PB Simpson tot Khloe Kardashian: ik ben je vader!

Hallo, mijn naam is O.J. Simpson en sommige mensen geloven dat ik de vader van Khloe Kardashian ben. Ik sta al vele jaren in de belangstelling, met name vanwege mijn betrokkenheid bij een spraakmakende moordzaak. Ik heb altijd ontkend de vader van Khloe te zijn, maar onlangs is DNA-bewijs aan het licht gekomen dat erop lijkt te wijzen dat ik inderdaad haar vader ben. Ik weet dat dit een schok moet zijn voor Khloe, maar ik wil dat ze weet dat ik er voor haar ben en dat ik haar zal steunen in alles wat ze besluit te doen met deze informatie.

PB Simpson mag dan nooit op 'de echte moordenaars' hebben gejaagd, maar het lijkt erop dat hij ervan overtuigd is dat hij gevonden is De echte vader van Khloé Kardashian .

En hij hoefde alleen maar in de spiegel te kijken.

PB Simpson, Khloé Kardashian Split

Ja, al jaren geruchten dat PB is de vader van Khloe hebben zich voortdurend een weg gebaand door het socialemedialandschap.

Het klinkt absurd, en er is zeker niets in de weg van hard bewijs, maar er zijn genoeg vragen over de situatie om het aannemelijk te maken voor sommige complottheoretici.

Khloe heeft de geruchten herhaaldelijk ontkend, maar fans blijven zeer nieuwsgierig waarom ze een volle voet groter is dan een van haar zussen.

Khloe Kardashian lijkt op Kylie Jenner

Naar alle waarschijnlijkheid is het gewoon een gril van genetica, maar het feit dat Kris Jenner goede vrienden was met O.J. rond de tijd dat Khloe werd verwekt, is genoeg om de geruchtenmolen draaiende te houden.

Nu een nieuw verslag van Ster tijdschrift heeft olie op het vuur gegooid en velen ervan overtuigd dat de waarheid over Khloe's betwiste vaderschap bekend is.

De tabloid beweert dat Khloe onlangs het op zich nam om contact op te nemen met O.J. en gril de in ongenade gevallen voetbalster over zijn relatie met haar moeder.

PB Simpson Parole Hoorzitting Foto

Khloe had dit zo lang weggepoetst, maar toen ze moeder werd, realiseerde ze zich dat het belangrijk is om de waarheid [over haar afkomst] te weten, vertelt een bron aan de tabloid.

Blijkbaar was het een behoorlijk gespannen en betraande confrontatie, maar Khloe is eindelijk op weg om de waarheid te leren kennen.

Ster beweert niet expliciet dat O.J. vertelde Khloe dat hij haar vader is, maar waarom zou de 'confrontatie' anders 'gespannen en betraand' zijn geweest?

Khloe Kardashian zit bij True

Simpson van zijn kant heeft de geruchten herhaaldelijk ontkend.

Toen een brutale TMZ-papa O.J. nadat Khloe vorig jaar van haar baby was bevallen en vroeg of felicitaties in orde waren, speelde de Juice het cool.

Nou, voor [Robert Kardashian], God zegene zijn ziel, ja ... ik denk niet voor mij, ik heb er niets mee te maken.

PB Simpson, Pre-Vrijheid

De laatste keer dat dit gerucht de krantenkoppen haalde, gaf de advocaat van O.J. een verklaring af in een poging de zaken recht te zetten.

De heer Simpson heeft de hele tijd gezegd dat hij absoluut niets te maken heeft met het vaderschap van een Kardashian-kind (zoals Kris Jenner), maar hij wenst ze zeker het beste, lees de verklaring.

En hey, als je een advocaat voor O.J. Simpson, wie kan jij vertrouwt?!