Molly Roloff viert vrijgezellenfeest: kus de juffrouw vaarwel! [Foto's]

Molly Roloff viert haar vrijgezellenfeest met een 'Kiss the Miss Goodbye'-feestje! De aanstaande bruid werd overladen met liefde en geschenken van haar vrienden en familie. Molly gaat trouwen met Joel Silvius tijdens een intieme ceremonie in de achtertuin van Roloff Farms. Bekijk hieronder de foto's van Molly's vrijgezellenfeest!

Maak je klaar om afscheid te nemen van Miss Roloff ...

... en hallo tegen mevr. Joël Silvius !Fans van Little People, Big World hebben Molly Roloff gemist sinds ze naar de universiteit ging en minder aanwezig was in de TLC-show.

Maar met nog maar een paar weken te gaan tot haar bruiloft, gaf de familie haar een prachtige vrijgezellenfeest - en deelde ze prachtige foto's ervan.

'Dus mijn seestor trouwt over 22 dagen. Als je aan deze foto niet kunt zien dat ik enorm opgewonden ben', schrijft schoonzus Tori Roloff bij één foto.

Tori, die getrouwd is met Molly's broer Zach, kreeg gezelschap van haar andere schoonzus Audrey Roloff (die met haar broer Jeremy Roloff trouwde).

Isabel Rock , die aan het daten is met Molly's jongere broer Jacob Roloff, was ook aanwezig en gutste over het evenement op sociale media.

'Gisteren vierden we een heel bijzondere dame die over 21 dagen gaat trouwen. Ik hou van al deze mooie vrouwen', schreef ze.

Audrey voegde eraan toe: 'De aanstaande bruid vieren!'

'Ik ben zo opgewonden om je bij te staan ​​op de dag dat je één wordt met Joel, en om voor de rest van je leven bij jullie te blijven staan.'

Natuurlijk was niemand trotser dan Molly's moeder Amy, die enkele ontroerende gedachten deelde over het aanstaande huwelijk van haar enige dochter.

'Dit meisje! Molly Jo is een geweldige mooie vrouw. Wat een geweldig weekend om met haar te delen... vrijgezellenfeest en zo,' ontsprong Amy.

'Vandaag de laatste huwelijksplannen maken [voordat] ze vandaag naar Spokane vertrekt. Ik kan niet geloven dat mijn meisje over ongeveer 20 dagen gaat trouwen.'

'Ik ben zo blij voor haar', voegde Amy Roloff eraan toe.

Bekijk hieronder alle foto's van het evenement!

1. Welkom bij Molly's Douche!

Welkom bij MollieDe aanstaande bruid en haar familie zagen er allemaal zo gelukkig uit, en dat is uiteindelijk het enige dat er echt toe doet. Maar ook het decor was op punt.

2. Molly en Tori Roloff

Molly en Tori RoloffTori Roloff is zo opgewonden dat Molly lid wordt van de huwelijksclub!

3. Roloff mama en zussen!

Roloff mama en zussen!Amy Roloff viert de vrijgezellenfeest met haar binnenkort te trouwen dochter Molly, haar schoondochters Tori en Audrey, en Jacobs vriendin Isabel.

4. Amy en Molly Roloff

Amy en Molly RoloffAmy en Molly Roloff in een lief moment van haar vrijgezellenfeest.

5. Vrouw van het uur

Vrouw van het uurAanstaande bruid Molly Roloff tijdens haar vrijgezellenfeest in juli 2017.

6. Tori en Molly Roloff

Tori en Molly RoloffTori en Molly Roloff bij diens vrijgezellenfeest. Nog maar drie weken!

7. Iedereen houdt van Molly

Iedereen houdt van MollyHoe kon je niet?!

8. Roloff-zusters

Roloff-zustersMolly Roloff bij haar vrijgezellenfeest naast schoonzussen Tori (tweede van links) en Audrey (rechts), plus Isabel, de vriendin van haar jongere broer Jacob (uiterst links).

9. Jackson en Tori Roloff

Jackson en Tori RoloffJackson en Tori Roloff bij Molly's vrijgezellenfeest. Ik denk dat het niet exclusief voor meisjes was!

10. Molly Roloff bruids douche foto

Molly Roloff bruids douche fotoMolly Roloff tijdens haar vrijgezellenfeest in juli 2017. Ze ziet er zoals altijd prachtig uit.

11. Kus de juffrouw vaarwel

Kus de juffrouw vaarwelVaarwel, juffrouw Roloff ... hallo, mevrouw Joel Silvius!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: