Meghan en Jim Edmonds: het is voorbij! Temidden van geruchten dat hij vals speelde met de oppas!

Het is voorbij voor Meghan en Jim Edmonds! Het stel heeft ermee opgehouden te midden van geruchten dat hij vals speelde met de oppas.

Het is allemaal voorbij voor Meghan King Edmonds en Jim Edmonds.

Op basis van wat we hebben gehoord over de Real Housewives of Orange County-aluin en deze voormalige Major League Baseball-outfielder, komt dit nieuws niet als een schok.Maar de omstandigheden rond de echtscheidingsaanvraag?

De spreekwoordelijke druppel die schijnbaar de vakbond de rug toekeerde?

Het is veilig om te zeggen dat dit een beetje verbluffend is.

Waar liep het huwelijk mis? Wat zeggen mensen over Jim en zijn penis?

Scroll naar beneden om erachter te komen!

1. Laten we beginnen met enkele basisprincipes

LaatHet stel trouwde in oktober 2014. Ze delen de 2-jarige dochter Aspen en de 16 maanden oude tweelingjongens, Hayes en Hart.

2. Is de relatie altijd soepel geweest?

Is de relatie altijd soepel geweest?Echt niet. Afgelopen juni gaven Meghan en Jim allebei commentaar op het gerucht dat de laatste zijn vrouw had bedrogen met een honkbalgroep waar hij jaren geleden mee naar bed was gegaan...

3. Wat maakte deze bewering zo vernietigend?

Wat maakte deze beschuldiging zo vernietigend?Jim stapte naar verluidt uit bij Meghan toen ze zwanger was van hun tweeling... en de vrouw met wie hij sliep - iemand die Jenn heette - zegt zelfs dat Jim haar een VIDEO stuurde van ZICHZELF MASTURBEREN OP DE DAG VAN MEGHAN BEvallen.

4. En Jim heeft het toegegeven!

En Jim heeft het toegegeven!Soort van. Hij heeft niet toegegeven ontrouw te zijn geweest, maar hij reageerde wel als volgt op deze beschuldiging van juni 2019: Helaas had ik een beoordelingsfout. Ik had een ongepast gesprek met deze persoon. Op geen enkel moment was er enige vorm van relatie of fysiek contact. Absoluut geen. Dit is iemand die probeert te profiteren van mijn naam. Ik weet dat ze dit in het verleden anderen heeft aangedaan.'

5. En toen concludeerde hij:

En toen concludeerde hij:'Het is duidelijk dat ik een heel slechte beslissing heb genomen om mezelf en mijn familie bloot te stellen aan dit soort mensen. Hiervoor heb ik echt spijt en heb ik mijn vrouw om vergiffenis gevraagd.'

6. Heeft Meghan gereageerd op dit gerucht?

Heeft Meghan gereageerd op dit gerucht?Oh ja. Ze had een TON te zeggen. 'Ik belde Jimmy en hij bekende me dat hij in de loop van enkele maanden onzedelijke foto's met deze vrouw had uitgewisseld en dat er nooit een fysieke relatie heeft bestaan', zei ze deze zomer en voegde eraan toe: 'Hij betaalde haar om mij te beschermen, dus ik' Ik zou er nooit achter komen.'

7. Meghan heeft altijd haar twijfels gehad

Meghan heeft altijd haar twijfels gehad'Geloof ik hem? Ik weet het niet. Omdat ik hem niet meer vertrouw. Lichamelijk of niet, hij had nog steeds een affaire en hij geeft dit aan mij toe', voegde Edmonds er toen aan toe.

8. Weg met Jim!

Weg met Jim!Meghan voegde er destijds aan toe: 'Ik weiger me hierdoor te laten vernederen. Het huwelijk is moeilijk, we hebben onze ups en downs meegemaakt, ik heb er openlijk over gesproken. Voor een relatie zijn er twee nodig, maar er zijn er geen twee nodig om vals te spelen.'

9. En toch... Ze weigerde de hoop op te geven

En toch... Ze weigerde de hoop op te geven'Het is niet eerlijk', voegde Edmonds er deze zomer aan toe. 'Ik snik zo hard dat mijn gezicht prikt van het zout van mijn tranen. Ik ben uitgeput. Mijn arme kinderen krijgen hun toegewijde moeder niet... Uiteindelijk heb ik hoop dat ons huwelijk kan herstellen.'

10. Helaas, het is niet hersteld

Helaas, het is niet hersteldNogal Het tegenovergestelde. Us Weekly bevestigt nu dat Jim op vrijdag 25 oktober de scheiding heeft aangevraagd... de dag na de vijfde huwelijksverjaardag van het vervreemde stel. De bron voegde eraan toe dat het paar ruzie kreeg en dat de politie werd gebeld.

11. Jakkes! Waarom?!?

Jakkes! Waarom?!?Meghan en Jim hebben gevochten, vertelde deze insider aan Ons. Het laatste gevecht begon toen hij naar een recente hockeywedstrijd ging en ze hem begon te ondervragen met wie hij ging.

12. De bom explodeert

De bom explodeertAls vervolg op het oorspronkelijke verhaal schrijft Us Weekly nu dat Jim voorafgaand aan de echtscheidingsaanvraag een affaire had met de oppas.

13. Heilige verschrikkelijkheid!

Heilige verschrikkelijkheid!De oppas is iemand die al jaren voor hen werkt en als familie is, vertelde een bron aan dit tabloid, erop wijzend dat de familie Edmonds vier kindermeisjes en een inwonende au pair heeft. Tijdens de ruzie belde Meghan de politie, maar daar kwam niets van terecht. Jim legde zijn handen niet op haar. De politie hield het op een mondelinge ruzie. Er werden geen arrestaties verricht.

14. Arme Meghan

Arme MeghanSlechts twee dagen voordat Jim de scheiding aanvroeg, vertelde Meghan aan Bravo's The Daily Dish dat het duo elke dag aan hun relatie werkte.

15. Dit is wat ze zei:

Dit is wat ze zei:Ik denk dat het na zo'n vertrouwensbreuk zo moeilijk is om vanaf daar weer op te bouwen, vooral [met] zoveel afleidingen, zoals de gezondheidsproblemen van onze zoon en nog twee andere kleine baby's. Het is dus heel moeilijk om ons als koppel op ons twee├źn te concentreren.

16. Gewoon vreselijk nieuws overal

Gewoon vreselijk nieuws overalIn juli onthulde Edmonds dat haar zoon 'onomkeerbare hersenbeschadiging' heeft en legde uit: 'Hart heeft lichte periventriculaire leukomalacie aan beide kanten van zijn hersenen (namelijk de witte stof), maar meer aan zijn rechterkant... gediagnosticeerd met hersenverlamming.'

17. Wat gaat er nu gebeuren?

Wat gaat er nu gebeuren?We hebben geen update over het feit of er een huwelijkse voorwaarden waren of dat Jim om de voogdij over een van de kinderen vraagt.

18. Dit is het einde van deze familie

Dit is het einde van deze familieJim is een vader van zeven kinderen, was eerder twee keer getrouwd voordat hij en Meghan in het huwelijksbootje stapten. Deze unie betekende de tweede scheiding voor de Bravo-aluin, die het netwerk in 2017 verliet.

19. We wensen iedereen het beste

We wensen iedereen het besteNou ja, misschien niet Jim. Hij lijkt te zuigen. Maar met zoveel jonge kinderen die erbij betrokken zijn, willen we dat de zaken in de toekomst zo minnelijk en zo volwassen mogelijk worden afgehandeld.

20. UPDATE: de oppas spreekt zich uit!

UPDATE: De oppas spreekt zich uit!Haar naam is naar verluidt Carly Wilson en ze werd op Instagram naar dit gerucht gevraagd en ze schreef: De beschuldigingen zijn volkomen onjuist.'

21. Edmonds spreekt zich ook uit

Edmonds spreekt zich ook uitDe voormalige honkbalspeler deelde een cryptische quote op zijn Instagram Story nadat dit verhaal viraal ging, zoals je hierboven kunt zien: Niemand kan een grotere driftbui veroorzaken dan een narcist wiens [sic] de controle over de geest van iemand anders verliest.'

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: