bijna een jaar het onderwerp van roddels in de high society, maar de angst voor de toekomstige koning onder de Britse tabloidpers is zo groot dat de media er pas in maart over begonnen te berichten.

5. Mysterieus rundvlees

Mysterieus rundvleesHet was toen dat de Sun berichtte over slecht bloed tussen Kate en Rose, een voormalig lid van Middletons 'Turnip Toffs'-kliek in Norfolk.

6. Stropdassen doorsnijden

Stropdassen snijdenHet is algemeen bekend dat Kate en Rose een verschrikkelijke ruzie hebben gehad', vertelde een bron aan de tabloid. 'Vroeger waren ze dichtbij, maar dat is nu niet meer het geval.

7. Een kleine controverse

Een kleine controverseEr werd gemompeld over wat Kate ertoe had kunnen brengen een van haar beste vrienden tegen de stoeprand te schoppen, maar naar alle waarschijnlijkheid zou het verhaal daar zijn gestorven - ware het niet voor Will's pogingen om de schade te beperken.

8. Oh, Kay

O, KayTwee dagen nadat The Sun verslag deed van de vete tussen Kate en Rose, lanceerde de koninklijke correspondent van Daily Mail - en oude vriend van prins William - Richard Kay een hartstochtelijke verdediging van het koninklijk paar.

9. Te veel protesteren?

Te veel protesteren?Voor het koningshuis is het omgaan met dergelijke geruchten lange tijd een delicaat raadsel geweest, schreef Kay. Negeer ze en het risico is dat ze worden versterkt, maar door je uit te spreken, bestaat het gevaar dat je op de een of andere manier legitimiteit geeft aan wat, zoals we zullen zien, vrijwel zeker niets meer is dan koetswerk.

10. Dingen erger maken

Dingen erger makenKay suggereerde dat het koningshuis juridische stappen tegen de Sun overweegt wegens berichtgeving over Kate's vete met Rose, waardoor veel lezers rechtop gingen zitten en het opmerkten.

11. Het vuur blussen met benzine

Het vuur blussen met benzineDe Cambridges overwegen een mainstream persbureau aan te klagen wegens berichten over een breuk tussen vrienden? Evan, hoewel niemand ontkent dat die vete plaatsvond? Er is hier zeker meer aan de hand dan op het eerste gezicht lijkt.

12. De eerste bevestiging?

De eerste bevestiging?Daar komt Giles Coren binnen, een Britse voedselrecensent die bekend staat om zijn scherpe commentaar op het Britse sociale leven. Op de dag van Kay's rapport tweette en verwijderde Coren: 'Iedereen weet van de affaire, schat.'

13. Woordverspreiding

Woord verspreidt zichVerschillende mediafiguren gingen dieper in op de ontkenning van Kay en de bevestiging van Coren, waaronder schrijfster en populaire Twitter-persoonlijkheid Nicole Cliffe, die bevestigde dat Kate leek te zijn 'flipped' toen ze zich realiseerde dat de Norfolk-affaire officieel onderwerp was geworden van reguliere berichtgeving in de pers.

14. Een toegevoegde rimpel

Een toegevoegde rimpelCliffe was de eerste die suggereerde dat Wills vermeende affaire met Rose mogelijk de ware oorzaak was van de vermeende vete tussen Kate en Meghan Markle die al maanden de krantenkoppen haalde.

15. Stukken vallen op hun plaats

Stukken die op hun plaats vallenDe theorie gaat dat er nooit kwaad bloed is geweest tussen Kate en Meghan, of in ieder geval dat de vete niet bij hen is ontstaan. De afstand tussen de twee koppels was eerder het gevolg van de steeds groter wordende kloof tussen William en Harry, die het gevolg was van Will's affaire.

16. Een verstandige theorie

Een verstandige theorieWills zou Harry absoluut over de affaire hebben verteld, vanwege hoe die twee zijn, en ik denk dat Harry dacht: 'dit is precies wat onze kindertijd heeft verpest, dit is een beetje pappie, je hebt drie kleine kinderen, wat de verdomme? Cliffe speculeerde.

17. Reden om verontwaardigd te zijn

Reden om verontwaardigd te zijnVoeg daarbij het feit dat Will naar verluidt Harry waarschuwde om niet vroeg in hun relatie met Meghan te trouwen, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom Harry misschien woedend was.

18. Hypocrisie nu

Hypocrisie nuDezelfde kerel die schijnheilige relatieadviezen uitdeelde, stapte uit op zijn zwangere vrouw met een van haar beste vrienden? Niemand kan dat soort hypocrisie verdragen.

19. Er komt nog meer

Meer volgtHoe het ook zij, het lijkt erop dat dit niet het laatste is dat we horen over dit steeds lelijker wordende schandaal.

20. Een grote misstap

Een grote misstapWill's pogingen om de geruchten de kop in te drukken - waaronder het feit dat zijn advocaten opzeggingsbrieven hebben gestuurd naar ten minste één Britse media - hebben alleen maar gediend om internationale aandacht te trekken.

21. Het gelukkige paar

Het gelukkige stelHet is een veilige gok dat al dat media-onderzoek zal resulteren in een aantal nieuwe onthullingen over Will's nieuwste cheatschandaal (houd er rekening mee dat dit niet de eerste is), en we zullen je zeker op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: