Michael Ketterer, finalist van America's Got Talent, gearresteerd wegens huiselijk geweld

Michael Ketterer, finalist van America's Got Talent, is gearresteerd wegens huiselijk geweld. Ketterer wordt beschuldigd van het toebrengen van verwondingen aan zijn vrouw tijdens een ruzie.

Michael Ketterer, een finalist deze week in seizoen 13 van America's Got Talent, werd donderdagmiddag gearresteerd en beschuldigd van huiselijk geweld.

De arrestatie vond plaats slechts een dag nadat Ketterer verloor van goochelaar Shin Lim voor de nieuwste titel in deze langlopende NBC-wedstrijd.

Michaƫl Ketterer

De aspirant-zangeres werd rond 15.45 uur door de politie van Los Angeles in hechtenis genomen. gisteren hebben meerdere verkooppunten bevestigd.

Volgens TMZ werd Ketterer gearresteerd nadat hij ruzie had gekregen met zijn vrouw, Ivey, die naar verluidt een zichtbare rode vlek vertoonde toen de autoriteiten bij hun hotelkamer aankwamen.

Ketterer vertelde de bovengenoemde website dat het allemaal een 'misverstand' was, waarbij hij beweerde dat zijn vrouw de politie had verteld dat ze geen aanklacht wilde indienen.

Ketterer, die werkt als kinderverpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg en woonachtig is in Knoxville, Tennessee, maakte dinsdagavond indruk op de juryleden en het publiek toen hij de emotionele tekst van Ain't No Mountain High Enough zong.'

Hij zei tijdens de finale dat hij het nummer opdroeg aan 'mijn God omdat hij bergen verzette'.

mk momentopname

Voorafgaand aan dit optreden was Ketterer helemaal doorgegaan naar de liverondes nadat Simon Cowell tijdens een eerdere auditie de Golden Buzzer had geraakt.

Hij had ook een belofte gekregen van Garth Brooks (ja, Garth Brooks!) dat de countrylegende een lied voor Ketterer zou schrijven als hij de finale zou halen.

Brooks heeft Ketterer sindsdien uitgenodigd om te zingen tijdens zijn uitverkochte Notre Dame Stadium-concert op 20 oktober.

Het is op dit moment onduidelijk of deze uitnodiging nog steeds geldig is.

Zei Brooks in een Facebook Live-video, nadat hij door Cowell over Ketterer was verteld:

'We gaan je passen met een band. We gaan je voor 85.000 van de liefste mensen plaatsen voor wie je ooit eerder hebt gespeeld, en ze zullen als geen ander voor je trekken.

'Dit wordt goed.'

Michael Ketterer afbeelding

Ketterer was echter een van de weinige America's Got Talent-finalisten die NIET gepland stonden om op te treden met winnaar Lim tijdens America's Got Talent Live in Las Vegas in november.

Bevestigd om op te treden zijn Courtney Hadwin, Brian King Joseph, Vicki Barbolak, Duo Transcend en Samuel J. Comroe.

Persoonlijk waren de 41-jarige zanger en Ivey middelbare schoolliefjes die ervoor kozen om adoptie na te streven toen hun dochter, Sophie, zes jaar oud was en om broers vroeg.

Het echtpaar adopteerde vervolgens vijf jongens uit pleeggezinnen, te beginnen met de broers Jared, Chase en Jeriah.

Toen kwam Sean, die op een gegeven moment echt dakloos was; en dan Rodrigo, een negenjarige die lijdt aan hersenverlamming.

michael ketterer met tyra

Ketterer beƫindigde zijn sterke America's Got Talent-run door op de vijfde plaats te eindigen.

Nog geen bericht van iemand die bij de show of NBC betrokken is.

Op het moment van schrijven is Michael vrij op borgtocht van $ 50.000.

We zullen dit verhaal updaten wanneer of als er meer nieuws komt.