Melania Trump draagt ​​'I Really Don't Care, Do U?' Jasje... WTF?!?!

Welkom bij mijn samenvatting van de Melania Trump 'I Really Don't Care, Do U?' jas schandaal! WTF inderdaad - wat dacht ze toen ze dat jasje droeg met die boodschap op de achterkant? Het is een totale head-scratcher, en ik wil heel graag weten wat er door haar hoofd ging toen ze die keuze maakte. We kunnen speculeren wat we willen, maar we zullen misschien nooit het echte verhaal achter het nu beruchte jack kennen. Was het een berekende zet die bedoeld was om af te leiden van de negatieve berichtgeving in de media over het immigratiebeleid van haar man? Of was het een echte fashion faux pas? Hoe dan ook, het zijn fascinerende dingen en ik ben opgewonden om het met jullie allemaal te bespreken!

Leven we niet in de echte wereld, maar in een hardhandige politieke cartoon? Omdat het er zo uitziet.

Melania Trump ging op bezoek bij een van de interneringsfaciliteiten voor kinderen die de administratie van haar man gebruikt om immigrantenouders gescheiden te houden van hun ouders.Maar sommige mensen hebben het gevoel dat het haar niets kon schelen. Ze denken dat omdat ze een jas droeg waarin ze in massieve brieven verklaarde dat het haar niets kon schelen.

Melania Trump - Echt niet

Toen Melania Trump landde in McAllen, Texas, droeg ze dit olijfgroene bomberjack niet.

Vervolgens bezocht ze een van de voorzieningen langs de Amerikaans-Mexicaanse grens waar meerdere immigrantenkinderen zijn vastgehouden door het scheidingsbeleid van de Trump-regering.

Toen de First Lady op Andrews Air Force Base aan boord van haar vliegtuig stapte, droeg ze deze jas.

Op de achterkant stond in massieve vetgedrukte witte letters die geen enkele camera zou kunnen missen, een duidelijke boodschap:

'Het kan me echt niets schelen. Doe jij?'

Ik echt niet

(Hier is een duidelijkere blik op de woorden van de jas - het is niet ongebruikelijk op Instagram-modellen)

Dit is ... positief surrealistisch.

Kijk, hoewel een Instagram-model om wat voor reden dan ook kan pronken met een pittig jasje, is de context van het bezoek van de First Lady dat niet.

Ze was op bezoek in een interneringskamp waar kinderen worden vastgehouden die volgens het beleid van haar man van hun ouders zijn gescheiden, aangezien ze allemaal worden vastgehouden.

Terwijl sommige van de gedetineerden onrechtmatig de grens overstaken (een federaal misdrijf, vergelijkbaar met het gebruik van de Amerikaanse vlag in advertenties) en anderen arriveerden om asiel aan te vragen, wat legaal is, was het humanitaire probleem dat kinderen in kooien werden vastgehouden.

Ja, kooien. Terwijl ICE contact opnam met nieuwsuitzendingen om hen te laten weten dat ze bezwaar hadden tegen de karakterisering van de omheinde omheiningen waarin onschuldige kinderen werden vastgehouden als 'kooien', gaf zelfs ICE toe dat het niet onnauwkeurig was.

Terwijl ze in de faciliteit was, vroeg Melania: 'Hoe kan ik helpen om deze kinderen zo snel mogelijk te herenigen met hun families?'

Alleen haar man, of het congres, kan dat nu laten gebeuren.

Melania Trump ondertekent een Amerikaanse vlag

(Ja, ze ondertekende een zelfgemaakte vlag terwijl ze daar was. Natuurlijk)

Dus ... het is absoluut surrealistisch dat ze dit jasje zou dragen - dat ze met name aantrok toen ze wegging, waar camera's haar zeker zouden vangen, zoals ze altijd wordt gefotografeerd terwijl ze aan boord van vliegtuigen staat - na dit bezoek.

De First Lady gebruikt haar kledingkeuzes al jaren om op foto's te spreken, daterend uit de roze strik na Trump's 'grab' em by the p-sy'-controverse.

Is dit een signaal aan de pers en de wereld dat ze niets geeft om de benarde situatie van duizenden onschuldige kinderen die bang zijn en opgesloten zitten?

Eigenlijk... denken we van niet.

Boze Melania Trump

Verschillende analisten hebben zich uitgesproken.

Begrijp ons niet verkeerd, iedereen is verbijsterd. Maar velen vermoeden dat deze wild onsubtiele boodschap niet gericht was aan de kinderen of zelfs maar aan de nieuwsmedia.

Er wordt aangenomen dat Melania dit jasje - of misschien de controverse die het veroorzaakte - bedoelde als een boodschap voor haar man, Donald Trump.

Er is niets aan dit verhaal dat niet bizar is, maar er is ook niets aan de familie Trump dat niet vreemd en verontrustend is.

Probeert ze Trump er (op de een of andere manier) slechter uit te laten zien, terwijl ze er plausibel over blijft ontkennen?

Naar haar motieven kunnen we alleen maar gissen.

Maar Melania staat erom bekend uiterst weloverwogen te zijn met al haar mode-keuzes. Het tart elke overtuiging dat dit een uitzondering was.

Vooral als dat zou betekenen dat ze toevallig dit jasje pakte om te dragen nadat ze tijd in Texas had doorgebracht ... op de zomerzonnewende.

(We hebben het nagekeken, en vandaag werd het in de jaren tachtig in McAllen, Texas ... dat is geen jassenweer)

Melania Trump poesje-Bow overhemd

Stephanie Grisham, de woordvoerder van Melania, wees vragen af.

'Het is een jas,' beweerde ze, alsof dat het einde van het gesprek zou moeten zijn.

'Er was geen verborgen boodschap', benadrukt Grisham.

'Na het belangrijke bezoek van vandaag aan Texas', zei Grisham naar verluidt. 'Ik hoop dat dit niet is waar de media zich op gaan richten.'

We weten niet zeker hoe het zit met Melania's foto-op om een ​​gebouw te bezoeken waar de administratie van haar man kinderen bewaart, het middelpunt van het gesprek zou moeten zijn.

Maar Melania gooide alles uit het raam toen ze de wereld vertelde dat het haar niets kan schelen.