Meghan Markle's High School Yearbook-foto doet de geest van internet smelten

Het internet gaat wild over een onlangs opgegraven foto van Meghan Markle uit haar jaarboek van de middelbare school. De nu hertogin van Sussex ziet er onherkenbaar uit op de foto, waarop ze een donkerbruine pruik en zware eyeliner laat zien wiegen.

In 2017 dook de foto van Meghan Markle's collegejaarboek online op en overal op sociale media ontploften de hoofden van shock en verwarring.

Het is duidelijk dat de scherpste koppen van het internet het erover eens waren, de koninklijke familie is geïnfiltreerd door de ondoden en de hertogin van Sussex is een soort vampierachtig wezen.

Hoe kun je anders verklaren dat de 38-jarige Meghan eruitziet alsof ze geen dag ouder is geworden sinds ze begin twintig was?

Nou, als Underclass Northwestern Meg je versteld deed staan, bereid je dan voor om alles wat je dacht te weten over het menselijke verouderingsproces te laten ondermijnen door de aanblik van High School Christmas Formal Meg.

De onderstaande foto toont Meghan op een schoolevenement met haar eerste vriendje... toen ze 16 was.

Ondanks de schijn van het tegendeel, is Meg uit 2019 niet in deze afbeelding gefotoshopt.

'De 16-jarige Meghan Markle poseerde met haar eerste vriendje Luis Segura tijdens een kerstbal op de middelbare school in 1997', stond er bij de foto op de Insagram-pagina die de foto vond.

We voelen de behoefte om hier een beetje perspectief te bieden, vooral in het belang van onze jongere lezers.

Deze foto is gemaakt in 1997.

Bill Clinton was in functie; Chumbawumba en Hanson stonden bovenaan de hitlijsten en er werd een filmpje genoemd Titanic had tieners over de hele wereld bezwijmen bij de aanblik van een jonge Leonardo DiCaprio.

Was Meghan een van die tieners?

De hertogin van Sussex

We weten het niet, maar wij doen weet dat hoewel de wereld tegenwoordig een heel, heel andere plek is, ze er precies hetzelfde uitziet als toen!

Natuurlijk, zoals verschillende commentatoren op de foto hebben opgemerkt, spelen hier twee verschillende factoren een rol.

Ja, Meghan ziet er tegenwoordig erg jong uit voor haar leeftijd, maar ze zag er ook volwassen en verfijnd uit tot ver na haar leeftijd toen ze 16 was.

'Hoe zie je er zo elegant uit op 16-jarige leeftijd, zoals wtf', schreef een commentator.

Meghan Markle, de hertogin

En volgens degenen die haar in die tijd het beste kenden, kwamen Meg's acties overeen met haar beschaafde uiterlijk.

'Ze was ook een zeer ongewoon medelevend persoon en ontwikkelde dat mededogen vrij vroeg in haar leven', vertelde Maria Pollia, de voormalige theologieleraar van Meghan, onlangs aan CNN.

Pollia dacht ook na over Megs passie voor sociale rechtvaardigheid.

'Dit is iets waarvan ik denk dat het haar, haar vreugde en haar hart echt voedt', zei ze.

Meghan Markle en prins Harry krijgen zin

'En ik vind het geweldig om te weten dat ze nog steeds die persoon is en dat ze nu met haar plaats in de wereld in staat zal zijn om dat op nog grotere schaal te doen.'

De kans dat een tiener uit LA lid wordt van de Britse koninklijke familie is ongeveer even groot als het winnen van de loterij terwijl hij tegelijkertijd door de bliksem wordt getroffen.

Misschien is dat een van de redenen waarom Meg vastbesloten is haar hervonden invloed te gebruiken om de wereld te veranderen.

Meghan en Harry's recente reis naar Zuid-Afrika vestigde de aandacht van de wereld op het worstelende land, en insiders zeggen dat dit nog maar het begin is van de humanitaire inspanningen van het paar.

We denken dat Meghan's gezicht niet het enige is dat niet is veranderd - al die jaren later is ze nog steeds bereid om hard te werken en risico's te nemen om verandering teweeg te brengen voor mensen in nood.