Getrouwd op het eerste gezicht Shocker: het is allemaal voorbij voor...

Getrouwd op het eerste gezicht is voorbij voor [KOPPEL] na een schokkende onthulling. Het stel, dat in de show trouwde, heeft besloten ermee te stoppen na [REASON]. Dit is slechts de laatste ontwikkeling in het Married at First Sight-drama. De show, die vreemden koppelt en hen aanmoedigt om te trouwen, is de laatste tijd vol controverse. Veel koppels hebben het niet volgehouden, en er zijn behoorlijk grote bommen geweest. [KOPPEL] was een van de koppels waarmee het goed leek te gaan. Ze hadden een geweldige chemie en leken echt verliefd te zijn. Het mocht echter niet zo zijn. Dit zal zeker een gespreksonderwerp zijn onder fans van de show. Sommigen zullen kapot zijn van het nieuws, terwijl anderen zullen zeggen dat ze het zagen aankomen. Hoe dan ook, het is een grote schok.

We hebben schokkend nieuws te melden uit de wereld van Married at First Sight:

Een van de stellen in deze Lifetime reality-serie heeft ermee opgehouden.Waarom is dit zo verrassend, aangezien de finale van elk Married at First Sight-seizoen eindigt met tweetallen die besluiten om hun liefde een langere kans te geven... of om hun eigen weg te gaan?

Getrouwd op het eerste gezicht tandems

Omdat deze breuk heeft plaatsgevonden tijdens het seizoen.

Met de nieuwe afleveringen van seizoen 7 die elke dinsdagavond worden uitgezonden, hebben Mia Bally en Tristan Thompson* aangekondigd dat ze niet langer kunnen doen alsof.

Ze kunnen geen moment langer als man en vrouw doorbrengen.

Ze gaan scheiden.

(*Nee, niet Dat Tristan Thompson; niet de basketballer die nauwelijks een Instagram-model heeft ontmoet dat hij niet voorover wilde buigen om gewoon te beuken. We hebben het over deze andere.)

Volgens People Magazine heeft Bally op 4 september een aanvraag ingediend voor deze juridische splitsing in Dallas County, Texas.

Omhelzing voor Mia

Het zou voor niemand die naar Married at First Sight heeft gekeken als een schok moeten komen dat deze relatie tot een einde is gekomen.

Het is alleen onverwacht dat Ballie is degene die het papierwerk heeft ingediend.

In de loop van de afgelopen weken worstelde Thompson met een paar problemen uit Mia's verleden, met name dat ze jaren geleden werd gearresteerd op beschuldiging van stalking.

Deze informatie kwam aan het licht nadat Mia was vastgehouden en ondervraagd op het vliegveld terwijl het pasgetrouwde stel op huwelijksreis zou gaan.

Later hoorde Tristan dat Bally nog steeds actief was op een dating-app, zelfs toen de twee getrouwd waren.

Dat was weer een grote hobbel op de romantische weg, maar Thompson (tenminste in de uitzending) was bereid geweest om te proberen de obstakels over het hoofd te zien en bleef zich inzetten voor zijn vakbond.

Mia Bally met Tristan Thompson

Dat gezegd hebbende, waren er zeer duidelijke tekenen van spanning.

Dit stapelt zich allemaal op, en nu zit ik hier niet te weten met wie ik zojuist getrouwd ben', zei Thompson op een gegeven moment.

Hij voegde eraan toe tijdens een andere scène:

Dit hele huwelijk heb ik het gevoel dat ik volkomen eerlijk ben geweest tegen Mia, en ik heb haar gezegd me gewoon de waarheid te vertellen, en het lijkt alsof ze haar best heeft gedaan om dingen voor me te verbergen.

'Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik nu moet voelen of wat ik moet geloven. Ik dacht dat we klaar waren met alle geheimen en leugens.

Tristan Thompson (de andere)

Zoals we al zeiden: het is geen verrassing dat deze twee niet zijn gelukt.

We zijn gewoon verbaasd dat Mia degene is die de stekker eruit heeft getrokken.

Maar we vermoeden dat Tristan gewoon niet voldeed aan de verwachtingen die ze in gedachten had voor een echtgenoot.

'Ik heb het gevoel dat ik een eenvoudig leven leid', zei ze in het verleden en legde uit:

'Ik ga wel elke zondag naar de kerk.

'Ik zit op dinsdag in een bijbelstudiegroep. Dus dat is wat ik wil, een man die me dichter bij Christus leidt, of zelfs een doel, we hebben samen een doel, en hij leidt me naar dezelfde motiverende waarden die we hebben.'

Oh nou ja. Volgende keer beter jongens!

Married at First Sight wordt uitgezonden op dinsdag om 9/8c op Lifetime.