De meest SCHITTERENDE 90 dagen verloofde dames aller tijden!

Veel heter dan deze prachtige dames van 90 Day Fiance worden ze niet! Deze schoonheden van over de hele wereld hebben de harten van hun Amerikaanse mannen gestolen, en we kunnen zien waarom! Van zinderende Latinas tot exotische Aziaten, deze dames zijn het hele pakket!

Kijkers komen om veel redenen naar 90 Day Fiance, net als de koppels.

Sommigen zijn er voor de zwendel, het drama, de grote persoonlijkheden.Anderen zijn er om ware liefdesverhalen te zien spelen in het licht van tegenspoed.

Natuurlijk ... sommige kijkers vinden dat ze iets meer krijgen van de show.

Namelijk? Sommige sterren zijn adembenemend mooi.

Dat is eigenlijk geen verrassing - een goed uiterlijk en televisie zijn vaak met elkaar verweven.

Bekijk hieronder enkele van de meest verbluffend mooie dames van 90 Day Fiance.

En mis er niet een paar eervolle vermeldingen aan het einde - dames die geen sterren zijn, maar toch op de lijst staan.

1. Yara Zaya

Yara ZayaYara weet dat ze een totale knock-out is. Deze vrouw is afleidend mooi op elk moment dat ze op het scherm verschijnt.

2. Juliana Custodio

Juliana CustodioGemakkelijk een van de mooiste sterren in de geschiedenis van de franchise, het enige nadeel aan de verhaallijn van dit jonge Braziliaanse model was een opmerkelijk gebrek aan drama. Weinigen hadden het lef om te klagen - geen moment met Juliana op het scherm werd verspild.

3. Bretagne Banken

Bretagne bankenDe nu voormalige verloofde van deze rapper en model zou 'geobsedeerd' zijn door haar lichaam, en beschreef het zelfs toen hem werd gevraagd wat hij zo leuk aan haar vond. Hoewel dat niet echt is wat 'liefde' voor de meeste mensen betekent, zal Bretagne de aandacht trekken in elk land dat ze bezoekt.

4. Fernanda Flores

fernanda bloemenFernanda kwam op 19-jarige leeftijd met haar merkbaar oudere verloofde naar de VS, was een aspirant-model en had al het uiterlijk voor de rol. Tegenwoordig woont en dateert ze in Chicago tijdens het modelleren, en ze is alleen maar mooier geworden.

5. Chantel Everett

Chantel EverettThe Family Chantel is de allereerste spin-off van de franchise in zijn soort, gericht op specifieke mensen in plaats van op een premisse, en het grootste deel daarvan werd ingegeven door de absolute chaos gepersonifieerd in de respectievelijke families van Chantel en Pedro. Een deel daarvan kwam echter voort uit het feit dat de titulaire ster van de show een lust voor het oog is.

6. Evelyn Villegas

Evelyn VillegasToen Corey Rathgeber ging surfen voor de kust van Engebao, Ecuador, had hij nooit kunnen vermoeden dat hij de liefde van zijn leven zou ontmoeten. Evelin is ongelooflijk mooi, en het is geen verrassing dat ze - ondanks de buitensporige hoeveelheid haat die haar kant op is gestuurd - een grote online aanhang heeft, waaronder geen gebrek aan abonnees op OnlyFans.

7. Julia Trubkina

Julia TrubkinaMoesten we deze foto gebruiken? Nee. Hebben we het toch gebruikt? Ja. Julia is een talentvolle jonge vrouw die in de loop der jaren veel banen heeft gehad voordat haar toekomstige schoonfamilie haar behandelde als een contractarbeider op hun boerderij. Je kunt wel zien waarom ze zo succesvol was als nachtclubdanseres in Rusland, omdat ze schattig is, een ongelooflijk lichaam heeft en het niet nodig vindt om het te verbergen. Brandon heeft haar ooit verteld dat ze op zijn toekomstige vrouw lijkt -- en de hele wereld begrijpt waarom.

8. Rozemarie Vega

rozemarijn vegaBig Ed Brown sleepte Rose door de mangel met een reeks wrede leugens en zelfs nog wreder gedrag. Maar toen ze op 90 Day Fiance zat, katapulteerde Rose's leven vooruit op manieren die ze zich niet had kunnen voorstellen. Ze werkt nu als model en is in staat om niet alleen haar, maar ook haar familie uit de bittere armoede te halen waarin ze tijdens haar seizoen leefden.

9. Beëindiging van de klant

Beperkte klantHaar glimlach kan een hele kamer verlichten, en we zijn gewoon een beetje te respectvol om commentaar te geven op wat haar decolletés kunnen doen met die kamer als de lichten eenmaal aan zijn. Kalani is een stralende schoonheid en niet voor niets een favoriet bij fans.

10. Jess Caroline

Jess CarolineJess is ongelukkig genoeg om in aanraking te komen met Colt Johnson en zijn eindeloze lust, en is een Braziliaans model dat in de VS woonde en werkte voordat ze elkaar ontmoetten. Ze is net zo schattig als een knop. Na Colt had ze geen probleem om iemand te vinden die echt van haar hield en haar respecteerde zonder vals te spelen.

11. Anfisa Arkhipchenko Nava

Anfisa Arkhipchenko NavaAnfisa kwam vanuit Rusland naar de VS om bij Jorge te zijn. Het lukte niet. Eerlijk gezegd zouden ze dat nooit doen. Anfisa's schoonheid deed de aandacht trekken, en toen ze zich wijdde aan het transformeren van haar lichaam, won ze prijzen bij haar allereerste bodybuildingwedstrijd voor bikini's.

12. Paola Mayfield

Paola MayfieldDit fitnessmodel is natuurlijk razend populair -- het hoort bij haar werk. Soms zorgde haar geilheid en carrière ervoor dat haar man zich ongemakkelijk voelde, maar Russ is wat milder geworden.

13. Olga Koshimbetova

Olga KoshimbetovaOlga is een natuurlijke schoonheid. Ze is een fotograaf, maar veel fans houden het meest van haar foto's als haar camera op haar gericht is -- en je begrijpt waarom.

14. Loren Brovarnik

Loren BrovarnikLoren is niet alleen een favoriet bij fans vanwege haar uiterlijk, maar ze is ook een prachtige jonge vrouw -- en nu een moeder.

15. Ashley Martson

Ashley MarsonEr is een reden dat Ashley een man kon vinden die meer dan tien jaar jonger was dan zij. Ze is een schoonheid, zelfs nadat haar hart zo vaak is gebroken.

16. Larisa Lima

Larisa LimaZowel voor als na haar make-overs voor cosmetische chirurgie was Larissa een schoonheid. De zelfbenoemde koningin heeft nu een lichaam dat veel meer lijkt op hoe ze eruit wil zien, en dat is waar het om gaat. Ze heeft ook een klein leger bewonderaars - fans die niet alleen van haar houden, maar ook graag zien hoe ze pronkt met haar lichaam, zowel op Instagram als op OnlyFans.

17. Melyza Zeta

Melyza ZetaMelyza kreeg veel luchtafweer omdat ze niet zoveel glimlachte als fans misschien hadden gewild, maar het gaf haar die geweldige Wednesday Addams-energie waar sommigen van ons van genoten. Melyza is ook, simpel gezegd, mooi.

18. Amira Lollysa

Amira LollysaWe kunnen niet alle keuzes van Amira verklaren, maar deze Franse vrouw van Egyptische afkomst is een echte schoonheid.

19.Tania Maduro

Tania MaduroHadden we een andere foto van Tania kunnen kiezen? Ja -- ze is mooi op zoveel foto's. Zijn we toch met deze gegaan? Ja, en je bent van harte welkom. Tania is een goed mens, maar het is goed om te onthouden wat een knock-out ze is.

20. Erika Owens

Erik OwensErika's haar is net zo kleurrijk als haar persoonlijkheid. Ze is een mooie jonge Australische vrouw die haar ware zelf laat stralen, en het is geen wonder dat ze verder kon gaan nadat haar romance op het scherm niet zo goed afliep.

21. Karine Martins

Karine MartinsKarine's leven was moeilijk - zowel voor als na haar ontmoeting met Paul, en om verschillende redenen - maar ze is een mooie jonge vrouw die nu moeder is van twee kinderen.

22. Deavan Clegg

Deavan CleggDeavan is een model dat haar twee kinderen op de eerste plaats zet, zelfs als ze wordt gebombardeerd met haat en vitriool. Ze is ook een mooie vrouw en een professioneel model.

23.Stephanie Davison

Steffie DavisonVeel fans zijn geschokt door hoe vrolijk de productie Stephanie bleef filmen op vakantie, toen ze dronken leek, en vooral in de nasleep van haar aanranding. Wat er in Belize is gebeurd, verandert niets aan het feit dat Stephanie een mooie vrouw is die haar leven op haar eigen voorwaarden leidt. En ja, ze is een poema.

24. Tiffany Franco

Tiffany FrancoTiffany's relatie heeft ups en downs gehad op het scherm, maar ze zet haar kinderen altijd op de eerste plaats. Fans bewonderen haar daarom. Een goede tweede als het gaat om het prijzen van Tiffany, is echter haar schoonheid. Ze is zo lief.

25. Natalie Mordovtseva

Natalie MordovtsevaOndanks enkele niet-vleiende vergelijkingen en enige terugslag over haar gedrag op het scherm, is Natalie een mooie vrouw met doordringende ogen.

26. Stephanie Matto

Stephanie MatHaar relatie werkte niet, grotendeels vanwege haar eigen gedrag, maar Stephanie is een absolute knock-out. Critici zijn het er unaniem over eens dat Stephanie haar OnlyFans-abonnees de beste waar voor hun geld geeft, en dat ze al jaren succes boekt op de site voor volwassenenmedia. Dat is geen toeval -- ze is knap en ze weet wat ze doet.

27. Kirlyam Cox

Kirlyam CoxKirlyam en Alan leefden nog lang en gelukkig in het echte leven na het verlaten van de show en blijven fanfavorieten, maar het is vermeldenswaard dat Kirlyam een ​​echte schoonheid is. We zijn een schattige nerd!

28. Eervolle vermelding: Graduate College

Eervolle vermelding: Graduate CollegeKalani's zus Kolini trekt elke keer dat ze op het scherm verschijnt de aandacht.

29. Eervolle vermelding: Nicole Jimeno

Eervolle vermelding: Nicole JimenoOndanks dat ze soms wordt gekarakteriseerd als 'Pedro's kwaadaardige zus', is Nicole een echte schoonheid. Wel aan de buitenkant.

30. Eervolle vermelding: Wish Shibre

Eervolle vermelding: Wish ShibreBiniyam Shibre's zus, Wish, is prachtig. Fans zouden willen dat ze baby's niet constant met het hellevuur bedreigde.

31. Last but not least: Shaun Robinson

Last but not least: Shaun RobinsonShaun, de gastheer van 90 Day Fiance, is ouder dan veel van de castleden die ze interviewt, maar ze is ronduit PRACHTIG. We kijken respectvol, mevrouw.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: