Nancy O'Dell onthuld als vrouw in Lewd Donald Trump Tape; Journalist bijna ontslagen door mogul

Nancy O'Dell, de vrouw waarvan werd onthuld dat ze het onderwerp was van onzedelijke opmerkingen van Donald Trump op een band uit 2005, is een gerespecteerde journalist die bijna haar baan verloor vanwege de mogul. O'Dell, die ten tijde van de opname van de banden voor Access Hollywood werkte, werd bijna ontslagen door Trump toen hij ontdekte dat ze was geselecteerd om mede-gastheer te zijn van de Miss USA-verkiezing in 2007. De toenmalige Miss USA-deelnemer Carrie Prejean had de krantenkoppen gehaald vanwege haar verzet tegen het homohuwelijk, en Trump was onvermurwbaar dat O'Dell de verkiezing niet zou organiseren als ze van plan was Prejean te vragen naar haar mening over de kwestie. O'Dell weigerde zich terug te trekken en uiteindelijk gaf Trump toe. Maar de ervaring liet een blijvende indruk achter op de journalist, die sindsdien een uitgesproken voorvechtster van vrouwenrechten is geworden.

De getrouwde vrouw waarover Donald Trump sprak over het proberen te neuken in een onzedelijke video uit 2005 die gisteren is vrijgegeven, is geïdentificeerd als Nancy O'Dell.

Een vrouw die, zo blijkt, Trump twee jaar later probeerde te worden ontslagen toen ze zwanger raakte en mede-gastheer was van zijn Miss USA-verkiezing.

Nancy O

In een vrijdag segment op Toegang tot Hollywood, O'Dell's voormalige werkgever, het programma behandelde het nieuwste, grootste campagneschandaal van Trump.

De Republikeinse presidentskandidaat verscheen in het amusementsprogramma voordat hij een cameo op de soap filmde Dagen van ons leven .

Hij en Billy Bush, destijds een collega van O'Dell Toegang tot Hollywood, waren op weg naar de Dagen aan boord van de bus van de show.

Achter de schermen zijn Bush en Trump te horen op een 'hete' microfoon waarvan ze niet wisten dat ze werden opgenomen, omdat ze zeer onzedelijke opmerkingen maakten.

'Er zaten op dat moment zeven andere mensen in de bus met meneer Trump en Billy Bush', zei presentatrice Natalie Morales vrijdag over het incident.

Een cameraploeg, Trumps bewaker en publicist waren aanwezig, zei ze, en Nancy O'Dell is de naamloze vrouw waar Trump naar verwees.

De nu beruchte opname in kwestie verschijnt hieronder:

De Washington Post plaatste de tape vrijdag. Het is niet duidelijk hoe ze eraan kwamen of hoe lang ze erop zaten, maar de release was een bom.

Daarop staat de driemaal getrouwde, toen 59-jarige Trump schept op dat hij probeert een getrouwde vrouw te neuken met wie hij 'verder ging als een b-tch' alleen om te worden afgewezen.

Bush en anderen lachten hartelijk toen de vastgoedmagnaat beschreef hoe ze met O'Dell-meubels boodschappen ging doen en tevergeefs probeerde in haar broek te kruipen.

Uiteindelijk, ondanks hoe hard hij 'probeerde om haar te neuken', 'kon hij er gewoon niet komen', klaagt Trump. Hé, je wint wat, je verliest wat, toch?

Trump pochte ook dat als je een 'ster' bent, je vrouwen kunt betasten ('ze zelfs bij de p-ssy grijpen'), zonder consequenties. Ze laten je!

Kortom, een man die al als een lompe playboy en waarschijnlijk seksistische blowhard werd beschouwd, stak op zijn best over naar hardcore vrouwenhatergebied.

De gevolgen hiervan waren zo erg, zelfs naar de maatstaven van Trump, dat zijn presidentiële campagne - al op levensonderhoud - het ondenkbare deed:

Gisteravond verontschuldigde Trump zich voor de opmerkingen!

Toegegeven, de verontschuldiging van Billy Bush was sneller en oprechter, en Trump kwalificeerde de zijne nog steeds door te zeggen dat het uiteindelijk niet zo'n groot probleem is.

Hij gooide er ook de quasi-verdediging bij dat Bill Clinton sowieso een nog groter varken is, wat zowel dubieus als hier niet echt relevant is.

Toch is een mea culpa van Donald überhaupt opmerkelijk.

Het valt nog te bezien of hij de storm op tijd kan doorstaan ​​om Hillary Clinton van streek te maken bij de verkiezingen, maar dit verhaal is nog lang niet voorbij.

Sterker nog, het blijft met het uur sneeuwballen.

O'Dell, van wie Trump later zei dat ze haar uiterlijk veranderde en koos voor de grote nep-ti-s en zo, kruiste zijn pad twee jaar later.

In een verrassende onthulling (of misschien niet verrassend) ging hij blijkbaar in een professionele context met haar in discussie vanwege haar uiterlijk.

Nancy O

De tv-persoonlijkheid werd door NBC uitgeroepen tot gastheer van de Miss USA-verkiezing van 2007, ondanks de zorgen van Trump, die eigenaar was van het evenement.

De zakenman probeerde het, maar slaagde er uiteindelijk niet in haar te laten verwijderen van haar gecontracteerde post omdat hij ontsteld was door haar babybuil.

Volgens ingewijden wilde Trump niet dat een zwangere vrouw de show zou hosten, maar vanwege het contract van O'Dell met NBC slaagde hij er niet in haar te verdrijven.

O'Dell, 50, beviel dat jaar van haar dochter Ashby; Nancy en tweede echtgenoot Keith Zubchevich zijn sinds 2005 getrouwd.

Voorafgaand aan dat huwelijk, de huidige Amusement vanavond co-host was van 1994-2004 getrouwd met haar eerste echtgenoot, Dr. Richard O'Dell.

Het is onduidelijk wanneer de avances van Trump plaatsvonden.

BIJWERKEN : Nancy O'Dell heeft haar stilzwijgen over het Trump-schandaal verbroken, en afgezien van de politiek is ze verre van tevreden met de hele zaak.