Nicole Nafziger: 90 dagen verloofde Alum pronkt enorm gewichtsverlies in een beha!

Nicole Nafziger, van het populaire reality-tv-programma 90 Day Fiance, pronkt de laatste tijd met haar enorme gewichtsverlies op sociale media. De 26-jarige plaatste een foto van zichzelf in een beha en legging, en ze ziet er geweldig uit! Nicole is altijd open geweest over haar worsteling met gewichts- en lichaamsbeeldproblemen, dus het is geweldig om te zien dat ze er nu zo zelfverzekerd uitziet en zich zo zelfverzekerd voelt. Ze is absoluut een inspiratie voor iedereen die probeert af te vallen en gezond te worden!

Vorige week bevestigde Nicole Nafziger dat haar relatie met Azan Tefou sterker is dan ooit, ondanks geruchten die het tegendeel beweren.

Tijdens het Thanksgiving-weekend had ze een meer persoonlijke aankondiging.Nicole's reis naar gewichtsverlies heeft een punt bereikt waarop ze pronkt met haar nieuwe figuur in een beha.

Kijk eens hoe geweldig ze eruitziet op de onderstaande foto's:

1. Nicole Nafziger ziet er geweldig uit!

Nicole Nafziger ziet er goed uit!Ze is altijd een opvallend mooie jonge vrouw geweest, maar nu pronkt de voormalige 90 Day Fiance-ster met een indrukwekkend gewichtsverlies.

2. Laten we bij het begin beginnen

LaatThanksgiving was afgelopen donderdag en Nicole was het afgelopen weekend erg actief op sociale media, waaronder het delen van een super dierbare foto van haar met haar jonge dochter May. (En ja, de timing is erg relevant voor de foto van het gewichtsverlies die we je gaan laten zien)

3. Nicole had een lieve boodschap voor haar fans

Nicole had een lieve boodschap voor haar fans'Vrolijke Thanksgiving! Van mijn familie naar de jouwe! Moge je buik vol zijn, je hart vol vreugde en dankbaar voor deze dag', schreef Nicole bij de Instagram-foto.

4. Ze kreeg warme reacties

Ze kreeg warme reactiesDit antwoord kwam van Nicole's voormalige castmate, Paola Mayfield. Het is geweldig om vriendelijke interacties op sociale media te zien.

5. Ze kreeg ook wat gemene haat

Ze kreeg ook wat gemene haat''Moge je buik vol zijn,' die van jou zeker!' riep een absoluut monsterlijke opmerking uit. Sommige mensen mogen niet internetten.

6. Haters staan ​​op het punt hun woorden op te eten

Haters staan ​​op het punt hun woorden op te etenOmdat het vlak na Thanksgiving is, is er een enorme markt voor advertenties voor gewichtsverlies. Terwijl grote sterren zoals de Kardashians terecht beschaamd worden omdat ze pronken met supplementen voor gewichtsverlies die gericht zijn op mensen met ongeordende eetgewoonten, denken we dat niemand een alleenstaande moeder die bij Starbucks werkt zou misgunnen voor een bijzaak.

7. Kijk maar!

Kijk eens!De meesten van ons voelen zich niet echt slank na Thanksgiving, maar Nicole ziet er fantastisch uit. En terwijl ze pronkt met haar buikje, konden volgers het niet laten om wat emoji's over die beha te posten. Goed voor je, meid!

8. Dat is niet alles

DatNicole had ook vóór Thanksgiving een update over gewichtsverlies gepost - nogmaals, dit is een enorme tijd voor het op de markt brengen van supplementen voor gewichtsverlies. Als je een eetstoornis hebt of je er kwetsbaar voor voelt, is het een goed moment om van sociale media af te blijven of om software te gebruiken om advertenties te blokkeren.

9. Nicole is ZO prachtig

Nicole is ZO prachtigZe is absoluut adembenemend in deze magenta jurk, die ook laat zien hoeveel gewicht ze is afgevallen. Voor de duidelijkheid, ze was al mooi vóór deze afslankreis.

10. Magenta is niet haar enige kleur

Magenta isNicole STUNS ook in kobalt, zoals je kunt zien in deze still uit een aflevering van 90 Day Fiance: Happily Ever After? die eerder dit jaar werd uitgezonden.

11. Natuurlijk...

Natuurlijk ...De discussie over Nicole en gewichtsverlies gaat jaren terug op 90 Day Fiance, toen ze werd beschaamd door niemand minder dan haar verloofde, Azan.

12. Hij noemde haar meer dan eens 'lui'

Hij belde haar90 Day Fiance-fans waren absoluut gekrenkt toen hij Nicole beschaamde, haar aanmoedigde om te oefenen en haar onder druk zette om zichzelf te veranderen om hem te plezieren. De 'luie' regel wordt misschien over het hoofd gezien - misschien heeft hij de connotaties van het woord verkeerd begrepen omdat Engels niet zijn eerste taal is?

13. Andere dingen kunnen niet zo gemakkelijk worden afgewezen

Andere dingen konden niet zo gemakkelijk worden afgewezenOp een gegeven moment daagde Nicole Azan uit omdat hij haar onder druk zette om te veranderen, en hij antwoordde ronduit dat als ze niet voor hem zou veranderen, hij misschien nooit naar de Verenigde Staten zou verhuizen. (Trouwens, hij is nog steeds niet naar de VS verhuisd, of heeft zelfs maar een plan gedeeld om dit op een dag te doen, afgezien van het zeer vage idee om uiteindelijk een huwelijksvisum te gebruiken)

14. Deze regel was bijzonder gruwelijk

Deze regel was bijzonder gruwelijkVoor de camera, vlak naast Nicole, zei Azan dat hij zich maar voor '55%' aangetrokken voelde tot Nicole - zijn verloofde. Eerlijk gezegd herhalen fans die regel nog steeds vol ongeloof, ook al is het jaren later.

15. Nicole's reis om af te vallen was dus ingewikkeld

Nicolette dusZe heeft herhaaldelijk bevestigd dat ze deze lichaamstransformatie doet voor zichzelf en voor haar gezondheid (en, laten we eerlijk zijn, voor de Instagram-goedkeuringsdeals), maar fans kunnen die ene regel van Azan niet van zich afschudden. Als fans het niet van zich af kunnen schudden, moet het Nicole wel achtervolgen, toch?

16. Gewichtsverlies is ingewikkeld

Gewichtsverlies is ingewikkeldSnel gewichtsverlies kan zowel moeilijk vol te houden zijn - waarbij de meeste mensen uiteindelijk meer terugkrijgen dan ze in de eerste plaats verloren - en het kan regelrecht slecht zijn voor uw gezondheid. De belasting van uw lichaam kan erger zijn dan overgewicht.

17. Het betekent niet dat iemand 'lui' is

Dat doet hetGenetica en voeding spelen een grote rol bij gewichtstoename, maar het lichaam van bijna iedereen is geprogrammeerd om bij snel gewichtsverlies het toegenomen gewicht vast te houden en over te schakelen op energieopslag. Wat nog belangrijker is, Nicole's lichaam is haar zaak. Nicole heeft geen tekort aan partners die zich 100% fysiek tot haar aangetrokken voelen, zoals ze nu is, en zoals ze was vóór deze reis om af te vallen.

18. Aan de positieve kant

Aan de positieve kantZoals we al opmerkten, werkt Nicole bij Starbucks en maakte ze deze groepsselfie om haar volgers een Happy Holidays shoutout te geven. Er zijn de komende weken een heleboel vakanties, dus het is geweldig dat ze inclusief was.

19. In de tussentijd...

Ondertussen ...Zoals altijd draait Nicole's wereld om haar dochter May, die te schattig is voor woorden.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: