NCIS Los Angeles Seizoen 6 Aflevering 6 Samenvatting: Attack of the Seal Hunter

Welkom terug, NCIS: LA-fans! We hebben veel te bespreken na de aflevering van gisteravond, 'Attack of the Seal Hunter'. Eerst en vooral lijkt het erop dat ons team eindelijk dichter bij het uitschakelen van de ongrijpbare zeehondenjager komt. Na maanden van frustrerende doodlopende wegen hebben ze eindelijk een solide aanwijzing om te volgen. Ten tweede hebben we deze week een inkijkje gekregen in het persoonlijke leven van Sam en het lijkt erop dat het thuis niet goed gaat. Zijn huwelijk lijkt op de klippen te lopen en zijn relatie met zijn zoon staat onder druk. Ten slotte kregen we nog een zaak die werd opgelost met behulp van creatief denken en teamwerk. Dus laten we er meteen induiken en alle laatste gebeurtenissen in NCIS: LA bespreken!

Deze week op een verrassende NCIS: Los Angeles Seizoen 6 Aflevering 6 , Sam werd gearresteerd voor moord, wat Callen en Granger aanspoorde om te proberen zijn onschuld te bewijzen.

Terwijl ze Sam vertelt dat hij zich moet houden aan het arrestatiebevel van de DOJ, zet Hetty het Ops-centrum in stealth-modus na de moord op Leyla Walden in L.A.Sam, die destijds undercover was, wordt beschuldigd van haar dood.

Deeks en Kensi onderzoeken de plaats van de moord, terwijl Callen zich op de achterbank van een FBI-auto verstopt om erachter te komen wat ze eventueel over Sam hebben.

Callen, die verondersteld wordt bureaudienst te hebben, krijgt wat informatie.

Sam's DNA is naar verluidt op het slachtoffer, en iemand die op Sam lijkt, kwam binnen en verliet het pand rond de tijd dat de misdaad plaatsvond.

Ray Turner, een medewerker van een delicatessenzaak, die er zijn missie van heeft gemaakt om valse Navy SEAL's te ontdekken, hijst rode vlaggen en het team vraagt ​​zich af of Sam het doelwit was.

Deeks vindt een arsenaal aan wapens bij Ray's huis, en hij en Kensi arresteren hem, waarna hij ontkent Leyla te kennen ondanks bewijs van het tegendeel.

De FBI-agenten hebben seks in een hotel als Callen arriveert.

Granger maakt een foto van hen en dreigt ze uit te schakelen als Sam nu niet wordt vrijgelaten. Daarna gaat Sam prompt de confrontatie aan met Ray Turner.

Nadat ze Turner hebben losgesneden en hem hebben gevolgd, belt hij Sam terwijl hij van een boot zwemt, die halverwege het gesprek ontploft. De plot is duidelijk verdikt.

Turner deed onderzoek naar Jeremy North, een voormalige SEAL met een defensie-opleidingsschool en plande een carrière in de particuliere beveiliging. Leyla was zijn boekhouder.

North vermoordde Leyla uit angst dat ze hem als een nep-SEAL zou vermoorden.

Jeremy North lijkt op Sam, zat tegelijkertijd met Sam bij de marine en is nu hun man. Het is alleen de vraag of hij hem dan op tijd kan vinden.

Sam, Callen en Turner gaan naar zijn kantoor om een ​​identiteitsdiefstalfabriek te onderzoeken en op te sporen, die een identiteitsbewijs bevat dat Sam een ​​paar jaar geleden was kwijtgeraakt.

Een van de medewerkers, Heidi, herkent Deeks van de LAPD en stemt ermee in om NCIS te helpen, aangezien ze binnenkort een drop voor hun man moet doen.

Al snel heeft ze een laser op haar gericht en moet Sam de dag redden. Hij komt oog in oog met hem te staan ​​en zegt dat hij wil vechten, geen wapens.

Onnodig te zeggen dat Sam Hanna hier handig de overhand heeft.

Volg de link naar bekijk NCIS: Los Angeles online en bekijk zelf de actievolle aflevering en vertel ons: zag je al deze grote wendingen aankomen?