Nick Viall: Sad Over Dancing with the Stars Eliminatie, Chris Soules

: Zaak afgewezen Welkom terug bij weer een spannend seizoen van Dancing with the Stars! Deze week zagen we de terugkeer van enkele bekende gezichten en de eliminatie van een favoriet bij fans. Nick Viall werd deze week helaas uitgeschakeld en hij nam het niet goed op. Hij was zichtbaar overstuur en teleurgesteld over de resultaten. Chris Soules, aan de andere kant, werd deze week afgewezen. Hij was een en al glimlach toen hij de rechtbank verliet.

... En toen waren er vijf op Dancing with the Stars.

Op maandagavond, de ABC-competitie stuurde een paar deelnemers naar huis , afscheid nemen van voormalig Olympisch schaatser Nancy Kerrigan en voormalig realityshow hartenbreker Nick Viall.Voor de meeste kijkers had de eliminatie van Viall al lang moeten wachten.

Nick Viall en Peta Murgatroyd op DWTS

(De meeste kijkers weten ook niet zeker hoe David Ross er nog steeds is, maar hey: hij lijkt me een heel aardige vent.)

Op de avond kregen Viall en partner Peta Murgatroyd eigenlijk twee negens en een acht van de jury na het uitvoeren van de Tango op 'Dangerous' van David Guetta, maar het was nog steeds niet genoeg.

En ze konden niet echt klagen, aangezien Heather Morris eerder de bijl kreeg ondanks een perfecte score van het panel slechts enkele minuten eerder.

Kort na ontvangst van het ongelukkige nieuws sprak Viall met E! News en zei dat hij wenste dat hij langer had kunnen blijven, maar hij heeft er geen spijt van.

'Ik denk dat Peta en ik hoopten nog een week binnen te dringen... Nu het voorbij is, is het triest', zei Viall en voegde eraan toe:

'Ik heb zo'n geweldige tijd gehad met Peta. Ze is een fantastische partner; we hadden de hele tijd plezier. Het is absoluut jammer om te zien dat het eindigt.'

Nick Viall op een troon

Hij uitte gisteravond een soortgelijk gevoel op Instagram, deelde een foto van zichzelf en Peta en schreef als bijschrift:

'Wat een geweldige ervaring!! Triest om te zien dat het eindigt. @petamurgatroyd bedankt dat je zo'n geweldige partner bent!'

Viall zei verder dat hij het spannend vindt om aan zijn aanstaande verzorgingslijn te werken, terwijl hij ook geniet van quality time met Vanessa Grimaldi.

'Vanessa en ik, we blijven ons ding doen', zei hij tegen E!.

'Dansen is voorbij, dat is jammer, maar ik kijk echt uit naar de toekomst en zal zeker meer tijd doorbrengen met het bedrijf en Vanessa.'

Natuurlijk is Viall niet de enige ex-bachelorster die momenteel in het nieuws is.

Nick Viall over Dancing with the Stars

Op een veel grotere en meer verontrustende schaal, Chris Soules werd gearresteerd vorige week voor het verlaten van de plaats van een dodelijk auto-ongeluk.

Hij kan nog steeds worden aangeklaagd voor doodslag met een voertuig en hij kan vele jaren achter de tralies doorbrengen.

Viall had niet veel te zeggen over de ontwikkeling, maar hij gaf desgevraagd wel het volgende antwoord op de 'vreselijke situatie':

'Natuurlijk gaat mijn hart boven alles uit naar de persoon die is overleden en zijn familie en ik bid gewoon voor alle betrokkenen.'

Goed gezegd.

We voelen hetzelfde.

Was je verrast dat Viall deze week uit Dancing with the Stars werd geƫlimineerd? Of denk je dat zijn tijd was gekomen?

En nu we het er toch over hebben: wie denk je dat dit seizoen alles gaat winnen?