Naakt Nick Lachey geeft het echt aan Vanessa Minnillo: meer seksfoto's

Als Nick Lachey het niet druk heeft om een ​​liefhebbende echtgenoot te zijn voor Vanessa Minnillo, is hij druk bezig om een ​​hottie te zijn! De voormalige 98 Degrees-zanger heeft zich onlangs uitgekleed tot niets anders dan zijn verjaardagskostuum, en laten we zeggen dat hij er verdomd goed uitziet! Op de sexy foto's, die zijn gemaakt tijdens hun recente reis naar Bora Bora, is te zien hoe de 39-jarige zijn geliefde een bloedhete massage geeft. En op basis van Vanessa's gezichtsuitdrukking lijkt het erop dat ze ervan genoot! Maar dit is niet de eerste keer dat we Nick in de buff zien. Weet je nog die keer dat hij naakt poseerde voor Playgirl in 1999? Ja, dat doen we zeker!

De vorige seksfoto van Nick Lachey en Vanessa Minnillo die we plaatsten was moeilijk te zien.

Ongetwijfeld ging de voormalige boybander helemaal Ray J op zijn vriendin alsof ze Kim Kardashian was, maar het beeld zelf was erg wazig.

Nick en Vanessa Foto

Dat geldt echter niet voor de onderstaande foto's.

Hoewel er geen specifieke waarnemingen zijn van gigantische borsten of geslachtsdelen, zijn deze foto's vrij duidelijk. Eén blik op Nick's gezicht en je kunt zien hoe gefocust hij is op zijn taak: de naakte Vanessa Minnillo voor hem behagen.

Een zeer naakte Nick Lachey lijkt zich volledig te concentreren op Vanessa Minnillo naakt en de opwindende kans die voor hem ligt.

Natuurlijk meer macht voor de knappe zanger. Maar hoewel we dankbaar zijn dat hij ons een kijkje laat nemen in deze opwindende seksuele daad, zijn we gewoon nieuwsgierig: waar waren de naaktfoto's van Jessica Simpson toen je met die schoonheid trouwde, Nick?

Kom op. Geef roddelfans over beroemdheden ook wat actiefoto's van toen. Het is alleen eerlijk.