Miranda Lambert & Blake Shelton: door de jaren heen

Miranda Lambert en Blake Shelton zijn twee van de meest bekende en succesvolle countrymuziekartiesten van onze tijd. Ze ontmoetten elkaar in 2005 en trouwden in 2011, en sindsdien maken ze samen muziek. Ze zijn zowel bekroonde zangers als songwriters en hebben verschillende hitlijsten uitgebracht. Lambert staat bekend om haar krachtige zang en emotioneel geladen teksten, terwijl Shelton bekend staat om zijn nuchtere persoonlijkheid en pakkende melodieën. Samen zijn ze een van de meest populaire countrymuziekparen ter wereld.

Hier bij THG hebben we door de jaren heen een aantal geweldige foto's van Miranda Lambert en Blake Shelton verzameld. We hielden samen van deze sterren.

Helaas zijn ze in 2015 gescheiden en het was lelijk.

Ze beweren dat de splitsing minnelijk was, maar de dingen zijn zo omstreden tussen de countryzangers dat hun echtscheidingsdossier in het geheim werd verzegeld.

Heeft ze vals gespeeld Chris Jong ?

Heeft hij vals gespeeld met Cady Groves?

Hebben beide vroeg en vaak vals gespeeld met mensen die we niet eens kennen? Heeft hij gewoon te hard gedronken en meer van The Voice gehouden dan van haar?

Al het bovenstaande is gemeld. We weten niet zeker wat waarheid is, wat geruchten zijn en wat in dat allesomvattende grijze gebied valt.

Tenzij ze opengaan, zullen we dat waarschijnlijk nooit doen. Alles wat we weten is dat haar spullen op zijn veranda staan ​​en de meedogenloze beschuldigingen blijven vliegen.

Het was niet altijd zo. Sterker nog, het was een poosje zalig en mooi. Hier is een terugblik op de zangers in gelukkiger tijden ...

1. Miranda Lambert en Blake Shelton trouwfoto

Miranda Lambert en Blake Shelton trouwfotoMiranda Lambert en Blake Shelton vierden deze week hun derde verjaardag. Hier is een geweldige trouwfoto.

2. Blake Shelton en Miranda Lambert foto

Blake Shelton en Miranda Lambert fotoBlake Shelton en Miranda Lambert zien er prachtig uit in april 2014.

3. Miranda, Blake

Miranda, BlakeMiranda Lambert en Blake Shelton glimlachen bij de première van seizoen 4 van The Voice.

4. Miranda Lambert en Blake Shelton samen

Miranda Lambert en Blake Shelton samenMiranda Lambert en Blake Shelton zijn weer op de klippen gelopen, mogelijk met Sheryl Crow als schuldige.

5. Blake Shelton en Miranda Lambert rode loper

Blake Shelton en Miranda Lambert rode loperBlake en Miranda bij de ACM Awards. Het paar is onlangs het onderwerp geweest van echtscheidingsgeruchten.

6. Miranda en Blake

Miranda en BlakeMiranda Lambert en Blake Shelton glimlachen. Wat een schattig stel.

7. Miranda Lambert, Blake Shelton Afb

Miranda Lambert, Blake Shelton AfbMiranda Lambert en Blake Shelton. Wat een lief stel!

8. Miranda Lambert en Blake Shelton foto

Miranda Lambert en Blake Shelton fotoMiranda Lambert en Blake Shelton poseren voor een lieve foto. Ze rocken.

9. Miranda Lambert en Blake Shelton-foto

Miranda Lambert en Blake Shelton fotoMiranda Lambert en Blake Shelton bij de CMA Awards 2012. Ik moet van ze houden!

10. Trouwjurk Miranda Lambert

Miranda Lambert trouwjurkDe trouwjurk van Miranda Lambert is net zo prachtig als zij. Zij en Blake Shelton vormen zo'n schattig stel!

11. Blake Shelton, Miranda Lambert

Blake Shelton, Miranda LambertBlake Shelton en Miranda Lambert zijn nu getrouwd. Gefeliciteerd jongens!

12. Miranda Lambert en Blake Shelton Afbeelding

Miranda Lambert en Blake Shelton AfbeeldingMiranda Lambert en Blake Shelton samen in 2014. Ze zijn altijd het onderwerp van een of ander gerucht.

13. Shambert-foto

Shambert fotoHoe is dit gebeurd? Hoe zijn Blake Shelton en Miranda Lambert uit elkaar gegaan?!? We zullen het nooit begrijpen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: