Once Upon a Time Seizoen 4 Aflevering 12 Samenvatting: Voor wie heeft Belle Toll?

In de laatste aflevering van 'Once Upon a Time' sloot Belle een deal met Repelsteeltje die gevaarlijke gevolgen zou kunnen hebben voor iedereen in Storybrooke. Hier is een samenvatting van wat er gebeurde in 'For Whom Did Belle Toll?'

Vergeef me de voor de hand liggende woordspeling, maar de helden en heldinnen van Storybrooke werden gered door de Belle on Er was eens seizoen 4 aflevering 12 .

Hoezo dat? Laten we het in detail uitzoeken, zullen we?Rumple gebruikte deze week een portaaldeur verborgen in het herenhuis aan het meer van de tovenaar om de bewoners af te leiden, op weg naar de klokkentoren en wachtend tot de sterren op één lijn kwamen en hem van zijn dolkbanden zouden bevrijden.

ECHTER besefte Anna de ware identiteit van meneer Gold voordat hij naar Arendelle ging. En hé, ze kent Repelsteeltje!

Emma begreep hoe ze werden gemanipuleerd en ging naar de klokkentoren om te voorkomen dat Rumple Hooks hart zou verpletteren (naast andere slechte dingen), hoewel een bevriezingsspreuk Emma in haar sporen stopte. Dus het waren gordijnen voor Hook, toch? Fout.

Belle, die er erg boos uitzag en de echte dolk achter Rumple hield, zei dat ze hem had 'bevolen' het niet te doen.

Ze nam ze op magische wijze mee naar de stadslijn om deze rekening alleen te vereffenen en vertelde Rumple dat hij nooit liefde boven macht zou kiezen. Alles wat ze nu in haar minnaar ziet is een beest en dus gebruikte ze de dolk om Rumple over de grens te dwingen.

Dus Rumple is voor altijd verdwenen, voorbestemd om nooit meer terug te keren?

We pikten het zes weken later op, met Rumple in de stad New York en vonden Ursula visvoer scheppen tegen minimumloon terwijl ze in een aquarium werkte.

Samen met de auteur vertelt hij deze schurk dat hij een plan heeft om ze terug te brengen naar glorie, dus pak je spullen, Ursula. We hebben nog twee tussenstops te maken.

Elders in de winterfinale...

  • Bekijk Once Upon a Time online om te zien hoe Regina Marian's hart terugbracht naar haar ontdooide lichaam ... alleen om te zien hoe Robin's vrouw instortte bij het meer.
  • Regina denkt dat ze nog steeds iets van de magie van de Sneeuwkoningin in zich heeft, dus moet ze Marian naar een wereld sturen zonder magie. Alleen kan ze daar niet alleen heen.
  • Dus Robin's keuze is voor hem gemaakt, want hij geeft Regina nog een laatste kus en steekt dan de grens over.
  • Op het gelukkige front waren Emma en Hook helemaal vrij nadat ze zijn leven had gered.
  • Anna, Elsa en Kristoff keerden terug naar Arendelle, met Anna helemaal klaar en opgewonden om te trouwen.
  • Henry vond een stel zwarte verhalenboeken in een geheime kamer in het landhuis en nu Emma hip is in Operatie Mongoose, is de zoektocht naar The Author begonnen.

Nieuwe afbetaling dit voorjaar. Bekijk hier de officiële teaser voor Er was eens seizoen 4 aflevering 13 , 'Duisternis aan de Rand van de Stad.'