Mary-Kate en Ashley Olsen breken stilte bij Full House reboot, onzeker bij terugkeer

De Olsen-tweeling is terug in de publieke belangstelling en vertelt over de herstart van 'Full House'. In een recent interview bespraken ze de mogelijkheid om terug te keren naar de show en waarom ze een pauze namen van acteren. Het is meer dan twee decennia geleden dat Mary-Kate en Ashley Olsen onze schermen sierden als Michelle Tanner in 'Full House'. En hoewel ze sindsdien allebei een succesvolle carrière hebben gehad, zijn ze grotendeels buiten de schijnwerpers gebleven. Maar nu, met een herstart van 'Full House' in de maak, doorbreken de tweelingen hun stilte en vertellen ze over hun mogelijke terugkeer naar de show. In een recent interview met People zei Mary-Kate dat zij en Ashley 'open' staan ​​voor een herstart. Ze zei echter ook dat ze nog geen beslissingen hebben genomen en het nog steeds 'uitzoeken'. Ashley herhaalde de gevoelens van haar zus en zei dat ze de dingen 'stap voor stap' aanpakken. Ze zei ook dat ze goede herinneringen heeft aan het werken aan 'Full House' en ervoor openstaat om die herinneringen opnieuw op te halen door bij de herstart te verschijnen. Tot nu toe zijn er geen beslissingen genomen over het al dan niet verschijnen van Mary-Kate en Ashley in de herstart van 'Full House'. Maar het is duidelijk dat ze allebei openstaan ​​voor het idee en we hopen dat we ze snel weer op onze schermen zullen zien!

Het internet bruist sinds Netflix bevestigde dat de lang geruchten Full House-spin-off, Fuller House, echt aan de gang is.

Nu er berichten naar buiten komen dat Lori Loughlin een plek in Fuller House wil, vragen fans zich af of Mary-Kate en Ashley Olsen zich ook zullen aanmelden.

Maar tot nu toe hielden ze de lippen stijf op elkaar.

Eindelijk de tweeling, die de rol van de schattige Michelle Tanner deelde verbraken hun stilzwijgen over de Full House Reboot .

De sterren, nu 28 jaar oud, weten niet zeker of ze er iets mee te maken willen hebben.

'We zijn er vandaag pas achter gekomen', zei Mary-Kate tegen WWD. 'Ik denk dat we met de makers gaan praten en kijken wat er gebeurt.

Dit doet echter een wenkbrauw fronsen. Ze zijn er pas sinds kort achter gekomen???

John Stamos blafte door de hele show van Jimmy Kimmel dat er een special van een uur in de maak was, evenals een serie van 12 afleveringen.

Stamos zei zelfs dat Cadence Cameron Bure (D.J. Tanner), Andrea Barber (Kimmy Gibbler) en Jodie Sweeting (Stephanie Tanner) zich al hebben aangemeld.

Zelfs als Mary-Kate en Ashley Olsen op Full House nooit tot bloei komen, zijn er andere alumni van de Tanner-familie die zouden kunnen terugkeren:

Ashley zei: Ik kwam Bob [Saget] onlangs tegen en we hadden het er niet eens over. Ik ga [Saget] bellen om zijn perspectief te vragen.'

De tweeling maakte hun debuut op de show toen ze slechts 9 maanden oud waren. Ze hebben zich niet gecommitteerd aan de nieuwe show en ze hebben sinds 2011 niet meer opgetreden.

Niemand lijkt er echter op te vertrouwen dat de Olsens zullen terugkeren.

'Ik weet niets van de tweeling, maar het zou geweldig zijn als een van hen terugkomt... Ik houd mijn adem niet in', vertelde Cameron Bure aan Us Weekly.

'Ik weet niet zeker of ze het gaan doen, maar we hebben er eigenlijk maar één nodig.

Ze zijn zelfs zo onzeker dat schrijvers Michelle Tanner nog niet in de Netflix-sitcom hebben verwerkt.

De originele show had een lange looptijd van acht jaar op ABC en eindigde in mei 1995.

Cameron Bure legde de plot van de nieuwe show uit:

'Het uitgangspunt is dat D.J. - ze was getrouwd, ze is nu weduwe - maar ze heeft twee jongens van 12 en 7. Ze is zwanger van haar derde [en] haar man is overleden, net als de originele show - de moeder is overleden.'

Ze voegde eraan toe: 'Dus ze heeft hulp nodig, dus vraagt ​​ze haar zus en haar beste vriendin, Kimmy en Stephanie, om haar te komen helpen met het opvoeden van haar jongens.'

Cameron lijkt enthousiaster dan de Olsen-tweeling.

'[Ik ben] enorm opgewonden, zei ze. Dit is iets waar we allemaal al een tijdje mee bezig zijn. Ik weet dat de fans het echt willen. Dus we zijn verheugd om ze een geweldige nieuwe show te geven.'