Verjaardagsfeestje van North West en Penelope Disick: een zeemeerminspektakel!

Het was het verjaardagsfeest van de eeuw! North West en Penelope Disick vierden hun verjaardag in stijl met een zeemeermin-extravaganza! De jarige meisjes werden vergezeld door hun beste vrienden en familie voor een dagje plezier in de zon. Het feest was compleet met een op maat gemaakte taart, decoraties met zeemeerminthema en tal van spelletjes en activiteiten.

North West houdt van zeemeerminnen en Disney-prinsessen, en ze mocht het met beide vieren op haar derde verjaardagsfeestje.

Terwijl North op 15 juni drie jaar werd, hielp haar neef Penelope Disick, die op 8 juli vier jaar wordt, haar dit te vieren en kreeg ze zelf een taart.Aanwezig waren moeders Kim en Kourtney Kardashian plus vaders Kanye West en Scott Disick samen met Khloe Kardashian en Kylie Jenner.

Bekijk hieronder de foto's van het zeemeerminfeest van North en Penelope!

1. Khloe Kardashian, North en Penelope als zeemeerminnen en Mason Disick

Khloe Kardashian, North en Penelope als zeemeerminnen en Mason DisickKhloe poseerde met haar verjaardag nichtjes samen met haar neef, Kourtney Kardashian's zoon Mason Disick.

2. North West en haar taart

North West en haar taartNorth ging met een glinsterende paarse staart en turkooise schelpbeha voor haar zeemeermin-look.

3. Penelope heeft ook haar eigen taart

Penelope heeft ook haar eigen taartPenelope koos voor de meer traditionele groene staart in combinatie met een zeesterbeha.

4. Kim wiegde ook de glamour van de zeemeermin

Kim wiegde ook de glamour van de zeemeerminKim Kardashian droeg een glinsterende groene staart met een witte bustiertop en parels.

5. Kourtney hield het meer casual

Kourtney hield het meer casualDe moeder van drie promootte de non-profitorganisatie Heal the Bay op deze foto op Instagram.

6. Een paar Disney-prinsessen kwamen helpen vieren

Een paar Disney-prinsessen kwamen helpen vierenNorth en Penelope trekken de A-lijst aan.

7. Khloe wiegde lavendelkleurig haar voor de gelegenheid

Khloe wiegde voor de gelegenheid lavendelkleurig haar'Als je nichten je vragen om lavendelkleurig haar te dragen op hun zeemeerminnenfeestje. Je draagt ​​lavendelkleurig haar. Alles voor mijn baby's!' schreef ze op Instagram.

8. Penelope probeerde haar staart uit in het water

Penelope probeerde haar staart uit in het waterKourtney deelde de foto hierboven op Instagram en schreef: 'Mijn kleine zeemeermin.'

9. Kylie was er ook om te vieren

Kylie was er ook om het te vierenHier is ze met Khloe, die opmerkte dat het normaal gesproken Kylie in de pruiken is.

10. Decoratie-inspiratie

Decoratie inspiratieIdeeën voor je eigen zeemeerminnenfeest: ballonnen als bubbels en opblaasbare vissen!

11. Er is zelfs Kimoji van het zeemeerminfeest

Daar'We hebben vandaag een zeemeerminnenfeest en jij kunt ook, doe met ons mee in Kim Kardashian Hollywood!' Kim schreef op Instagram.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: