Mob Wives Seizoen 5 Aflevering 1 Samenvatting: First Things First, Who's the Realest?

De dames van Mob Wives zijn terug en beter dan ooit! In de première van seizoen 5 zien we de dames worstelen met een aantal grote problemen. Als eerste is Drita aan de beurt, die haar ruzie met Karen probeert te overwinnen. Maar wanneer Karen vrede probeert te sluiten, heeft Drita er geen zin in. Ze is er nog steeds niet van overtuigd dat Karen de 'echtste' van de groep is. Ondertussen heeft Renee te maken met een serieus familiedrama. Haar ex-man Junior is gediagnosticeerd met kanker en ze heeft moeite om ermee om te gaan. Bovendien heeft ze ook te maken met de drugsverslaving van haar zoon. Maar ze is vastbesloten om er doorheen te komen en er aan de andere kant sterker uit te komen. Ten slotte hebben we Carla die probeert verder te gaan met haar vreemdgaande echtgenoot Lee. Ze begint weer te daten, maar ze weet nog niet zeker of ze klaar is voor een nieuwe relatie. Het wordt een wilde rit dit seizoen op Mob Wives!

Mob Wives seizoen 5, aflevering 1, begon gisteravond aan een heel nieuw dramaseizoen op Staten Island, en vergis je niet, het is zo echt als het maar kan, mensen.

Met de vriendschap tussen Natalie Guercio en Renee Graziano die aan het einde van seizoen 4 uit zijn voegen barstte, was de spanning hoog op weg naar de opener.Angela Raiola, ook bekend als Big Ang, twijfelt of Renee, haar beste vriendin van 20 jaar, echt haar vriendin is nadat ze de hele zomer niets van haar heeft gehoord.

Aan de andere kant, zoals we leren aan het begin van Mob Wives Seizoen 5 Aflevering 1 , is ze bevriend geraakt met Natalie. Dus ja, daar is die nieuwe rimpel.

Ondertussen roert Natalie in de pot en vertelt ze Drita dat Renee haar dissideerde ondanks dat ze op dat moment vrienden waren. Drita is woedend als Renee haar een rat noemt.

Vanwege hun criminele afkomst en banden met de maffia is er natuurlijk geen ergere belediging dan dat, zoals je weet als je bekijk Mob Wives online .

Ook Karen Gravano is terug en is blij met haar langeafstandsrelatie, al is ze minder fan van Natalie, die haar vader... een rat noemde.

Renee en Karen zijn daarom geallieerd. Vijanden van vijanden zijn vrienden, et cetera. Je weet tenslotte hoe het gaat met de maffia en hun vrouwen.

Big Ang's zoon AJ verwacht ondertussen zijn eerste kind, wat een grote gebeurtenis is in iemands leven. Maar voor de verontruste A.J. kan het erop of eronder vallen.

Drita neemt een pauze van de ruzie met haar medesterren om echtgenoot Lee te helpen met zijn sportwinkel, haar eigen winkel, Lady Boss, te runnen en moeder te zijn.

Wie zei dat gangsters niet hard werkten, heeft nooit naar Mob Wives gekeken. Nou, Renee bewijst eigenlijk hun punt. Ze heeft niet veel aan de hand.

Behalve wraak natuurlijk. Als ze op het grote zomerfeest verschijnt, lopen de spanningen bijna over, al loopt ze weg zonder te overgeven.

De dames hebben sowieso al snel grotere problemen, als Karen op het feest arriveert om haar terugkeer aan te kondigen, wat de andere dames doet schrikken.

Natalie klapt omhoog en schiet weg, waardoor Karen en Renee de overhand krijgen. In ieder geval tot volgende week en volgende afleveringen, die er op basis van previews krankzinnig uitzien.

Goed om deze gekken terug in ons leven te hebben. Geweldig.