Meghan Markle-Prince Harry Wedding: de jurk! De gasten! De foto's!

Hallo allemaal en welkom terug op mijn kanaal! Vandaag zal ik het hebben over het koninklijk huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle. Ik bespreek de jurk, de gasten en de foto's! Zoals altijd, like, reageer en abonneer!

Nou, het is officieel, mensen!

Prins Harry en Meghan Markle zijn getrouwd, en de eerste Pakken actrice is nu lid van de koninklijke familie.

In de meeste opzichten leek de ceremonie op eerdere koninklijke huwelijken.

Maar op verschillende belangrijke manieren hebben Harry en Meghan het hun eigen gemaakt.

Meghan droeg een verrassend eenvoudige jurk van Givenchy met handgeborduurde ontwerpen van bloemen uit elk land van het Gemenebest.

Harry was uitgedost in vol militair ornaat.

Beide partijen waren openlijk halsoverkop met elkaar en toonden emoties die we niet gewend zijn van het koningshuis.

Hier is een volledige lijst van de modeverklaringen en andere hoogtepunten van de grote dag van Harry en Meghan:

1. Het koninklijk paar

Het koninklijk paarMeghan arriveerde bij de ceremonie uitgedost in een jurk van Givenchy die een speciale symbolische betekenis had in verband met de benoeming van prins Harry tot jeugdambassadeur van het Gemenebest.

2. Een speciaal eerbetoon

Een speciaal eerbetoonMeghan's vijf meter lange sluier bevatte met de hand geborduurde ontwerpen die bloemen uit elk land van het Gemenebest voorstelden.

3. De tiara

De tiaraZoals verwacht bracht Meghan ook hulde aan de koninklijke vrouwen die haar voorgingen. De tiara die Meghan droeg, werd geleverd door Harry's grootmoeder, koningin Elizabeth II.

4. Een beetje geschiedenis

Een beetje geschiedenisDe diamanten bandeau van de tiara is gemaakt in 1932. De broche in het midden is gemaakt in 1893

5. Wakker huwelijk

Wakker huwelijkDe ceremonie weerspiegelde op verschillende manieren het sociale geweten van Harry en Meghan. Meghan maakte een feministisch statement door alleen door het gangpad te lopen en haar jurk werd ontworpen door Clare Waight Keller, de eerste vrouwelijke artistiek directeur van Givenchy.

6. Het boeket

Er zit ook een stukje geschiedenis verborgen in het boeket van Meghan. Elke vorige koninklijke bruid die teruggaat tot koningin Victoria, plantte een beetje mirte uit hun eigen boeket voor gebruik in toekomstige ceremonies.

7. Net als Meghan!

Net als Meghan!Een insider zegt dat het boeket in een zachte, etherische, ontspannen stijl was gearrangeerd en geurige zoete erwten, lelietje-van-dalen, astilbe, jasmijn en astrantia bevatte, naast die historische takjes mirte.

8. Harry was er ook!

Harry was er ook!De dag was misschien grotendeels van Meghan, maar Harry maakte ook een gedenkwaardige indruk.

9. Blues en Royals

Blues en RoyalsHarry was uitgedost in een Blues and Royals militair uniform, dat hij van de koningin mocht dragen.

10. Daadwerkelijke emotie!

Echte emotie!Veel waarnemers van de koninklijke bruiloft merkten op dat Harry demonstratiever was in zijn emoties dan eerdere koninklijke bruidegoms. Hij zei zelfs meer dan eens 'I love you' tegen Meghan.

11. Een koninklijke getuige

Een koninklijke getuigeHarry's getuige - zijn broer, prins William - droeg ook zijn Blues and Royals militair uniform.

12. Kate's hoed!

KateUiteraard zag Kate Middleton er ook op haar best uit tijdens de ceremonie. Fashionista's zoemen al over haar gedenkwaardige hoed.

13. Doria arriveert

Doria arriveertOok de moeder van Meghan, Doria Ragland, maakte veel indruk. We denken dat het veilig is om te zeggen dat ze vandaag nogal wat fans heeft verdiend.

14. Prinses Charlotte aanwezig!

Prinses Charlotte aanwezig!Zoals verwacht stal prinses Charlotte meer dan eens de show. De 3-jarige is al een koninklijk natuurtalent.

15. Zwangere Pippa!

Zwangere Pippa!Ondanks geruchten dat ze was afgesnauwd, was Pippa Middleton ook aanwezig bij de bruiloft. Kate's zus is momenteel zwanger van haar eerste kind.

16. Het zijn de Clooneys!

HetGeorge en Amal Clooney waren aanwezig voor de grote dag van Harry en Meghan. De Clooneys zijn niet gewend om in de schaduw te staan, maar we vermoeden dat ze het vandaag goed vonden.

17. Oprah!

Oprah!Je krijgt een ring! Je krijgt een ring! Oké, dus Oprah was eigenlijk meer ingetogen dan normaal, maar ze trekt nog steeds de aandacht overal waar ze gaat.

18. Chique en Becks!

Chique en Becks!Posh en Becks waren in Windsor Castle om Harry en Meghan geloften te zien uitwisselen. Het is een verdienste van Harry en Meghan dat ze erin geslaagd zijn om zoveel A-listers te verslaan!

19. Serena Williams en Alexis Ohanian!

Serena Williams en Alexis Ohanian!Serena Williams en echtgenoot Alexis Ohanian waren aanwezig op de grote dag van Harry en Meghan. Alexis is mede-oprichter van Reddit. Serena behoeft geen introductie.

20. Joss in huis!

Jos in huis!Zanger Joss Stone was ook aanwezig. Haar uiterlijk trok meteen de aandacht van kijkers die thuis naar de ceremonie keken.

21. Wat nu?

WatHet paar zal opnieuw verschijnen voor een lunchreceptie en dan weer voor het diner rond 19.00 uur Londense tijd. Ze dragen formele galakleding en volgen het koninklijk protocol. Meghan wil daar misschien aan wennen, want ze is nu...

22. De hertogin van Sussex!

De hertogin van Sussex!Meghan zal nu formeel bekend staan ​​als Hare Koninklijke Hoogheid, de hertogin van Sussex. Het is nog lang niet de hoofdrol in een standaard juridisch kabeldrama! Proficiat aan zowel Meghan als Harry!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: