Pretty Little Liars Seizoen 5 Aflevering 15 Teaser: Wat vindt Toby?

Als je een fan bent van Pretty Little Liars, dan wil je waarschijnlijk graag weten wat er gebeurt in seizoen 5, aflevering 15. De teaser voor de aflevering laat zien dat Toby iets vindt dat grote problemen kan opleveren voor de Liars. Is er meer bewijs dat hen in verband brengt met de moord op Alison? Of is het iets heel anders? De tijd zal het leren, maar we kunnen niet wachten om erachter te komen!

Dus, dat is dat, toch?

Tegen het einde van Pretty Little Liars Seizoen 5 Aflevering 14 , Alison is gearresteerd voor de moord op Mona, wat betekent dat alles nu schoon en netjes is en kalm is Rosewood, niet?Ja. Niet , inderdaad.

Zoals geplaagd in de bovenstaande ABC Family-preview, zullen Spencer en Toby het oneens zijn Pretty Little Liars Seizoen 5 Aflevering 15 (getiteld 'Fresh Meat') wanneer een onverwacht bewijsstuk opduikt.

Een BELANGRIJK bewijsstuk, namelijk: het mogelijke moordwapen!

Zoek naar Emily en Aria die drastische maatregelen nemen om controle te houden over situaties die ze niet in handen hebben, terwijl Spencer Toby aanmoedigt om deze belangrijke vondst ongedaan te maken.

Zullen ze daadwerkelijk de wet overtreden om A weg te houden? We zouden op dit moment niemand voorbij laten gaan, jij ook?

Bekijk de promo hierboven en volg de aanwijzingen van de onderstaande video om bekijk Pretty Little Liars online en beleef de première van 2015 opnieuw: