Matt Roloff en Caryn Chandler delen speciale foto, Spark Engagement Chatter

Toen Matt Roloff naar Instagram ging om een ​​speciale foto van hemzelf en zijn vriendin Caryn Chandler te delen, speculeerden fans al snel dat er een verloving in het verschiet lag. In een oogwenk ziet Roloff lief naar Chandler staren terwijl ze teruglacht naar de camera. Het paar ziet er erg verliefd uit, waardoor veel van Roloffs volgers zich afvragen of hij de vraag binnenkort zal stellen. Roloff en Chandler zijn nu al meer dan twee jaar aan het daten en het lijkt alsof ze verliefder zijn dan ooit. Zou Roloff met Kerstmis om de hoek aan een verloving kunnen denken? De tijd zal het leren!

Wanneer is een simpele vakantiefoto niet echt een simpele vakantiefoto?

Als jij en je partner er zo dichtbij en knuffelig uitzien en je bent al meer dan een jaar samen en mensen denken dat je deze foto hebt gedeeld als een hint dat er binnenkort een verloving op komst is.Matt Roloff weet waar we het over hebben.

De Little People, Big World-ster publiceerde op 17 december 2018 een prachtige momentopname van zichzelf en vriendin Caryn Chandler op Instagram – en bedoelde er misschien heel weinig mee.

Toch heeft het beeld mensen aan het praten.

Scroll naar beneden om het zelf te zien en om te zien wat deze mensen zeggen:

1. Wacht, hintte Matt naar een verloving?

Wacht, hintte Matt naar een verloving?Nee, hij schreef dit gewoon als onderschrift bij de afbeelding in kwestie: 'Caryn en ik hebben gisteravond een paar vrienden ontmoet in het centrum van Portland voor het avondeten en om over het plein te lopen en naar de stadsboom te kijken. Het is altijd leuk om in deze tijd van het jaar een pak te pakken en lekker warm te worden -- maar dan hoor ik dat het 70 graden is in AZ ... en ik denk ... dat is ook kool. :)). Ik wil daar naar toe.'

2. Maar Peeps gaan speculeren

Maar Peeps gaan speculerenHet commentaargedeelte was meestal vol goede moed en een paar vragen over de toekomst van Matt en Caryn.

3. Hoera voor jullie twee!

Yay voor jullie twee!

4. Doe er een ring om, kerel!

Doe er een ring om, kerel!

5. Wat een stud-muffin!

Wat een Stud Muffin!

6. Hoe serieus is deze romance?

Hoe serieus is deze romanceHEEL. Zoals je hier kunt zien, heeft Caryn de familie van Matt ontmoet, met wie ze naar verluidt goed overweg kan.

7. Er is ook dat hele huis in Arizona

DaarCaryn en Matt hebben onlangs een huis in Arizona gekocht, vandaar Matt's verwijzing ernaar in het bijschrift ervoor. Ze wonen daar samen gedurende verschillende periodes van het jaar.

8. Waarom maken sommige critici bezwaar tegen de relatie?

Waarom maken sommige critici bezwaar tegen de relatie?Omdat Caryn jarenlang werkte als manager van Roloff Farms. Ze kent Matt's ex-vrouw, Amy, daarom goed en ze kende haar goed voordat ze samenkwam met Matt. Onhandig, toch?

9. Verklaart dit waarom sommige mensen denken dat Caryn een moordenaar is?

Verklaart dit waarom sommige mensen denken dat Caryn een moordenaar is?Helemaal niet. Maar sommige mensen denken dit echt.

10. Matt is erg geslagen

Matt is erg geslagen'Genieten van wat uitgebreide rust en ontspanning in het zonnige Arizona met deze geweldige vrouw!!' schreef hij eerder dit najaar als onderschrift bij een andere momentopname van het tweetal. 'We zijn nog steeds aan het werk om ons te vestigen in ons nieuwe vakantiehuis en om alle leuke mensen in de buurt te ontmoeten.. Veel foto's maken om in de toekomst te delen.. zo blij dat we Caryn zover hebben gekregen om insta te gaan gebruiken. Nu gebruikt ze het meer dan ik LOL. Wat een lieverd is ze.. @carynhandler1'

11. Roloff en Chandler

Roloff en ChandlerMatt Roloff ziet er behoorlijk tevreden uit op deze foto met Caryn Chandler, nietwaar? De foto werd in augustus 2018 op Instagram gedeeld.

12. Maak je trouwens geen zorgen over Amy

MaffiabaasOp basis van de romantische foto die ze onlangs deelde (hierboven), denken sommige fans dat zij en Chris Marek op het punt staan ​​zich te verloven.

13. Iedereen hier is gelukkig

Iedereen hier is gelukkigAmy met Chris en, zoals je ziet, Matt met Caryn. We wensen beide koppels het beste en blijven ons gewoon afvragen: wie gaat er het eerst aan de haak?!?

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: