Nick Viall tegen The Bachelor Producers: Jij mag de winnaar kiezen, het is cool!

Hallo producenten! Ik ben Nick Viall en ik wil de volgende vrijgezel worden! Ik weet dat je de winnaar kunt kiezen, en dat is cool. Ik ben zelfverzekerd, knap en een geweldige vangst! Ik heb ervaring met reality-tv en ik weet wat er nodig is om een ​​succesvolle bachelor te zijn. Ik ben oprecht, nuchter en klaar om ware liefde te vinden. Daarnaast heb ik een groot gevoel voor humor en ben ik niet bang om mijn emoties te tonen. Dus overweeg mij alsjeblieft voor de rol van vrijgezel. Ik beloof je dat je niet teleurgesteld zult zijn!

Nick Viall is maar al te bekend met keuzes voor hardrose-ceremonies, maar als we een nieuw rapport mogen geloven, had hij dit seizoen wat hulp nodig bij zijn beslissingen.

Zoals alle beslissingen.Nick selfie

Producenten die de touwtjes in handen hebben, zouden helpen verklaren waarom The Bachelor-spoilers dit jaar zelfs eerder dan normaal uitlekten, maar toch … dit is gek:

Volgens een tabloid-insider, De vrijgezel star wilde of kon de verantwoordelijkheid niet aan om te kiezen welke meisjes hij in de buurt zou houden.

Als gevolg hiervan zou hij in veel, zo niet alle gevallen, inclusief de finale, hebben toegegeven aan de schrijvers, producenten en redacteuren om de laatste oproep te doen.

'Nick had het zo moeilijk om beslissingen te nemen over de vrouwen dat hij producenten letterlijk voor hem liet beslissen, zei de insider van de show.

Het hele seizoen,' zegt deze vrijgezel Deep Throat, 'zou de producenten privé-ontmoetingen met Nick hebben voor rozenceremonies' in deze geest.

Het doel? 'Om te proberen hem te helpen kiezen.'

Rachel Lindsay en Nick Viall

Ja, Nick ontwikkelde sterke banden met kanshebbers zoals Rachel Lindsay (hierboven) waarbij echte gevoelens en serieuze emoties betrokken waren.

Dat was echter een deel van het probleem.

'Omdat hij zo bang was dat hij opnieuw publiekelijk vernederd zou worden als hij de verkeerde keuze zou maken, zo beweerde de bron, kwam dit allemaal in zijn hoofd.

Het is geen verrassing dat Nick voorzichtig was met zijn keuzes nadat hij bijna verloofd was met Andi Dorfman en Kaitlyn Bristowe op De Vrijgezellin .

Hij had ook zijn hart gebroken door Amanda Stanton op Bachelor in het paradijs, dus zo opwindend als The Bachelor zijn, voelde hij veel druk.

Zei de bron, zijn emoties waren overal ... [Nick] was verliefd op twee verschillende vrouwen en hij wist niet wat hij moest doen.

Nick, Andi en Kaitlyn

Ze zouden hem er zelfs toe brengen bepaalde meisjes los te laten en anderen te houden, alleen maar om controverse voor de show op gang te brengen, beweerde de insider.

Dit verhaal zou volkomen geloofwaardig zijn als het dat niet beweerde Nicks getwijfel duurde voort helemaal tot aan de finale, waar hij anderen liet beslissen.

Ja, als u dit rapport gelooft, De Bachelor-winnaar werd niet gekozen door Viall, maar door het productieteam dat dit seizoen belast was met het vervaardigen.

Ware liefde op zijn best?

[De producers] overtuigden hem ook wie hij als winnaar moest kiezen, zegt de bron, maar dat was uiteindelijk misschien geen goed idee.

Waarom? Nou, verloofd raken (zelfs op reality-tv) is nogal een groot probleem, en nu is Nick bang dat hij met het verkeerde meisje is geëindigd.

Nick Viall en Danielle

Het lijkt erop dat het angstige gevoel daar wederzijds zou kunnen zijn.

Gisteren beweerde een apart rapport dat de vrouw die Viall kiest in de finale er spijt van heeft nu ze het seizoen heeft zien ontvouwen.

Dit zou geen groot stuk zijn, gezien zijn capriolen met Corinne Olympios, die bijna gegarandeerd een andere vrouw zullen uitschakelen.

Alleen al de wetenschap dat Nick naar alle waarschijnlijkheid in de 'platinavagine' van de schurk aller tijden van de franchise heeft gezeten, is een zware pil om te slikken.

Nou ja, tenzij je Corinne bent, van wie sommigen denken dat ze de winnaar is.

Als je dat hypothetisch aanneemt, is het natuurlijk net zo gemakkelijk te geloven dat ze verteerd zou worden door jaloezie als ze Nick met andere vrouwen zou zien.

Het is een vreemde, emotioneel complexe wereld, Bachelor Nation.

Wat vinden jullie, lezers en kijkers, van dit verhaal?

Hoe voorzichtig hij ook mag zijn, zou Nick Viall daadwerkelijk zwichten voor producenten en tevreden zijn om te zien waar het heen gaat met hun consensuskeuze?

En of het nu Corinne, Rachel, Vanessa Grimaldi, Raven Gates of iemand anders is, is er een kans dat hun verloving zal duren?

Klik op de opmerkingen om nu te klinken!