Miley Cyrus blijft foto's van Justin Bieber posten en het is nogal griezelig

Miley Cyrus is weer bezig! De zangeres heeft foto's van Justin Bieber op haar sociale media-accounts geplaatst en het begint een beetje eng te worden. fans speculeren dat ze misschien een romance probeert te beginnen met de Biebs, maar we weten niet zeker of hij dat wil.

Trekt Miley Cyrus een Enkele blanke vrouw op Justin Bieber?

De 'Wrecking Ball'-zangeres lijkt vreemd genoeg geobsedeerd te zijn door de mannelijke versie van zichzelf en heeft foto na foto van hem gedeeld op Instagram.In 2014 benadrukte een gif dat een mashup was van de gezichten van Justin en Miley hoeveel de twee op elkaar lijken, en het lijkt erop dat Miley er nog steeds roze over gekieteld is.

Een snelle blik op Miley's Instagram bewijst dat ze een grote fan is van Photoshop (en wiet, waarschijnlijk gebruikt in combinatie met het fotobewerkingsprogramma), en ze is naar de stad gegaan met meer foto's die suggereren dat zij en Justin in wezen dezelfde persoon zijn.

We weten niet hoe Justin hierover denkt, maar we moeten zeggen dat haar fixatie een beetje raar begint te worden.

1. Het begon allemaal met deze foto met twee gezichten

Het begon allemaal met deze foto met twee gezichtenOp de 22e verjaardag van Justin, een paar weken geleden, plaatste Miley deze foto die de helften van hun gezichten combineerde. Het schrijven van 'Happy Bday J Biebs' in het bijschrift was een schattige, onschuldige verwijzing naar de grap dat ze op elkaar lijken. Haha, we snappen het.

2. Kort daarna kwam deze throwback-foto

Kort daarna kwam deze throwback-fotoMiley moet nostalgisch zijn geweest, want kort na de eerste foto deelde ze deze throwback-foto van zichzelf met de Biebs, zoveel kapsels geleden.

3. Ze zweeg enkele dagen over Justin en sloeg ons toen met deze collage

Ze zweeg enkele dagen over Justin en sloeg ons toen met deze collageDeze fotocollage toont acht verschillende naast elkaar geplaatste foto's van Miley en Justin met een vergelijkbare look in elk. 'MC of JB?' schreef ze in het bijschrift. We beginnen ons af te vragen...

4. Vervolgens kwam deze foto van Miley, die er erg Justin-achtig uitzag

Vervolgens kwam deze foto van Miley, die er erg Justin-achtig uitzagHier zien we de voormalige Hannah Montana-ster in een bruisend zwembad, een doob roken, terwijl ze een kapsel draagt ​​dat erg lijkt op Justins nieuwe gefrituurde platinalokken. In het bijschrift schreef ze opnieuw: 'JB of MC?' bevatte toen de hashtag #milkymilkymilk, die we simpelweg niet kunnen uitleggen.

5. Oh, maar ze was ons aan het voorbereiden op DIT

Oh, maar ze liet ons DIT in de val lokkenMiley deelde toen de reproductie van Justins gezicht door deze artiest, gefotoshopt op het hare. Het is zo'n naadloos werk dat we bijna even dachten dat het Justin was. Ha. Ha.

6. De man in de spiegel

De man in de spiegelDiepe dingen hier. Miley poseert naast een spiegel, maar we zien Justins spiegelbeeld. 'Wanneer zal mijn spiegelbeeld laten zien .... Wie ik vanbinnen ben .....' schreef ze in het bijschrift. Wat probeer je ons te vertellen, Miley?! Bij nader inzien ... maak je er misschien geen zorgen over en neem gewoon nog een hit.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: