Mindy Kaling verbreekt zwangerschapsstilte; Heeft ze haar baby papa genoemd?

Mindy Kaling heeft net groot nieuws laten vallen: ze is een moeder! De actrice en schrijfster gingen naar sociale media om de eerste foto van haar pasgeboren dochter te delen, met een onderschrift van de lieve foto met een simpele hart-emoji. Hoewel Mindy nog geen details over de vader van haar baby heeft onthuld, is ze open geweest over haar zwangerschapsreis en heeft ze alles gedeeld, van haar verlangens (In-N-Out Burger, iemand?) Tot haar zwangerschapsstijl. We kunnen niet wachten om meer foto's van Mindy's kleintje te zien!

Laat de speculatie eindigen en het feest beginnen:

Mindy Kaling is zwanger!

Dit nieuws werd natuurlijk een maand geleden bekend gemaakt, maar de actrice zelf had de gezegende ontwikkeling tot nu toe niet officieel bevestigd.

Mindy Kaling op NBC

Fragmenten uit een Sunday TODAY-interview met Willie Geist, dat op 10 september wordt uitgezonden, werden vanmorgen openbaar gemaakt, waarbij Kaling voor het eerst openlijk sprak over haar toestand.

De 38-jarige zei dat ze erg opgewonden is om moeder te worden, en voegde eraan toe:

Het is zo onbekend voor mij. Ik heb veel controle over veel aspecten van mijn leven, en dit is er een waarbij ik dacht: 'Oké, het ligt niet meer in mijn handen', wat best een leuk gevoel is.'

Kaling heeft geen vaste of serieuze vriend.

Ze heeft de identiteit van de vader van haar baby niet onthuld, hoewel internet vol vragen en nieuwsgierigheid staat.

Zou het eigenlijk Cory Booker kunnen zijn, de senator van New Jersey die Kaling in maart mee uit vroeg voor een date en die een legitieme kanshebber is voor het presidentschap in 2020?

Mindy Kaling glimlacht

Kaling zegt geen woord.

Toen Geist vroeg of ze weet wat voor soort ouder ze zal zijn, reageerde de komische ster op grappige Kaling-manier.

Het is zo gemakkelijk om ouderschap te bekritiseren totdat je een ouder bent, dus een van de leuke dingen van ouder worden is dat ik openlijk ander ouderschap kan bekritiseren omdat ik een kind zal krijgen, grapte ze.

Op een veel serieuzere toon zei de voormalige Office-actrice dat haar overleden moeder, Swati Roysircar, een ongelooflijk voorbeeld was.

Ze kan alleen maar hopen het te volgen.

Mijn moeder was ongelooflijk fel en zo toegewijd aan ons, hield gewoon van ons en wilde echt dat we gelukkig waren, wat we ook deden, zei Kaling.

Mijn carrièrekeuze was niet iets waarmee ze bekend was en daar was ze gewoon zo voorstander van. En als ik dat aan mijn kind kon geven, net die onbevangenheid, zou ik zo blij zijn.

Mindy Kaling in een jurk

In 2015 sprak Kaling met Yahoo! Stijl over ooit kinderen krijgen.

Ze leek extreem ontspannen over de mogelijkheid, terwijl ze er ook heel open voor stond.

'Ik denk dat ik heb besloten dat ik, in tegenstelling tot al het andere in mijn leven, snel en losjes zal zijn over kinderen', zei ze, schijnbaar geen grapje makend en toevoegend:

'Ik ga niet actief plannen, maar als het gebeurt, gebeurt het. Ik ben niet arrogant over met wie ik een kind zou willen hebben.

'Maar wat ik elke ouder vraag die ik echt bewonder, is dat de enige opmerking die ze allemaal hebben, is dat ze wilden dat ze eerder kinderen hadden.'

Dat hebben we nog nooit een ouder horen zeggen.

Maar wat maakt het uit. Jij doet het, Mindy!

En ook: gefeliciteerd!!!!!!