Pretty Little Liars Seizoen 7 Aflevering 12 Samenvatting: Who the Eff is Addison?

Na een lange pauze is Pretty Little Liars eindelijk terug en we willen allemaal graag weten: wie is Addison? In deze aflevering leren we dat Addison een manipulatieve teef is die graag spelletjes speelt. Ze heeft blijkbaar ook rondgehangen met Emily en Spencer, waardoor we ons allemaal afvragen wat haar deal is. We zien ook dat ze iets met Ezra heeft, wat ons allemaal erg ongemakkelijk maakt gezien zijn geschiedenis met jonge meisjes. Het lijkt er echter op dat ze hem misschien gewoon gebruikt om informatie over de Liars te krijgen. De tijd zal het leren!

We lachten toen we dat voor het eerst lazen Pretty Little Liars Seizoen 7 Aflevering 12 was getiteld 'These Boots Were Made vijand Stalking.'

Dat is een stevige woordspeling daar.Aan het einde van dit intense uur konden we echter niet de enige kijkers zijn wiens gezichtsuitdrukking veranderde van vrolijk in angstig, gezien een belangrijke onthulling die tegen het einde werd onthuld.

Pretty Little Liars-spel

Ben je klaar om de cyberpestkop en de nieuwe mysterieuze schurk Addison te ontmoeten?

Ze werd deze week geïntroduceerd als een folie voor Emily, die botste met de zwemcoach als student op haar voormalige middelbare school.

Je zou ook kunnen zeggen dat Addisons laarzen gemaakt zijn om te stalken, gezien het feit dat ze op privémomenten foto's van Emily maakte en meeluisterde met haar intieme gesprekken.

Nadat ze hoogwaardig chantagemateriaal had verzameld, beschuldigde Addison Emily ervan ongepast te zijn tegenover haar en andere meisjes in het zwemteam.

De manoeuvre leek rechtstreeks uit het draaiboek van Alison DiLaurentis te komen, waardoor we ons afvroegen wat de connectie hier is (zussen?!?).

Oh, en hadden we al gezegd dat Addision tijdens de aflevering sms'te met Jenna?

En dat haar achternaam Derringer is, wat betekent dat haar initialen - yup, je raadt het al! - ADVERTENTIE.?!?

Houd deze in de gaten. Gebruik misschien zelfs de onderstaande video om bekijk Pretty Little Liars online om meer Addison-gerelateerde aanwijzingen op te pikken:

ELDERS DEZE WEEK:

Aria en Ezra gaan trouwen. Op dit moment is er geen ontkomen aan. We moeten er gewoon aan geloven dat de bruiloft doorgaat.

Maar de show is vastbesloten om ons te laten wachten en ons af te vragen, en daarom leed Aria een ongemakkelijke ontmoeting met een Philadelphia Enquirer-verslaggever die aannam dat Nicoel Ezra's verloofde was.

Aria bracht haar problemen rechtstreeks naar de keuken van Holden, waar haar oude vriend haar zijn oor leende in ruil voor wat tips voor het snijden van tomaten.

Vanaf daar... nou... dingen werden raar.

Aria probeerde Nicole daadwerkelijk te bezoeken, met het cadeau van zoutwatertaffy; alleen werd ze door Holden buiten de afkickkliniek tegengehouden.

Dit leidde tot een romantisch diner en een schouder voor Aria om op uit te huilen, evenals voor ons om tegen onze televisietoestellen te schreeuwen:

WAT BEN JE AAN HET DOEN, ARIA?!?!?!?!?!?!?!?

Scène van het laatste seizoen van Pretty Little Liars

Hanna en Mona zagen ondertussen dat een van Hanna's nog niet uitgebrachte ontwerpen in de stad werd gedragen...

... door Jenna!!!!

Wat maakt het uit, toch?!?

Als reactie schakelde Hanna Caleb in voor een soort succesvolle reis naar Philadelphia, waar ze - natuurlijk - opgesloten zat in een kooi, die bijna ook dienst deed als haar doodskist.

Op een gegeven moment is ze misschien het beste af als ze haar huis niet verlaat. Net zoals, ooit .

Em en Al

Tot slot nog een paar snelle opmerkingen:

  • Jenna maakte een dramatisch uitstapje naar het politiebureau en beweerde toen dat Noel haar had gedwongen zijn bevelen uit te voeren. Vandaar dat ze in de eerste plaats een pistool meebracht: om zichzelf te beschermen.
  • Spencers moeder onthulde dat de familie het huis verkoopt.

Wat vond jij van de aflevering van deze week?

Enige theorieën over Addison? Is ze weer een andere rode haring of is ze Uber A?

Zoveel vragen, zo weinig resterende delen in het bestaan ​​van Pretty Little Liars. Het is triest maar waar.

Laten we echter niet huilen omdat het bijna voorbij is. Laten we lachen omdat het is gebeurd.