Meghan Markle: geheime Instagram onthult wild leven vóór Harry!

Hallo vrienden! Het is tijd om een ​​kijkje te nemen in het wilde leven van Meghan Markle voordat ze Harry's vrouw werd! Zoals we allemaal weten, was Meghan, voordat ze koninklijk werd, een actrice in de populaire tv-show Suits. Maar wist je dat Meghan ook een geheim Instagram-account had? Dit account onthult een veel wildere kant van Meghan dan we ooit zagen op Suits! Van feestfoto's tot gedurfde mode-keuzes, het is duidelijk dat Meghan weet hoe ze plezier moet hebben. Dus, als je klaar bent om de wilde kant van Meghan Markle te bekijken, lees dan verder!

Zeg, heeft iemand daar toevallig dat twee uur durende Meghan Markle-interview met Oprah Winfrey gisteravond gezien?

Waarin ze megatonbommen liet vallen op de koninklijke familie waarvan ze zegt dat ze haar - of haar kind - nooit heeft teruggekregen?Toen ze insinueerde dat de koninklijke familie Archie zou mijden vanwege zijn ras en andere vernietigende beschuldigingen?

De kans is groot dat je er in ieder geval van hebt gehoord, en je bent niet de enige. Meg is tegenwoordig niet voor niets het gesprek van het internet.

Tegenwoordig is de 39-jarige een van de beroemdste vrouwen ter wereld - een begrip over de hele wereld.

Maar het is nog niet zo lang geleden dat de hertogin van Sussex een actrice was in een basis juridisch televisiedrama.

Meghan wilde graag het volgende niveau van roem en invloed bereiken en had een Instagram-account met een aanzienlijke aanhang.

In overeenstemming met koninklijke fatsoensnormen verwijderde ze de pagina voordat haar relatie met prins Harry openbaar werd.

Maar niets op internet verdwijnt ooit echt, en enkele van Meg's meest memorabele berichten zijn onlangs weer opgedoken.

Zal de hertogin weer posten wat ze maar wil, gezien het feit dat ze gisteravond duidelijk haar onafhankelijkheid heeft beweerd?

We zullen moeten afwachten, maar hier is een blik op enkele oudere klassiekers waar fans dol op zullen zijn.

1. En in bed

En In BedMeghan heeft nooit iets vreselijk pittigs op haar IG gepost. Toch zou haar koninklijke schoonfamilie waarschijnlijk niet blij zijn om te horen dat ze deze slaapkamer-selfie deelde met haar 3 miljoen volgers.

2. Roadbieren

Weg bierenTijdens haar ambtsperiode bij Suits was Meg ook de eigenaar van een lifestyleblog genaamd The Tig. Wat betekende dat haar vrije tijd werd besteed aan het leiden van het goede leven en het meenemen van haar volgers op de reis.

3. Een zwoele selfie

Een zwoele selfieMeg wist zeker hoe ze uiterlijk moest bedienen in haar acteerdagen. We weten zeker dat ze dat nog steeds doet, maar haar dagen van het posten van selfies voor openbare consumptie zijn helaas ten einde.

4. Weer naar bed

Weer naar bedNogmaals, niets vreselijks aan deze foto. Maar we zijn er zeker van dat de koningin en haar gezelschap er bezwaar tegen zouden hebben als een koninklijke persoon een selfie in bed zou plaatsen.

5. Proost op Meg

Proost op MegMeg leek enorm te genieten van haar leven vóór de royalty's. Natuurlijk weten we zeker dat ze tegenwoordig ook behoorlijk verdomd gelukkig is.

6. Goed in bed

Goed in bedRaak niet te opgewonden. Dit is slechts een foto die Meg plaatste van een suggestieve verpakking voor een pyjama.

7. De vuile spiegel

De vuile spiegelMeghan werd van tijd tot tijd kunstzinnig met haar selfies. We hopen dat ze het nog steeds leuk vindt om foto's te maken, ook al deelt ze ze niet langer openbaar.

8. Altijd een bruidsmeisje

Altijd een bruidsmeisjeZiet er erg koninklijk uit in haar pre-royalty dagen! Hier is Meg die dienst doet als bruidsmeisje op de bruiloft van een vriend.

9. Van dichtbij en persoonlijk

Van dichtbij en persoonlijkMeghan genoot van een goede close-up, zelfs als ze niet aan het filmen was. We weten zeker dat haar volgers het ook op prijs stelden.

10. Met Patrick Adams

Met Patrick AdamsDeze foto van Meg and Suits co-ster Patrick Adams verscheen op zijn Instagram-pagina in 2017. Adams verwijderde het snel nadat er een terugslag was ontstaan.

11. Pittig op de set

Pittig op de setVolgens de meeste normen een vrij tamme foto. Maar deze publiciteit - die Meghan ook deelde op haar IG - trok VEEL aandacht nadat Meg en Harry begonnen te daten.

12. Lensflare

Lens flareNog een kunstzinnige selfie van Meghan. Gezien de lensflare nemen we aan dat J.J. Abrams maakte deze foto.

13. Met Trevor Engelson

Met Trevor EngelsonZoals je waarschijnlijk weet, was Meg ook een keer getrouwd voordat ze Harry ontmoette. Met zij is met ex-man Trevor Engelson.

14. En op de set

En op de setIn tegenstelling tot de meeste royals, heeft Meg het grootste deel van haar leven de kost moeten verdienen. Hier is ze op de set van Suits.

15. Dubbel vuistneuken

Dubbel VuistneukenMeg leek echt van haar vakantie te genieten. Hier drinkt ze twee glazen wijn terwijl ze de wereld rondtoert.

16. Exotische slokjes

Exotische slokjesMeghan geniet van een cocktail tijdens weer een ander internationaal uitstapje. Hoe komt het dat haar leven zo cool was VOORDAT ze koninklijk werd?!

17. Bessen Grappig

Berry grappigZe krijgt het tegenwoordig misschien niet altijd te zien, maar Meg staat bekend om haar gevoel voor humor. We weten zeker dat ze nog steeds goed is voor een lach achter gesloten deuren.

18. Naar de honden gaan

Naar de honden gaanZelfs toekomstige hertoginnen staan ​​niet boven het gebruik van Snapchat-filters. Hier is Meg op haar meest basale manier.

19. Weer in bed

Weer in bedHier is er nog een van Meg in bed. Hoewel het deze keer lijkt alsof Meg aan het filmen is voor Suits, en niet thuis aan het luieren is

20. Reizen met vrienden

Reizen met vriendenMeghan deed in haar enige dagen een serieuze jetset. Hier is ze op vakantie met een paar vrienden.

21. Meghan heeft een neus

Meghan heeft een NoshVolgens alle accounts geniet Meg nog steeds van een goede maaltijd. Hier graaft ze zich in tijdens haar reizen.

22. Achter de schermen

Achter de schermenEen kunstzinnig shot van Meghan achter de schermen bij Suits. De vrouw heeft zeker werk verzet.

23. Beagle-drama

Beagle-dramaHet zijn tegenwoordig paarden en Corgi's voor Meg. Maar lang geleden leefde ze dat basale beagle-leven.

24. Het hotelleven

Het hotellevenMeghan bracht voorafgaand aan haar nieuwe leven veel tijd door in hotels. We weten zeker dat ze nog steeds veel zal reizen als baby Archie groot is.

25. Meg en een mysterieuze man

Meg en een mysterieuze manNatuurlijk was Trevor niet de enige man in het leven van Meg vóór Harry. Hier geniet de toekomstige hertogin van het gezelschap van een onbekende mannelijke metgezel.

26. UPDATE: een nieuw hoofdstuk

UPDATE: Een nieuw hoofdstukMeghan's dagen van poseren met willekeurige kerels zijn misschien voorbij, maar tegenwoordig schandaliseert ze de koninklijke familie meer dan ooit!

27. Geef Canada de schuld

Geef Canada de schuldHet begon allemaal met de beslissing van Meg en Harry om de traditionele kerstviering in Buckingham Palace over te slaan om zes weken in Canada door te brengen.

28. Een stille kerst

Een stille kerstDaar brachten ze tijd door met Meghan's moeder, Doria Ragland, en vierden ze de eerste kerst van baby Archie, weg van de drukte van het koninklijke leven.

29. Bom

BomHet leek allemaal onschuldig genoeg, maar kort na hun terugkeer in het VK verbaasden de Sussexen de wereld met het nieuws dat ze van plan waren af ​​te treden als 'senior leden van de koninklijke familie'.

30. De boot schommelen

Het schommelen van de bootHet is onduidelijk wat dit precies betekent voor hun toekomstige relatie met de rest van de familie, maar het paar is van plan om zichzelf financieel te onderhouden en hun tijd te verdelen tussen het VK en Noord-Amerika.

31. God redt de koningin

God redt de koninginInsiders zeggen dat koningin Elizabeth woedend is over deze beslissing en zich blind voelde door de aankondiging van de Sussex.

32. Het werk doen

Het werk doenMaar voorlopig wijden Harry en Meghan zich in ieder geval nog steeds aan hun filantropische werk, wat het vrij moeilijk maakt om van streek te raken over een beslissing die ze nemen over hun persoonlijke leven.

33. UPDATE #2: Leven na royalty!

UPDATE #2: Leven na Royalty!Hier krijgen we een glimp van de menselijke kant van Meghan. Het lijkt erop dat ze geen spijt heeft van haar beslissing om af te treden als senior lid van de koninklijke familie.

34. Meghan wordt medisch

Meghan wordt medischDeze foto is genomen weken voordat de uitbraak van het coronavirus de krantenkoppen haalde. Het is duidelijk dat Meghan het harde werk en de lange uren van medisch personeel al lang waardeert.

35. Meghan in Afrika

Meghan in AfrikaMeghan en Harry begonnen hun humanitaire reizen lang voordat ze aftreden. Op deze recent geposte foto is Meghan te zien terwijl hij een Afrikaans schoolgebouw verkent.

36. Een geweldige tijd

Een walgelijke tijdMeghan en Harry begroeten fans in Wales. Velen interpreteerden deze foto als een grap tegen de koningin, omdat deze werd gepost kort nadat een in Wales gerichte aflevering van The Crown oude kritiek op de koninklijke familie naar boven haalde.

Wacht! Er is meer Meghan Markle: geheime Instagram onthult wild leven voor Harry!! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: