Paul Qui, voormalig topchef-winnaar, gearresteerd voor huiselijk geweld

Paul Qui, voormalig Top Chef-winnaar, werd gearresteerd voor huiselijk geweld nadat een ruzie met zijn vriendin fysiek uit de hand liep. Qui, die het negende seizoen van de show won, staat bekend als een vluchtige persoonlijkheid, zowel op als buiten de camera. Dit laatste incident is slechts één in een reeks arrestaties voor de chef.

Paul Qui wordt beschuldigd van het koken van iets heel kwaadaardigs in zijn huis in Texas.

De winnaar van Top Chef seizoen 9 in 2011, Qui werd zaterdag gearresteerd in Austin op beschuldiging dat hij zijn vriendin, Stephanie Rodriguez, had aangevallen.Paul Who mugshot

Volgens het politierapport arriveerden agenten bij Qui's appartement nadat een van zijn vrienden 911 had gebeld om een ​​huiselijke geschilsituatie te melden,

De politie ter plaatse vond naar verluidt Qui met bloed over zijn hele gezicht, armen, benen en kleding, terwijl Rodriguez huilde en haar zoontje vasthield.

Rodriguez vertelde de politie dat zij en haar kind sliepen toen Qui midden in de nacht thuiskwam met een groep kennissen.

De mannen maakten Rodriguez vervolgens wakker en haalden haar over om met hen mee te gaan voor een paar drankjes.

Qui werd echter naar verluidt boos en beschuldigde de aanwezigen van flirten met zijn vriendin.

Nadat hij zijn vrienden de laars van het pand had gegeven, begon de voormalige realityster zogenaamd meubels om te gooien voordat hij naar verluidt Rodriguez oppakte en haar tegen muren en deuren slingerde omdat ze probeerde het appartement met haar zoon te verlaten.

Rodriguez beweert dat Qui destijds dronken was en ook high was van meerdere soorten drugs.

De ex-topchef-deelnemer, die nu vrij is op borgtocht van $ 20.000, werd gearresteerd en geboekt wegens onwettige vrijheidsbeneming en mishandeling waarbij een familielid lichamelijk letsel werd toegebracht, beide misdragingen.

Als deze beschuldigingen waar blijken te zijn, heeft hij zeker een plekje verdiend in de onderstaande lijst: